Fulltime
Utrecht
Geplaatst 2 weken geleden

Vacature kenmerken

Categorie

SDG11, SDG13, SDG9

Startdatum

10-10-2024

Aantal uur per week

36 uur p/w

Einddatum

30-06-2025

Standplaats

Utrecht

Deadline

09-10-2024

Uurtarief

115 euro p/u

Sector

Bouwkunde- en Civiele techniek, Infra, Overheid, Techniek



Voor Rijkswaterstaat zijn wij op zoek naar een Technisch Adviseur A-wegenteam Midden Nederland.

Rijkswaterstaat is de uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en werkt dagelijks aan een veilig, leefbaar en bereikbaar Nederland.

Opdrachtomschrijving:
Als (senior) technisch adviseur Techniek binnen het A-wegenteam Midden Nederland ben jij betrokken bij diverse onderhoudsactiviteiten aan de Rijkwegen. Je wordt specifiek ingezet om de coördinerend adviseur techniek te ondersteunen bij de dagelijkse werkzaamheden i.r.t. vast en variabel onderhoud in de regio Midden Nederland Zuid (Utrecht en omgeving). Hierbij voer je werkzaamheden uit op dossierniveau. Dit kunnen van allerlei activiteiten zijn, van het kappen van bomen, tot aan meedenken over strategisch onderhoud. Naast de inzet op ons zuidelijk perceel, vertegenwoordig je Techniek binnen de lijn aanbestedingen. Vanuit hier ben je betrokken met de begeleiding van diverse aanbestedingen (denk aan o.a. herplantopgave in de regio en areaal breed baggerwerkzaamheden).

Binnen de onderhoudscontracten in de regio Midden Nederland worden uiteenlopende werkzaamheden uitgevoerd door de opdrachtnemers. Dit betreft het vaste periodieke onderhoud aan bijvoorbeeld de bermen en bosschages langs de wegen, schoonhouden van verzorgingsplaatsen en op diepte houden van de watergangen langs de wegen. Daarnaast wordt jaarlijks veel variabel onderhoud uitgevoerd aan verhardingen, kunstwerken en geleiderail uitgevoerd. Via aanbestedingen kopen we andere partijen in om specifieke werkzaamheden te realiseren binnen het onderhoudsgebied van onze percelen. Vaak zijn dit opdrachten welke niet passen binnen de onderhoudscontracten van een van de zittende opdrachtnemers op de onderhoudscontracten. In deze rol ben je ondersteunend aan de coördinerend adviseur en binnen het aanbestedingsteam contactpersoon vanuit Techniek. Jij bewaakt de uitvoering en het resultaat van de werkzaamheden (op dossierniveau), tevens zorg je dat gegevens worden verwerkt in de Beheer Management Systemen van Rijkswaterstaat.

Je gaat, afhankelijk waar de vraag op dat moment is, o.a. aan de slag met beoordelen en uitvoeren van diverse VtW’s, het uitvoeren van levensduur verlengd onderhoud aan asfalt, onderhoud aan kunstwerken en geleiderail en diverse werkzaamheden rondom data- en areaalbeheer. Daarnaast ga je, vanuit technische invalshoek, een actieve rol krijgen in het begeleiden van de lopende aanbestedingen. Je signaleert risico’s ten aanzien van veiligheid, kwaliteit en effecten en maakt deze bespreekbaar. Collega’s binnen je multidisciplinaire team kunnen rekenen op jouw steun en advies. Hierbij heb je oog voor de goede onderlinge relaties, maar ook voor de inhoud van het werk. Je brengt jouw kennis in voor risicoanalyses, projecten en beheertaken. Het spreekt voor zich dat je altijd gaat voor kwaliteit en steeds zoekt naar verbetermogelijkheden.

Eisen



  • De aangeboden kandidaat beschikt minimaal over een afgeronde HBO opleiding, in de richting van techniek.

  • De aangeboden kandidaat heeft kennis van en minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met begeleiding en coördinatie van werkzaamheden binnen onderhoudscontracten van het ‘droge areaal’ bij opdrachtnemersorganisaties of binnen opdrachtgeversorganisaties.

  • De kandidaat is in het bezit van een VCA-certificaat 'Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VCU' (VOL-VCA).


Wensen



  • De aangeboden kandidaat heeft aantoonbare ervaring als (senior) adviseur

  • De aangeboden kandidaat heeft aantoonbare ervaring met onderhoudsprojecten aan wegen

  • De aangeboden kandidaat heeft aantoonbare kennis van en ervaring met het werken binnen een organisatie waar tegenstrijdige belangen gewogen moeten worden, zoals bij een overheidsorganisatie


Vul je gegevens hieronder in, dan nemen we binnen 2 uur contact met je op om samen te kijken of er een match is. Heb je nog vragen? Bel ons op 030-249 66 96 of stuur een e-mail naar info@sdginterim.nl We helpen je graag verder!

Online solliciteren

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is verplicht.

Ons team

Ons team staat dagelijks voor je klaar ter ondersteuning.

Niek Ros

Accountmanager

+31 6 57 48 86 15

Sofie van Rooijen

Recruiter

+31 6 13 97 02 98

Eelco Grunenberg

Accountmanager

+31 6 43 49 90 88

Hoe werkt het?

1. Keuze Opdracht

Zoek jouw droomopdracht op onze site en klik op reageren.

2. Voorbereiding

Samen zorgen we ervoor dat de motivatie en CV aansluiten bij de opdracht.

3. Gesprek

Indien gewenst kunnen we helpen bij het voorbereiden van het gesprek.

4. Uitslag

Van de opdrachtgever horen we of de opdracht aan je gegund is.