Fulltime
Zeeland
Geplaatst 1 maand geleden

Vacature kenmerken

Categorie

SDG12, SDG16, SDG17

Startdatum

01-10-2024

Aantal uur per week

36 uur p/w

Einddatum

28-02-2025

Standplaats

Middelburg

Deadline

30-09-2024

Uurtarief

100 euro p/u

Sector

Inkoop



*Jij houdt je bezig met begeleiden van Europese) aanbestedingstrajecten en/of inkooptrajecten. Je bent een afgeronde HBO opleiding aangevuld met NEVI.*

Eisen & wensen
Aanbiedingen van kandidaten worden beoordeeld op zowel eisen als wensen. Wanneer er niet wordt voldaan aan een eis, komt de kandidaat niet in aanmerking voor de opdracht (knock-out). Daarna wordt er beoordeeld op diverse wensen. In de aanbieding van de kandidaten moeten eisen en wensen plus de mate waarin hieraan voldaan wordt expliciet benoemd worden.

Opdrachtomschrijving:
Als Senior Tactisch inkoopadviseur verzorg en begeleidt je (Europese) aanbestedingstrajecten en/of inkooptrajecten bij verschillende afdelingen in wisselende teams en projecten en/of programma’s, waarbij een sterke onderlinge coördinatie en afstemming noodzakelijk is; Je coördineert het hele proces van selecteren en beoordelen van potentiële leveranciers tot en met het opstellen van contracten en de vastlegging in verschillende systemen; Je werkt in teamverband en bent sparringpartner op het gebied van inkoop en de Aanbestedingswet. Je bent sparringpartner op inkoopgebied voor projectleiders van verschillende afdelingen en management van Rijkswaterstaat/WVL. Je bepaalt hierbij in overleg met de projecten en je kan innovatieve ideeën aandragen waarmee inkopen efficiënter kunnen worden uitgevoerd.

Meest essentiële competenties
- Je kunt goed plannen, samenwerken en organiseren en hebt je werk onder controle.
- Je hebt goede adviesvaardigheden en je onderbouwt jouw standpunten, adviezen en conclusies goed.
- Je bent klantgericht, organisatie sensitief en assertief.
- Je bent proactief, resultaatgericht en overtuigend.
- Je bent analytisch sterk, kan hoofd- en bijzaken onderscheiden, het overzicht behouden en komt snel tot de kern.
- Je herkent je in onze kernwaarden: resultaatgericht, aanspreekbaar, wendbaar, integer, ondernemend en verbindend.

Eisen:
- De aangeboden kandidaat heeft kennis van en minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring met het zelfstanding inkopen middels
meervoudig onderhandse (diensten) en Europese aanbesteding inkooptrajecten, binnen de (Rijks)overheid als inkoopadviseur. Deze ervaring moet volledig zijn opgedaan in de afgelopen 7 jaar.
- De aangeboden kandidaat beschikt minimaal over een afgeronde Hbo opleiding. Dit dient minimaal aangevuld te zijn met een inkoopopleiding als NEVI of vergelijkbaar.

Wensen:
- De mate waarin aangeboden kandidaat aantoonbare kennis van en ervaring heeft met het werken in SAP.
- De mate waarin aangeboden kandidaat aantoonbare kennis van en ervaring heeft met aanbesteden van complexere aanbestedingen. Onder complex wordt verstaan innovatieve procedures, samenwerkingsovereenkomsten en het afsluiten van raamcontracten.
- De mate waarin de aangeboden kandidaat aantoonbare kennis van en ervaring heeft met de Onderhandse procedure op basis van Onderzoek en Ontwikkeling en/of Technische redenen conform de artikelen van de AW en de Gids Proportionaliteit.
- De mate waarin de aangeboden kandidaat aantoonbare kennis van en ervaring heeft met het aanbestedingsplatform TenderNed.
- De mate waarin de aangeboden kandidaat aantoonbare kennis en ervaring heeft met contractwijzigingen (artikelen bijbehorend aan artikel 2.163 van de Aanbestedingswet 2012) bij een (Rijks)overheid als Aanbestedende dienst.
- De mate waarin de aangeboden kandidaat beschikt over de bovengenoemde competenties.

Eisen



  • De aangeboden kandidaat beschikt minimaal over een afgeronde Hbo opleiding. Dit dient minimaal aangevuld te zijn met een inkoopopleiding als NEVI of vergelijkbaar.

  • De aangeboden kandidaat heeft kennis van en minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring met het zelfstandig inkopen middels meervoudig onderhandse (diensten) en Europese aanbesteding inkooptrajecten, binnen de (Rijks)overheid als inkoopadviseur. Deze ervaring moet volledig zijn opgedaan in de afgelopen 7 jaar.

  • Postcode - woonplaats - geboortedatum


Wensen



  • De mate waarin aangeboden kandidaat aantoonbare kennis van en ervaring heeft met aanbesteden van complexere aanbestedingen. Onder complex wordt verstaan innovatieve procedures, samenwerkingsovereenkomsten en het afsluiten van raamcontracten.

  • De mate waarin aangeboden kandidaat aantoonbare kennis van en ervaring heeft met het werken in SAP.

  • De mate waarin de aangeboden kandidaat aantoonbare kennis en ervaring heeft met contractwijzigingen (artikelen bijbehorend aan artikel 2.163 van de Aanbestedingswet 2012) bij een (Rijks)overheid als Aanbestedende dienst.

  • De mate waarin de aangeboden kandidaat aantoonbare kennis van en ervaring heeft met de Onderhandse procedure op basis van Onderzoek en Ontwikkeling en/of Technische redenen conform de artikelen van de AW en de Gids Proportionaliteit.

  • De mate waarin de aangeboden kandidaat aantoonbare kennis van en ervaring heeft met het aanbestedingsplatform TenderNed.

  • De mate waarin de aangeboden kandidaat beschikt over de bovengenoemde competenties.


Vul je gegevens hieronder in, dan nemen we binnen 2 uur contact met je op om samen te kijken of er een match is. Heb je nog vragen? Bel ons op 030-249 66 96 of stuur een e-mail naar info@sdginterim.nl We helpen je graag verder!

Online solliciteren

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is verplicht.

Ons team

Ons team staat dagelijks voor je klaar ter ondersteuning.

Niek Ros

Accountmanager

+31 6 57 48 86 15

Sofie van Rooijen

Recruiter

+31 6 13 97 02 98

Eelco Grunenberg

Accountmanager

+31 6 43 49 90 88

Hoe werkt het?

1. Keuze Opdracht

Zoek jouw droomopdracht op onze site en klik op reageren.

2. Voorbereiding

Samen zorgen we ervoor dat de motivatie en CV aansluiten bij de opdracht.

3. Gesprek

Indien gewenst kunnen we helpen bij het voorbereiden van het gesprek.

4. Uitslag

Van de opdrachtgever horen we of de opdracht aan je gegund is.