Parttime
Overijssel
Geplaatst 1 maand geleden

Vacature kenmerken

Categorie

SDG11, SDG17, SDG9

Startdatum

07-10-2024

Aantal uur per week

4 uur p/w

Einddatum

29-11-2024

Standplaats

Hengelo

Deadline

29-09-2024

Uurtarief

Geen max uurtarief

Sector

Bouwkunde- en Civiele techniek, Overheid, Project- en Programmamanagement



Gemeente Hengelo zoekt voor haar samenwerkingspartner 'Stichting Beckum's Kwartier' een projectleider die een projectplan voor de realisatie de 'MultiFunctionele Accommodatie Beckum' gaat opstellen. De scope voor de huidige opdracht is het opstellen van een gedragen projectplan. Daarbij is de intentie van het stichtingsbestuur dat de beoogd projectleider het projectplan als project van begin tot eind begeleid, waarbij de samenwerking bij overgang van elke projectfase wordt geëvalueerd.
De gemeente zorgt voor deze eerste uitvraag van dit projectplan. De stichting zorgt voor de uitvraag/aanbesteding van de vervolgfase. 

Als (beoogd) projectleider ben jij namens 'Stichting Beckum’s Kwartier' verantwoordelijk voor het opstellen van een projectplan voor de realisatie van een Multifunctionele Accommodatie in Beckum. Je werkt hierbij nauw samen met de verantwoordelijk projectleider van gemeente Hengelo en de verantwoordelijk projectleider van Symbio (voor het onderwijsgedeelte).

Jouw opdrachtgever is het bestuur van Stichting Beckum’s Kwartier, een groep betrokken vrijwilligers die de toekomst van Beckum willen veiligstellen en is geworteld in het Beckums verenigingsleven.  Je bent in staat de belangen van de verschillende stakeholders in het project om te zetten in een gedragen beheersplan met aandacht voor de (bouw) organisatie & communicatie structuur, planning, minimale kwaliteitseisen, selectie en gunningscriteria van het project. Daarnaast zijn afspraken en mandaat van verschillende stakeholders van belang en vastgelegde afspraken over eigendom/ beheer en exploitatie. Je bent in staat de wensen van de verschillende gebruikersgroepen (sport, cultuur, welzijn) te vertalen in een eerste ontwerp dat voldoet aan gestelde kwaliteitseisen en aan budget. Je bent de kartrekker van het project en begeleidt het stichtingsbestuur tijdens cruciale projectfasen op het gebied van bouw en geldende wet- en regelgeving. Beckum is een dorp in ontwikkeling en heeft de ambitie om het dorp toekomstbestendig te maken, zowel qua woningbouw als qua voorzieningen. We zoeken actief naar integrale samenwerking met gemeente en relevante belanghebbenden.

Je staat centraal in het realiseren van dit uitdagende bouwproject en hebt aantoonbare ervaring met dit type projecten op deze schaal. Jij bent degene die de leiding neemt en zorgt voor een succesvolle uitvoering. Wij zoeken een netwerker, een echte teamspeler met een scherp gevoel voor bestuurlijke en politieke verhoudingen. Bij ons draait het om samenwerking en verbinding, waarbij jij als projectleider niet alleen de leiding neemt, maar ook luistert naar de verschillende gebruikersgroepen. Vanuit je lokale netwerk voeg je relevante expertise toe.  Verder ben je ondernemend en resultaatgericht en beschik je over de juiste vaardigheden om op verschillende niveaus samen te werken en te communiceren.

Wat verwachten we van jou? 

  • Een afgeronde relevante opleiding op hbo- of wo-niveau. 



  • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. 

  • Je hebt aantoonbare ervaring met soortgelijke projecten op vergelijkbare schaal.



  • Je kan procesmatig denken en werken 



  • Je hebt een goed analytisch vermogen, bent samenwerkingsgericht, flexibel en proactief. 



  • Je bent ontwikkelingsgericht, denkt in kansen en mogelijkheden, durft dingen anders te doen, hebt een onderbouwde eigen mening en je kunt deze bijstellen als iemand anders goede argumenten heeft. 



  • Je hebt goede schriftelijke en mondelinge adviesvaardigheden naar de vrijwilligers van het Stichtingsbestuur en kunt goed omgaan met gemeentelijke stakeholders. 



  • Je adviseert het stichtingsbestuur en weet jouw visie over te brengen op derden.

