Parttime
Friesland
Geplaatst 1 maand geleden

Vacature kenmerken

Categorie

SDG11, SDG13, SDG9

Startdatum

27-09-2024

Aantal uur per week

24 uur p/w

Einddatum

01-10-2026

Standplaats

Leeuwarden

Deadline

26-09-2024

Uurtarief

105 euro p/u

Sector

Bouwkunde- en Civiele techniek, Infra, Overheid, Techniek



Voor Rijkswaterstaat zijn wij op zoek naar een Adviseur Techniek MJPG.

Rijkswaterstaat is de uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en werkt dagelijks aan een veilig, leefbaar en bereikbaar Nederland.

Opdrachtomschrijving:
De opgaven van Rijkswaterstaat doen er toe. Ze zijn uitdagend, belangrijk, interessant en vragen om grensverleggend denken en handelen. Als adviseur Techniek bij Rijkswaterstaat bijt jij je graag vast in complexe en uitdagende infraprojecten, zoals het realiseren van geluidschermen langs de rijkswegen. En krijg jij energie van een rol waarbij je er voor zorgt dat de projecen in technische zin gerealiseerd kunnen worden? Dan gaan we graag met jou in gesprek!

Het project Meerjarenprogramma Geluidsanering (MJPG):
Het Meerjarenprogramma Geluidsanering betreft de voorbereiding en uitvoering van wettelijke geluidsmaatregelen. Deze worden vastgelegd in door de minister vast te stellen saneringsplannen. Onderdeel van deze geluidsmaatregelen zijn onder meer het plaatsen van geluidsschermen langs de rijkswegen. Rijkswaterstaat zorgt met het Meerjarenprogramma Geluidsanering (MJPG) dat omwonenden van snelwegen uiteindelijk minder geluidsoverlast ondervinden. Je maakt onderdeel uit van het projectteam dat de realisatie van geluidsschermen voorbereid. Daarvoor dienen de benodigde contractdocumenten worden opgesteld, (conditionerende) onderzoeken uitgevoerd en de aanbesteding worden begeleid. Jij bewaakt als technisch adviseur de kwaliteit van het geleverde werk zowel in zowel de contractvoorbereiding als uitvoering. Daarnaast heb je een grote rol in het opstellen van het contract. De omgeving waarin je werkzaam bent, is continu in beweging en kent stevige deadlines. Deze dynamiek geeft jou veel energie. Je hebt een adviserende rol binnen het MJPG project. Je bent hierbij een belangrijke schakel binnen het technisch team in relatie met de technisch manager, de interne opdrachtgever en nadat de opdracht is gepubliceerd de markt. Het werk omvat de technisch advisering op het gebied van verkeerskundige draagconstructies en civieltechnische kunstwerken. Als adviseur zie je er tevens op toe dat de projecten voldoen aan de gestelde eisen rondom ontwerp, effecten en techniek. Je stelt de systeem- en vraagspecificaties op. Je toetst de uitgevoerde werkzaamheden aan de contracteisen. Resultaten leg je vast in rapportages en je beoordeelt oplever- en afleverdossiers. Je signaleert technische risico’s, en draagt dan proactief de passende oplossingen aan.

Eisen:
1 De aangeboden kandidaat beschikt minimaal over een afgeronde HBO opleiding in de richting van civiele techniek of gelijkwaardig.
2 De aangeboden kandidaat heeft kennis van en minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met technische advisering en aansluitend aantoonbare ervaring met complexe infrastructurele projecten binnen overheidsorganisaties.
3 De aangeboden kandidaat heeft minimaal 3 jaar ervaring met het voorbereiden van UAV-GC contracten binnen overheidsorganisaties
4 De aangeboden kandidaat beschikt over aantoonbare kennis van verkeerskundige draagconstructies en/of civiele kunstwerken
5 De aangeboden kandidaat beschikt over een geldig VCA/VOL certificaat

Wensen:
1 Mate waarin de kandidaat beschikt over aantoonbare ervaring met het realiseren van projecten waarbij geluidswerende maatregelen zijn toegepast (zoals realisatie van geluidsschermen).
2 Mate waarin de aangeboden kandidaat beschikt over aantoonbare kennis van andere infrastructuur gerelateerde disciplines .
3 Mate waarin de kandidaat beschikt over aantoonbare kennis en ervaring van systemen zoals Relatics voor het opstellen van contracten.

Eisen



  • De aangeboden kandidaat beschikt minimaal over een afgeronde HBO opleiding in de richting van civiele techniek of gelijkwaardig.

  • De aangeboden kandidaat beschikt over aantoonbare kennis van verkeerskundige draagconstructies en/of civiele kunstwerken.

  • De aangeboden kandidaat beschikt over een geldig VCA/VOL certificaat.

  • De aangeboden kandidaat heeft kennis van en minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met technische advisering en aansluitend aantoonbare ervaring met complexe infrastructurele projecten binnen overheidsorganisaties.

  • De aangeboden kandidaat heeft minimaal 3 jaar ervaring met het voorbereiden van UAV-GC contracten binnen overheidsorganisaties.


Wensen



  • Mate waarin de aangeboden kandidaat beschikt over aantoonbare kennis van andere infrastructuur gerelateerde disciplines.

  • Mate waarin de kandidaat beschikt over aantoonbare ervaring met het realiseren van projecten waarbij geluidswerende maatregelen zijn toegepast (zoals realisatie van geluidsschermen).

  • Mate waarin de kandidaat beschikt over aantoonbare kennis en ervaring van systemen zoals Relatics voor het opstellen van contracten.


Vul je gegevens hieronder in, dan nemen we binnen 2 uur contact met je op om samen te kijken of er een match is. Heb je nog vragen? Bel ons op 030-249 66 96 of stuur een e-mail naar info@sdginterim.nl We helpen je graag verder!

Online solliciteren

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is verplicht.

Ons team

Ons team staat dagelijks voor je klaar ter ondersteuning.

Niek Ros

Accountmanager

+31 6 57 48 86 15

Sofie van Rooijen

Recruiter

+31 6 13 97 02 98

Eelco Grunenberg

Accountmanager

+31 6 43 49 90 88

Hoe werkt het?

1. Keuze Opdracht

Zoek jouw droomopdracht op onze site en klik op reageren.

2. Voorbereiding

Samen zorgen we ervoor dat de motivatie en CV aansluiten bij de opdracht.

3. Gesprek

Indien gewenst kunnen we helpen bij het voorbereiden van het gesprek.

4. Uitslag

Van de opdrachtgever horen we of de opdracht aan je gegund is.