Fulltime
Groningen
Geplaatst 1 maand geleden

Vacature kenmerken

Categorie

SDG11, SDG8, SDG9

Startdatum

15-10-2024

Aantal uur per week

36 uur p/w

Einddatum

15-04-2025

Standplaats

Hoogezand

Deadline

22-09-2024

Uurtarief

75 euro p/u

Sector

Administratief Secretarieel, Overheid



We zoeken voor een periode van minimaal 6 maanden een medewerker frontoffice VTH (vergunningverlening, toezicht en handhaving) Omgevingsrecht. De medewerker frontoffice VTH is het 1e aanspreekpunt voor inwoners en bedrijven als het gaat om VTH gerelateerde zaken Omgevingsrecht. Je informeert inwoners en bedrijven over de (on)mogelijkheden voor diverse ruimtelijke initiatieven. 

Kandidaatomschrijving


We zoeken een kandidaat die minimaal twee jaar ervaring heeft met het toepassen van de WABO en de Omgevingswet op het gebied van bouw en RO bij een gemeente.
Dat kan bijvoorbeeld in een functie zijn geweest van vergunningverlener RO, bouw, frontoffice-medewerker of anderszins. 

Interviewplanning


De gesprekken worden zo spoedig mogelijk na het sluiten van de termijn ingepland.

Toelichting op rooster


40 uur is ook mogelijk. Combinatie van op kantoor en thuis werken is mogelijk waarbij minimaal 2 dagen op kantoor wordt gewerkt. In de inwerkperiode is dat uiteraard meer.

Eisen



  • BeschikbaarheidDe kandidaat moet uiterlijk 15 oktober 2024, voor een periode van minimaal 6 maanden, volledig beschikbaar zijn.

  • ErvaringMinimaal twee jaar ervaring met het toepassen van de WABO en de Omgevingswet op het gebied van bouw en RO bij een gemeente. Dat kan in een functie geweest zijn van bijvoorbeeld vergunningverlener RO, bouw, frontoffice-medewerker of anderszins. Dit moet duidelijk blijken uit het CV.

  • inkoopvoorwaarden en overeenkomst van opdrachtHet is een vereiste om akkoord te gaan met de algemene inkoopvoorwaarden levering en diensten van de gemeente Midden-Groningen en de door de gemeente Midden-Groningen opgestelde overeenkomst van opdracht. Dit blijkt duidelijk uit de offerte. Zie de bijlagen.


Wensen



  • Ervaring
    Minimaal 2 jaar ervaring in een "front-office-functie" op het gebied van de WABO en Omgevingswet bij een gemeente. Dit moet blijken uit het CV. Hoe beter de ervaring aansluit hoe meer punten.

  • Interview Bij deze opdracht worden na de eerste selectieronde met een aantal partijen interviews afgenomen. Deze wegen mee in de uiteindelijke beoordeling.
    Deze interviews worden beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria.
    In de interviews wordt beoordeeld in hoeverre de kandidaten voldoen aan de gestelde eisen en gunningscriteria. Tevens wordt gekeken in hoeverre de kandidaat past binnen het team en wordt gelet op klantvriendelijkheid, oplossingsgerichtheid en mate van dienstverlening.

  • Opleiding/kennis
    Kennis van de Omgevingswet en vergunningsvrij bouwen. Dit moet blijken uit het CV. Hoe beter dit aansluit, hoe meer punten.


Vul je gegevens hieronder in, dan nemen we binnen 2 uur contact met je op om samen te kijken of er een match is. Heb je nog vragen? Bel ons op 030-249 66 96 of stuur een e-mail naar info@sdginterim.nl We helpen je graag verder!

Online solliciteren

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is verplicht.

Ons team

Ons team staat dagelijks voor je klaar ter ondersteuning.

Niek Ros

Accountmanager

+31 6 57 48 86 15

Sofie van Rooijen

Recruiter

+31 6 13 97 02 98

Eelco Grunenberg

Accountmanager

+31 6 43 49 90 88

Hoe werkt het?

1. Keuze Opdracht

Zoek jouw droomopdracht op onze site en klik op reageren.

2. Voorbereiding

Samen zorgen we ervoor dat de motivatie en CV aansluiten bij de opdracht.

3. Gesprek

Indien gewenst kunnen we helpen bij het voorbereiden van het gesprek.

4. Uitslag

Van de opdrachtgever horen we of de opdracht aan je gegund is.