  • Je bent bereid in de avonduren te vergaderen met het stichtingsbestuur



  • Je stimuleert de verbinding binnen het team van projectleiders en de integraliteit in het werken tussen teams en jouw werkveld; 



  • Je kunt taken goed organiseren, je hebt financieel bewustzijn en bent onderhandelingsvaardig. 



  • Je hebt een goed analytisch vermogen, bent samenwerkings- en resultaatgericht, creatief, ondernemend, flexibel en proactief en je kunt goed integraal samenwerken. 


De wens is dat er binnen 2 maanden een projectplan ligt. De stichting is niet op zoek naar een lijvig document, maar een kort bondig document op hoofdlijnen zodat de stichting haar aandacht kan  richten op het daadwerkelijk ontwerp van het gebouw in nauwe afstemming met de gebruikersgroepen. Daarom wordt gevraagd om in beperkte tijd het plan op te stellen. Hierbij is de wens dat hier ongeveer 24 werkuren aan besteed wordt. Mocht dit ontoereikend zijn, dan kan dit in de sollicitatiegesprekken terug komen.

Eisen



  • Akkoord procedure en inhuurvoorwaarden (oa all-in tariefstelling wat betreft reiskosten woon-werk).

  • Bij eventuele gunning wordt er op verzoek van Opdrachtgever een VOG aangevraagd voor de kandidaat, (eventuele) kosten worden niet door Opdrachtgever vergoed.

  • De gesprekken vinden plaats op woensdag 2 oktober 2024 tussen 14.00 en 17.00, zorg ervoor dat uw kandidaat beschikbaar is. De gesprekken zullen niet op een ander moment plaatsvinden.

  • De kandidaat heeft een bewezen HBO en/of WO werk- denk niveau. Dit moet duidelijk zichtbaar/beschreven zijn in de cv.

  • De kandidaat heeft minimaal 5 jaar ervaring als als projectleider op het gebied van gebiedsontwikkelingen. Dit is duidelijk terug te vinden zijn in de cv.


Wensen



  • De kandidaat beschikt over onderstaande competenties. Dit kan worden getoetst in een persoonlijk gesprek.- Je kan procesmatig denken en werken
    - Je hebt een goed analytisch vermogen, bent samenwerkingsgericht, flexibel en proactief.
    - Je bent ontwikkelingsgericht, denkt in kansen en mogelijkheden, durft dingen anders te doen, hebt een onderbouwde eigen mening en je kunt deze bijstellen als iemand anders goede argumenten heeft.
    - Je hebt goede schriftelijke en mondelinge adviesvaardigheden naar de vrijwilligers van het Stichtingsbestuur en kunt goed omgaan met gemeentelijke stakeholders.
    - Je adviseert het stichtingsbestuur en weet jouw visie over te brengen op derden.
    - Je stimuleert de verbinding binnen het team van projectleiders en de integraliteit in het werken tussen teams en jouw werkveld;
    - Je kunt taken goed organiseren, je hebt financieel bewustzijn en bent onderhandelingsvaardig.
    - Je hebt een goed analytisch vermogen, bent samenwerkings- en resultaatgericht, creatief, ondernemend, flexibel en proactief en je kunt goed integraal samenwerken.

  • De kandidaat dient minimaal 50% van de werktijd op locatie te werken.

  • De kandidaat heeft kennis en ervaring om te werken met Projectmatig Creëren (PMC).

  • De kandidaat heeft minimaal 5 jaar ervaring als als projectleider op het gebied van gebiedsontwikkelingen. Dit is duidelijk terug te vinden in de cv.

  • De kandidaat wordt verwacht bereid te zijn in de avonduren te vergaderen met het stichtingsbestuur.


Vul je gegevens hieronder in, dan nemen we binnen 2 uur contact met je op om samen te kijken of er een match is. Heb je nog vragen? Bel ons op 030-249 66 96 of stuur een e-mail naar info@sdginterim.nl We helpen je graag verder!

Online solliciteren

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is verplicht.

Ons team

Ons team staat dagelijks voor je klaar ter ondersteuning.

Niek Ros

Accountmanager

+31 6 57 48 86 15

Sofie van Rooijen

Recruiter

+31 6 13 97 02 98

Eelco Grunenberg

Accountmanager

+31 6 43 49 90 88

Hoe werkt het?

1. Keuze Opdracht

Zoek jouw droomopdracht op onze site en klik op reageren.

2. Voorbereiding

Samen zorgen we ervoor dat de motivatie en CV aansluiten bij de opdracht.

3. Gesprek

Indien gewenst kunnen we helpen bij het voorbereiden van het gesprek.

4. Uitslag

Van de opdrachtgever horen we of de opdracht aan je gegund is.