Fulltime
Zeeland
Geplaatst 2 weken geleden

Vacature kenmerken

Categorie

SDG12, SDG16, SDG9

Startdatum

15-10-2024

Aantal uur per week

36 uur p/w

Einddatum

30-09-2025

Standplaats

Middelburg

Deadline

14-10-2024

Uurtarief

88 euro p/u

Sector

Bouwkunde- en Civiele techniek, Inkoop, Overheid



Voor Rijkswaterstaat zijn wij op zoek naar een Junior adviseur contractmanagement.

Rijkswaterstaat is de uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en werkt dagelijks aan een veilig, leefbaar en bereikbaar Nederland.

Opdrachtomschrijving:
Rijd een rondje door ons land en je ziet vele (vaar)wegen, tunnels, bruggen en sluizen. Voor het beheer en onderhoud zijn aan ieder object een of meerdere opdrachtnemers toegewezen. Als jr. adviseur contractmanagement bij Rijkswaterstaat ondersteun jij in het contractmanagement: van voorbereiding en aanbesteding tot en met contractuitvoering. Je bent breed inzetbaar vanuit onze afdeling Inkoop- en Contractmanagement en voor de onderhoudsprojecten in Nederland.

We zoeken een recente schoolverlater die aan de start van zijn loopbaan staat en uitdaging ziet in projectmatig werken bij de Overheid in de rol van jr. Adviseur Contractmanagement. En daarnaast, middels een zelf in te richten vervolgopleiding, zichzelf wil bekwamen in het vak contractmanagement. We zoeken een jr. adviseur contractmanagement die affiniteit heeft met het onderhoud van onze infrastructuur, zoals de wegen, vaarwegen, tunnels, bruggen en sluizen. En die er voor open staat om in verschillende onderhoudsprojecten de rol van jr. contractadviseur in te vullen. Zo doe je ervaring op bij diverse projectteams en/of verschillende contractvormen; je ontwikkelt je breed op het werk in de verschillende delen van Inkoop- en Contractmanagement en kan je leerervaringen van de ene plek weer benutten op de andere plek. Zo bouw je ook mee aan een sterker Inkoop-en Contractmanagement.

Als jr. contractadviseur speel je een grote rol tijdens de contractvoorbereiding, -aanbesteding en - uitvoering. Dankzij jou liggen er heldere contracten en contracteisen. Tijdens looptijd kom met je passende beheersmaatregelen rondom kwaliteitsborging, planning en voortgang. Verder voer je controles en systeem- en procestaken uit. Zo ga je om tafel met gecontracteerde partijen, check je voorstellen tot wijzigingen en contracten bij je inkoper en/of collega’s van juridische zaken en houd je de eventuele overlap met andere contracten in de gaten.

Binnen een projectteam trek je samen op met je collega’s inkoop en-contractmanagement en de andere disciplines. Je ondersteunt de contractmanager die de regie voert op de contracten, waaronder ook de secundaire contracten ter ondersteuning van de grootschalige contracten. Je doet de voorbereiding voor de contractbeheersing en rechtmatigheid van betalingen. Naast het in gesprek zijn met de opdrachtnemer(s), stel je jezelf steeds de vraag of de opdrachtnemer voldoet aan de contracteisen. Wordt aan bepaalde eisen rondom tijd, geld en kwaliteit niet voldaan of worden afspraken niet nagekomen, dan gaan jullie om tafel met de aannemer. Daarnaast zorg je samen met je collega-contractmanagers voor de professionele invulling van ons contractmanagement. Kan ons inkoop- en contractmanagementproces beter? Dan kom je proactief met verbetervoorstellen. Eigen initiatief wordt gewaardeerd en beloond!

Resultaat opdracht:
Inhuur ten behoeve van IPM teams, inzet op ondersteuning productie.

