Over ons

SDG INTERIM OPDRACHTEN

Wij dragen bij aan het (versneld) halen van de SDG-doelen in 2030.

Dit doen we door het bemiddelen van interim professionals met opdrachten die een positieve invloed hebben op de SDG’s (Sustainable Development Goals). Tot 2030 investeren we maar liefst 1.000.000 uur in opdrachten die gericht zijn op één van de 17 SDG-doelen.

Hiermee ondersteunen we de SDG’s bij het behalen van hun doelen en subdoelen en hebben we een positieve impact op de levens en leefomgeving van minstens 20.000.000 mensen.

Wat zijn de voordelen?

Wat zijn de voordelen van
SDG Interim Opdrachten?

Persoonlijke aanpak

Wij hebben kennis van zaken en met onze persoonlijke aanpak zorgen we ervoor dat je als vakspecialist de juiste ondersteuning krijgt om de opdracht binnen te halen.

Bijdrage SDG's

Wanneer je kiest voor bemiddeling via SDG Interim dan kies je voor opdrachten die bijdragen aan een of meerdere SDG’s en bouw je mee aan een mooiere en duurzamere wereld.

Groot netwerk

Wij kennen de context van veel organisaties en kunnen daarmee de slagingskans verhogen. Zo helpen we je voor te bereiden voordat je op gesprek gaat bij de opdrachtgever.

Contract management

Wij ondersteunen bij de volledige contractafhandeling en zorgen ervoor dat alles juridisch kloppend is, zodat je je daar geen zorgen over hoeft te maken.

Volledig ontzorgen

Als ZZP’er wil jij bezig zijn met je vak. Wij ontzorgen je van A tot Z. We zoeken opdrachten, helpen bij de bemiddeling en ondersteunen bij de administratieve zaken.

Professionele ondersteuning

Gezien onze jarenlange ervaring en expertise in onze community krijg jij de volledige professionele ondersteuning die je nodig hebt.

Lage bemiddelingsfee en eerlijke voorwaarden

Wij houden van eerlijk en transparant zaken doen. Hieronder tref je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Heb je aanvullende vragen? Neem gerust contact op!

Wat is onze fee?
Als wij je succesvol bemiddelen vragen we 10% marge over het uurtarief.

Is er een concurrentiebeding?
Wij geloven niet in wurgcontracten. Als jij je opdracht, inclusief eventuele verlengingen, goed hebt afgerond staat het je vrij om bij dezelfde opdrachtgever een nieuwe samenwerking aan te gaan, in welke vorm dan ook!

Ons team

Ons team staat dagelijks voor je klaar ter ondersteuning.

Niek Ros

Accountmanager

Sofie van rooijen

Recruiter

Eelco Grunenberg

Accountmanager

Laat hieronder je gegevens achter en we houden je actief op de hoogte bij nieuwe passende interim opdrachten.

  Uren

  Het totaal aantal uren die besteed zijn aan opdrachten met een positieve impact op de SDG’s

  Professionals

  Het totaal aantal professionals die via ons zijn bemiddeld op SDG opdrachten.

  Netwerk

  Ons totale netwerk van interim professionals die inzetbaar zijn via het platform van SDG Interim.