Fulltime
Zuid-Holland
Geplaatst 2 weken geleden

Vacature kenmerken

Categorie

SDG11, SDG7, SDG9

Startdatum

01-10-2024

Aantal uur per week

40 uur p/w

Einddatum

30-09-2025

Standplaats

Rotterdam

Deadline

13-10-2024

Uurtarief

Geen max uurtarief

Sector

Administratief Secretarieel, Energie, Techniek


De energietransitie daagt Stedin uit om bij te dragen aan een flexibel, efficiënt, betaalbaar en duurzaam energie netwerk dat is voorbereid op de toekomst. Hoe gaan we het elektriciteitsnetwerk verder uitbouwen en hoe kunnen we ons voorbereiden op nieuwe technologieën zoals waterstof om aan de vraag van onze klanten te voldoen en blijven te voldoen? Niet alleen nu maar ook in de toekomst. In de rol van Medewerker Storingen & Gas speel je precies hierin een centrale rol. Hoe?


Eerst even over de afdeling
Het Network Operations Center is het hart van onze organisatie. Hier worden de energiestromen uitgezet en aangestuurd. De dagelijkse missie van het Network Operations Center is de waarborging van de continuele energievoorziening. Daar draag jij dus dagelijks aan bij! Als Medewerker Storingen Gas & Elektra maak jij de energietransitie letterlijk mogelijk, want jij zit achter de telefoon op onze centrale storingsreceptie. Jij opereert in het hart van de organisatie. Jij reageert snel en adequaat bij storingen. En waarborgt te allen tijde de veiligheid. Dit doe je allemaal met het juiste verantwoordelijkheidsgevoel.


En nu over jouw rol
Wat jouw werk verder inhoudt? Jij bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten bij storingen en beoordeelt de complexiteit van de klantmeldingen. Verder schakel je ook veel met je collega’s buiten en vertaal je hun ervaringen door naar procesverbeteringen in jouw team. De storingswachtdienst kan immers alleen goed te werk gaan met jouw cruciale informatie. Gaaf toch? Maar ook over de ‘perks’ van deze job en werken bij Stedin. Zo is de standplaats hartje Rotterdam, waar het 24/7 doorgaat. Zijn we binnen de afdeling Instandhouding (voorheen viel de CSR onder de afdeling Bedrijfsvoering) divers, behulpzaam en sociaal. Tot slot krijg je standaard een parkeerplek in ons hoofdkantoor, zodat jij altijd terecht kan, welke dienst je ook hebt.



Jouw sterke punten. Worden wij blij van.


Je denkt in mogelijkheden en houdt overzicht over alles wat er speelt. Jij bent een organisatorisch talent, oplossingsgericht en ambitieus. Je hebt kennis van systemen zoals SAP en bent behendig in het switchen tussen verschillende programma’s. De wereld digitaliseert in rap tempo en deze functie ook. Tot slot weet collega’s op de hoogte te houden van wat er speelt. Wat jou verder onze nieuwe Medewerker Storingen Gas & Elektra maakt?





  • Je hebt minimaal een afgeronde MBO niveau 4 opleiding. Het is een pre als je een afgeronde (HBO) opleiding hebt in de richting van Integrale Veiligheidskunde;




  • Je hebt affiniteit met een functie die je naast veel verantwoordelijk biedt ook veel afwisseling kent. Het gezegde ‘hollen of stilstaan’ geldt hier absoluut.




  • Kwaliteit staat bij jou voorop; binnen het CSR moet het in 1 keer goed. Je kan immers te maken krijgen met levensgevaarlijke situaties.




Een goed team. Daar hoor je bij.


Jij wordt onderdeel van de centrale storingsreceptie. Dit team bestaat uit 28 gedreven collega’s die grotendeels volcontinudiensten draaien. Ook jij gaat in de volcontinudienst werken. Dat betekent dat je afwisselend in vroege, late of nachtdiensten werkt verspreid over alle dagen van de week. Hiervoor krijg je een volcontinu-ploegentoeslag die berekend wordt op basis van de zwaarte van het rooster, conform de CAO. Let op; deze vacature betreft een voltijdse kantoorfunctie.



Eisen



  • De aanvraag betreft een ondersteunde rol en volgt instructies op van leidinggevende. Dit past niet binnen de wet DBA. Hierdoor is het niet mogelijk om ZZP'ers te contracteren. Eventueel geïnteresseerde ZZP'ers kunnen zich op detacheringsbasis (= in loondienst) laten aanbieden door een bureau.

  • Het CV is voorzien van referenties (naam, functie en contactgegevens referent) of deze kunnen op aanvraag aangeleverd worden.

  • Kandidaat dient de Nederlandse taal machtig te zijn in woord en geschrift, een aanbieding op deze aanvraag is hierbij een akkoordverklaring

  • Kandidaat heeft aantoonbare ervaring systeemkennis van:
    - Windows Office ervaring

  • Kandidaat heeft minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring met een klantgerichte functie waar veel administratieve componenten in zitten.

  • Kandidaat heeft minimaal een afgeronde MBO niveau 4 opleiding. Het is een pre als je een afgeronde (HBO) opleiding hebt in de richting van Integrale Veiligheidskunde;


Wensen



  • De kandidaat beschikt over onderstaande competenties. Deze kunnen worden getoetst in een gesprek met de opdrachtgever.- Goed kunnen plannen
    - Verantwoordelijkheidsgevoel
    - Flexibele instelling
    - Goede communicatieve vaardigheden
    - Resultaatgericht
    - Proactief
    - Luistervaardig

  • Het is een pré als de kandidaat ervaring of kennis heeft over de ondergrondse infra of elektrotechniek/gastechniek

  • Is de kandidaat eerder werkzaam geweest binnen Stedin?Indien kandidaat eerder werkzaam is geweest binnen Stedin dan dient de reden van vertrek in het CV te staan. Tevens worden intern referenties ingewonnen.


Vul je gegevens hieronder in, dan nemen we binnen 2 uur contact met je op om samen te kijken of er een match is. Heb je nog vragen? Bel ons op 030-249 66 96 of stuur een e-mail naar info@sdginterim.nl We helpen je graag verder!

Online solliciteren

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is verplicht.

Ons team

Ons team staat dagelijks voor je klaar ter ondersteuning.

Niek Ros

Accountmanager

+31 6 57 48 86 15

Sofie van Rooijen

Recruiter

+31 6 13 97 02 98

Eelco Grunenberg

Accountmanager

+31 6 43 49 90 88

Hoe werkt het?

1. Keuze Opdracht

Zoek jouw droomopdracht op onze site en klik op reageren.

2. Voorbereiding

Samen zorgen we ervoor dat de motivatie en CV aansluiten bij de opdracht.

3. Gesprek

Indien gewenst kunnen we helpen bij het voorbereiden van het gesprek.

4. Uitslag

Van de opdrachtgever horen we of de opdracht aan je gegund is.