Fulltime
Zuid-Holland
Geplaatst 3 weken geleden

Vacature kenmerken

Categorie

SDG11, SDG13, SDG9

Startdatum

18-10-2023

Aantal uur per week

36 uur p/w

Einddatum

11-04-2025

Standplaats

Rotterdam

Deadline

10-10-2024

Uurtarief

135 euro p/u

Sector

Bouwkunde- en Civiele techniek, Infra



Jij bent van bouwen aan de mooiste stad van Nederland. In deze stad zijn bruggen en sluizen belangrijke knooppunten voor weg- en waterverkeer. Bovendien maken deze civiele kunstwerken Rotterdam de iconische stad die ze is. Samen met jou maken we Rotterdam het voorbeeld van een goed en toekomstbestendig beheerde stad.

Jij bent van assetmanagement op het gebied van beweegbare bruggen en sluizen en hebt ruime ervaring op het gebied van assetmanagement binnen de infrastructuur.

In de organisatie ondersteun je de assetmanager civiele kunstwerken met het breed denken, verbinden van de verschillende expertises aan elkaar, werk je samen met de andere assetmanagers aan allerlei ontwikkelingen in de organisatie en transformaties als bv. doorontwikkeling assetmanagement en energietransitie.

Jouw opdracht

Je bent een belangrijke sparringpartner voor onze assetmanager civiele kunstwerken. Deze assetmanager is verantwoordelijk voor de beweegbare bruggen en sluizen, de vaste bruggen, de kademuren, de steigers, pontons, openbare toiletten, watertappunten, de beeldende kunst en nog een aantal losse civiele kunstwerken. Jij ondersteunt deze assetmanager en weet je door jouw kennis en ervaring de assetmanager doortastend te adviseren. Dankzij jouw advies weten jij en de assetmanager programma’s, producten en processen verder te brengen.

In Rotterdam hebben we de komende jaren een grote opgave om haar beweegbare bruggen en sluizen te renoveren, daarom hebben we besloten om deze opgave programmatisch op te pakken. Het renoveren van de Rotterdamse bruggen en sluizen is geen eenvoudige opgave. De opgave is multidisciplinair, complex en heeft nogal wat voeten in de aarde. Met het programma wordt een werkwijze opgezet waarmee de assetmanager in staat wordt gesteld om

toekomstbestendige en veilige beweegbare bruggen en sluizen te realiseren. Jij ondersteunt de assetmanager met het opzetten en uitvoeren van dit programma.

Je werkt samen met collega’s van het bruggenteam, het ingenieursbureau en andere disciplines in het programmateam. We hebben een open en informele sfeer. Er wordt met veel verantwoordelijkheid en passie gewerkt. De programmatische werkwijze vraagt om een cultuurverandering en daar is nog niet iedereen klaar voor. Intern worden de collega’s hierbij ondersteund en er wordt ook externe hulp geregeld om iedereen in deze stap te begeleiden.

Daarnaast blijft het niet alleen bij adviseren, ook schriftelijk ben je sterk; jij kunt uit gesprekken waarin de grote lijnen worden besproken de doorvertaling maken naar stukken die nodig zijn. Denk dan aan een assetmanagementplan conform de ISO55000, notities voor een ambtelijk opdrachtgever en stukken voor de financiële nota’s.

Afhankelijk van jouw competenties & ervaring en de behoefte op dat moment help je mee aan de volgende zaken:

Deelnemen aan het bruggenprogramma;

het opstellen van een Assetmanagementplan;

bestuurlijke verantwoording;

monitoren prestaties, kosten en risico’s en sturen op effecten;

inhoudelijk sparring partner voor de teams;

Jouw profiel

Voor ons team zijn we op zoek naar een stevige adviseur die proactief en daadkrachtig is. Je bent strategisch ingesteld en ziet kansen voor de stad. Je bent oplossingsgericht en hebt een natuurlijk overwicht. Doordat jij buiten de kaders durft te denken, een verbinder bent en innovaties op de voet volgt weet jij advies te geven over bestaand en te ontwikkelen beleid. Naast de expertise die je meeneemt als ervaren adviseur, houd je van uitdaging en ontwikkeling. Je denkt graag mee over de toekomst van civiele kunstwerken en assetmanagement. Hierbij neem je de collega’s om je heen graag mee in de ontwikkelingen. Je steekt je de handen graag uit de mouwen om het gewenste resultaat te behalen.

Jouw goede communicatieve vaardigheden, in zowel woord als schrift, dragen hier aan bij. Daarnaast heb je ruime ervaring in organisaties die werken met assetmanagement.

Eisen



  • Curriculum Vitae
    U dient hier het CV van de kandidaat te uploaden. Het CV dient ter verificatie van het gestelde in de Inschrijving.
    Vermeld in de Bestandsnaam van het CV de naam van de kandidaat en de naam van u als Inschrijver.

  • De aangeboden kandidaat wordt niet als ZZP-er aangeboden.
    Gelet op de aard van de opdracht in relatie tot naleving van de wet WWZ en DBA is inzet op ZZP basis niet mogelijk. Inzet van een ZZP'er die aangeboden wordt middels een doorleenconstructie via een bureau is ook niet mogelijk. Een kandidaat die wordt aangeboden via een bureau dient bij het desbetreffende bureau in loondienst te zijn.



  • Je hebt een afgeronde WO-opleiding op het gebied van civiele techniek, een andere technische opleiding of een opleiding bestuurskunde of vergelijkbaar met relevante ervaring in de infrastructuur.

  • Je hebt ruime ervaring op het gebied van assetmanagement binnen een grote organisatie.


Wensen



  • AffiniteitGeef aan of de kandidaat affiniteit heeft met werken in een bestuurlijke omgeving.

  • Je hebt affiniteit met werken in een bestuurlijke omgeving.

  • Je hebt relevante werkervaring met het uitvoeren van grote infrastructurele projecten.

  • Je hebt relevante werkervaring met programmatisch werken.


Vul je gegevens hieronder in, dan nemen we binnen 2 uur contact met je op om samen te kijken of er een match is. Heb je nog vragen? Bel ons op 030-249 66 96 of stuur een e-mail naar info@sdginterim.nl We helpen je graag verder!

Online solliciteren

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is verplicht.

Ons team

Ons team staat dagelijks voor je klaar ter ondersteuning.

Niek Ros

Accountmanager

+31 6 57 48 86 15

Sofie van Rooijen

Recruiter

+31 6 13 97 02 98

Eelco Grunenberg

Accountmanager

+31 6 43 49 90 88

Hoe werkt het?

1. Keuze Opdracht

Zoek jouw droomopdracht op onze site en klik op reageren.

2. Voorbereiding

Samen zorgen we ervoor dat de motivatie en CV aansluiten bij de opdracht.

3. Gesprek

Indien gewenst kunnen we helpen bij het voorbereiden van het gesprek.

4. Uitslag

Van de opdrachtgever horen we of de opdracht aan je gegund is.