Parttime
Friesland
Geplaatst 1 maand geleden

Vacature kenmerken

Categorie

SDG11, SDG4, SDG9

Startdatum

21-10-2024

Aantal uur per week

16 uur p/w

Einddatum

30-06-2025

Standplaats

Franeker

Deadline

26-09-2024

Uurtarief

120 euro p/u

Sector

Overheid, Project- en Programmamanagement



De gemeente Waadhoeke heeft de afgelopen jaren fors geïnvesteerd in haar dienstverlening, met als doel het verbeteren van de service richting inwoners, ondernemers en andere stakeholders. Sinds 2019 heeft het programma dienstverlening veel gestelde doelen gerealiseerd en de dienstverlening verder versterkt. Nu is het moment aangebroken om deze visie te actualiseren, zodat deze aansluit op toekomstige ontwikkelingen, behoeften en verwachtingen.

Wij zijn daarom op zoek naar een ervaren projectleider die, onder de verantwoordelijkheid van de directeur, onze dienstverleningsvisie toekomstbestendig maakt. In deze rol ben je gesprekspartner voor verschillende betrokken partijen, waaronder het bestuur, de directie, managers, ambtenaren en de inwoners en ondernemers van de gemeente. Je analyseert verschillende bronnen, zoals de recente burgerpeiling, klanttevredenheidsmetingen en de Digitale Agenda Gemeenten 2028 van de VNG en gebruikt deze informatie om een vernieuwde dienstverleningsvisie te ontwikkelen.

Daarnaast verwachten we dat de projectleider een plan van aanpak opstelt, waarin duidelijk wordt hoe dit proces interactief, participatief en innovatief wordt ingericht. Bewezen ervaring met het betrekken van verschillende stakeholders en het begeleiden van interactieve processen is een vereiste. We zien het actualiseren van de visie als een essentieel onderdeel van het proces om klantgericht werken diep te verankeren in het DNA van de gemeente.

Verantwoordelijkheden

Verantwoordelijkheden

  • Je stelt een vernieuwde, toekomstbestendige dienstverleningsvisie voor de gemeente op en werkt dit uit met als doel het verbeteren en optimaliseren van de dienstverlening naar de inwoners, ondernemers en andere stakeholders;

  • Je stelt een plan van aanpak op waarin je duidelijk maakt hoe je de visie interactief, participatief en innovatief ontwikkelt samen met de betrokkenen;

  • Je bent gesprekspartner voor het college van burgemeester en wethouders, de directie, managers en andere interne stakeholders;

  • Je betrekt relevante externe partijen, zoals inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties in het proces;

  • Je maakt gebruik van resultaten uit de recente burgerpeiling en klanttevredenheidsmetingen om inzichten te verkrijgen in hoe de huidige dienstverlening wordt ervaren en waar verbeteringen nodig zijn;

  • Je evalueert trends en ontwikkelingen binnen de VNG en andere relevante rapporten, zoals de Digitale Agenda Gemeenten 2028, om de visie af te stemmen op de landelijke en regionale ontwikkelingen op het gebied van digitale dienstverlening;

  • Je rapporteert regelmatig over de voortgang van het project aan de directie en andere betrokkenen.


De kandidaat is inzetbaar vanaf 21 oktober 2024 tot en met 30 juni 2025 voor 16 uur per week. De opdracht kan optioneel worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Eisen



  • De kandidaat is inzetbaar vanaf 21 oktober 2024 tot en met 30 juni 2025 voor 16 uur per week. De opdracht kan optioneel worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

  • Je hebt een HBO werk- en denkniveau.

  • Je hebt ruime ervaring met het leiden van complexe projecten, waarbij je verschillende stakeholders actief en participatief weet te betrekken.

  • U voegt een cv van maximaal 3 pagina's A4 toe. U dient gebruik te maken van het bijgevoegde template en alle gevraagde onderdelen in te vullen.


Wensen



  • Je bent goed op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van digitale dienstverlening en hebt affiniteit met het verbeteren van klantgericht werken.

  • Je bent in staat om zelfstandig te werken, denkt in oplossingen en houdt altijd het einddoel voor ogen.

  • Je hebt affiniteit met de Friese taal en een positieve houding tegenover meertaligheid.

  • Je kunt effectief communiceren met zowel interne als externe stakeholders en bent in staat om hun behoeften en verwachtingen te vertalen naar de vernieuwde visie.

  • Je onderschrijft de kernwaarden (vertrouwen, doel- en resultaatgericht, klantgericht, integer en betrouwbaar) van de gemeente Waadhoeke, past deze toe in je werkzaamheden en draagt deze proactief uit.


Vul je gegevens hieronder in, dan nemen we binnen 2 uur contact met je op om samen te kijken of er een match is. Heb je nog vragen? Bel ons op 030-249 66 96 of stuur een e-mail naar info@sdginterim.nl We helpen je graag verder!

Online solliciteren

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is verplicht.

Ons team

Ons team staat dagelijks voor je klaar ter ondersteuning.

Niek Ros

Accountmanager

+31 6 57 48 86 15

Sofie van Rooijen

Recruiter

+31 6 13 97 02 98

Eelco Grunenberg

Accountmanager

+31 6 43 49 90 88

Hoe werkt het?

1. Keuze Opdracht

Zoek jouw droomopdracht op onze site en klik op reageren.

2. Voorbereiding

Samen zorgen we ervoor dat de motivatie en CV aansluiten bij de opdracht.

3. Gesprek

Indien gewenst kunnen we helpen bij het voorbereiden van het gesprek.

4. Uitslag

Van de opdrachtgever horen we of de opdracht aan je gegund is.