Eisen:
1 De aangeboden kandidaat beschikt over minimaal een afgeronde Hbo opleiding in de richting van Civiele techniek, Economie, (Technische) Bedrijfskunde of Rechten.
2 De aangeboden kandidaat heeft kennis van contractmanagement, risicomanagement en/of kwaliteitsmanagement. Deze ervaring kan ook zijn opgedaan door middel van een bijbaan, stages en/of afstudeeropdrachten tijdens de genoten opleiding.
3 Het bedrijf van de aangeboden kandidaat biedt een eigen (opleidings- en begeleidings-)plan hoe de kandidaat zich in 2 jaar gaat bekwamen met basiskennis over aanbesteden, contractvormen en kwaliteitsmanagement in het domein contractmanagement in het werkproces aanleg en onderhoud GWW. Dit plan bestaat uit max. 1 A4 en maakt onderdeel uit van de aanbieding*.
*Het CV, aanbiedingsformat (bijlage 2 in opdrachtomschrijving) en opleidingsplan (bijlage 3 in opdrachtomschrijving) dienen in één bestand geüpload te worden en mag max. 15 pagina’s beslaan.
4 De aangeboden kandidaat is bereid tot reizen van en naar de werk- of projectlocatie, zijn/haar inzet is landelijk.

Wensen:
1 Mate waarin de aangeboden kandidaat kennis heeft van en ervaring met projectmatig werken. Deze ervaring kan ook zijn opgedaan door middel van een bijbaan, stages en/of afstudeeropdrachten tijdens de genoten opleiding.
2 Mate waarin de kandidaat aantoonbare kennis heeft van en ervaring met aanbestedingswetgeving c.q. aanbesteden. Deze ervaring kan ook zijn opgedaan door middel van een bijbaan, stages en/of afstudeeropdrachten tijdens de genoten opleiding.
3 Mate waarin de kandidaat beschikt over aantoonbare kennis van en ervaring met werken bij een overheidsorganisatie. Deze ervaring kan ook zijn opgedaan door middel van een bijbaan, stages en/of afstudeeropdrachten tijdens de genoten opleiding.

Eisen



  • De aangeboden kandidaat beschikt over minimaal een afgeronde Hbo opleiding in de richting van Civiele techniek, Economie, (Technische) Bedrijfskunde of Rechten.

  • De aangeboden kandidaat heeft kennis van contractmanagement, risicomanagement en/of kwaliteitsmanagement. Deze ervaring kan ook zijn opgedaan door middel van een bijbaan, stages en/of afstudeeropdrachten tijdens de genoten opleiding.

  • De aangeboden kandidaat is bereid tot reizen van en naar de werk- of projectlocatie, zijn/haar inzet is landelijk.

  • Het bedrijf van de aangeboden kandidaat biedt een eigen (opleidings- en begeleidings-)plan hoe de kandidaat zich in 2 jaar gaat bekwamen met basiskennis over aanbesteden, contractvormen en kwaliteitsmanagement in het domein contractmanagement in het werkproces aanleg en onderhoud GWW. Dit plan bestaat uit max. 1 A4 en maakt onderdeel uit van de aanbieding.


Wensen



  • Mate waarin de aangeboden kandidaat kennis heeft van en ervaring met projectmatig werken. Deze ervaring kan ook zijn opgedaan door middel van een bijbaan, stages en/of afstudeeropdrachten tijdens de genoten opleiding.

  • Mate waarin de kandidaat aantoonbare kennis heeft van en ervaring met aanbestedingswetgeving c.q. aanbesteden. Deze ervaring kan ook zijn opgedaan door middel van een bijbaan, stages en/of afstudeeropdrachten tijdens de genoten opleiding.

  • Mate waarin de kandidaat beschikt over aantoonbare kennis van en ervaring met werken bij een overheidsorganisatie. Deze ervaring kan ook zijn opgedaan door middel van een bijbaan, stages en/of afstudeeropdrachten tijdens de genoten opleiding.


Vul je gegevens hieronder in, dan nemen we binnen 2 uur contact met je op om samen te kijken of er een match is. Heb je nog vragen? Bel ons op 030-249 66 96 of stuur een e-mail naar info@sdginterim.nl We helpen je graag verder!

Online solliciteren

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is verplicht.

Ons team

Ons team staat dagelijks voor je klaar ter ondersteuning.

Niek Ros

Accountmanager

+31 6 57 48 86 15

Sofie van Rooijen

Recruiter

+31 6 13 97 02 98

Eelco Grunenberg

Accountmanager

+31 6 43 49 90 88

Hoe werkt het?

1. Keuze Opdracht

Zoek jouw droomopdracht op onze site en klik op reageren.

2. Voorbereiding

Samen zorgen we ervoor dat de motivatie en CV aansluiten bij de opdracht.

3. Gesprek

Indien gewenst kunnen we helpen bij het voorbereiden van het gesprek.

4. Uitslag

Van de opdrachtgever horen we of de opdracht aan je gegund is.