Fulltime
Gelderland
Geplaatst 2 maanden geleden

Vacature kenmerken

Categorie

SDG11, SDG13, SDG9

Startdatum

13-09-2024

Aantal uur per week

36 uur p/w

Einddatum

31-03-2025

Standplaats

Arnhem

Deadline

12-09-2024

Uurtarief

139 euro p/u

Sector

Beleid- en adviesdiensten, Bouwkunde- en Civiele techniek, Infra, Overheid



Voor Rijkswaterstaat zijn wij op zoek naar een All Round constructie adviseur.

Rijkswaterstaat is de uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en werkt dagelijks aan een veilig, leefbaar en bereikbaar Nederland.

Opdrachtomschrijving:
Binnen de RWS regio Oost Nederland is naast de reguliere onderhoud afdelingen van de infrastructuur een apart Bruggenteam actief. Dit Bruggenteam is gespecialiseerd in het groot onderhoud van grotere bruggen over het hoofdvaar- en wegennet.
Geografisch primair in Oost Nederland maar steeds meer ook in andere regio’s.
Binnen dit IPM team zijn alle reguliere disciplines vertegenwoordigd. Het onderdeel Technisch management neemt een speciale plaats in door het grote aantal specialisten en de aanwezige deskundigheid. Binnen het technisch team zijn onder leiding van de technisch programma manager, technisch managers, technische adviseurs, betonconstructeurs, staalconstucteurs en conseveringspecialisten werkzaam.
Het Bruggenteam werkt nauw samen met de specialisten van GPO. Wegens de toename van werkzaamheden is het Bruggenteam op zoek naar versterking op het gebied van betonconstructies en zoekt derhalve een ervaren All Round constructie adviseur.
De all Round constructie adviseur is vraagbaak voor alle andere constructeurs, geeft advies voor complexe constructieve vraagstukken.

Resultaat opdracht Specifieke technische taken zijn hier aangegeven.
• Het zorgdragen voor de kwaliteit, innovatie en voortgang van specialistisch onderzoek en (door begeleiding en toetsing van) )het advies door derden (waaronder ingrijpend in de onderzoeksprogrammering van grote externe instituten),
• het functioneel specificeren en beheersen van contracten;
• het zorgen voor interne kennisoverdracht (in- en extern) op een breder (monodisciplinair)
• specialistisch aandachtsgebied;
• het realiseren van de benodigde (in- en externe) kennisinfrastructuur;
• het vaktechnisch realiseren van projectopdrachten;
• het beoordelen van (her)berekeningen van staalconstructies
• Het uitvoeren van constructieberekeningen van stalen bruggen
• het beoordelen van uitgangspunten nota’s, VO en DO van stalen bruggen
• Het uitvoeren van constructieve scans van beton/stalen bruggen
• Advies uitbrengen over de constructieve veiligheid van staal/betonbruggen
• Uitvoeren van SCB Kwaliteitstoetsen Staal/beton bij realisatie projecten

Leiding en toezicht
Nee

Meest essentiële competenties
Analyseren, Overtuigingskracht, Organisatiesensitiviteit, Flexibiliteit, Netwerken, Plannen en organiseren, Creativiteit

Eis
1 De aangeboden kandidaat beschikt minimaal over een afgeronde of WO opleiding, in de richting van Beton en Staal constructies.
2 De aangeboden kandidaat heeft kennis van en minimaal 15 jaar aantoonbare werkervaring met uitvoeren van constructieberekeningen (statisch en vermoeiing) van betonnen en stalen bruggen.
3 De aangeboden kandidaat heeft kennis van en minimaal 15 jaar aantoonbare werkervaring met de realisatie (incl. versterkingsmaatregelen) van betonnen en stalen bruggen.
4 De aangeboden kandidaat heeft kennis van en minimaal 15 jaar aantoonbare werkervaring met risicogestuurd proces- en producttoetsen.
5 De aangeboden kandidaat heeft kennis van en minimaal 15 jaar aantoonbare werkervaring met brugspecifieke regelgeving/richtlijnen voor zowel bestaande en nieuw te bouwen bruggen.
6 De kandidaat is in het bezit van een VCA-certificaat 'Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VCU' (VOL-VCA). Toelichting: Geldige diploma’s dragen het VCA/VCU-logo, de vermelding ‘Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VCA’. Bij het niet benoemen van VCA gegevens in het CV van de kandidaat en hierdoor de verificatie in het Centraal Diploma Register (CDR) https://www.vca.ssvv.nl niet kan plaatsvinden zal de aanbieding terzijde worden gelegd.

Wens
1 De aangeboden kandidaat heeft aantoonbare kennis van en ervaring met staalbetonbruggen
2 De aangeboden kandidaat heeft aantoonbare kennis van en ervaring met het opstellen/begeleiden van Herberekening (statisch en vermoeiing) bestaande bruggen.
3 De aangeboden kandidaat heeft aantoonbare kennis van en ervaring met composieten (kunststof/sandwich).
4 De aangeboden kandidaat heeft aantoonbare kennis van en ervaring met multidisciplinaire grootschalige renovatiewerkzaamheden in relatie (praktische) uitvoerbaarheid en constructieve veiligheid van de brug.

Eisen



  • De aangeboden kandidaat beschikt minimaal over een afgeronde of WO opleiding, in de richting van Beton en Staal constructies.

  • De aangeboden kandidaat heeft kennis van en minimaal 15 jaar aantoonbare werkervaring met brugspecifieke regelgeving/richtlijnen voor zowel bestaande en nieuw te bouwen bruggen.

  • De aangeboden kandidaat heeft kennis van en minimaal 15 jaar aantoonbare werkervaring met de realisatie (incl. versterkingsmaatregelen) van betonnen en stalen bruggen.

  • De aangeboden kandidaat heeft kennis van en minimaal 15 jaar aantoonbare werkervaring met risicogestuurd proces- en producttoetsen.

  • De aangeboden kandidaat heeft kennis van en minimaal 15 jaar aantoonbare werkervaring met uitvoeren van constructieberekeningen (statisch en vermoeiing) van betonnen en stalen bruggen.

  • De kandidaat is in het bezit van een VCA-certificaat 'Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VCU' (VOL-VCA). Toelichting: Geldige diploma’s dragen het VCA/VCU-logo, de vermelding ‘Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VCA’. Bij het niet benoemen van VCA gegevens in het CV van de kandidaat en hierdoor de verificatie in het Centraal Diploma Register (CDR) https://www.vca.ssvv.nl niet kan plaatsvinden zal de aanbieding terzijde worden gelegd.


Wensen



  • De aangeboden kandidaat heeft aantoonbare kennis van en ervaring met composieten (kunststof/sandwich).

  • De aangeboden kandidaat heeft aantoonbare kennis van en ervaring met het opstellen/begeleiden van Herberekening (statisch en vermoeiing) bestaande bruggen.

  • De aangeboden kandidaat heeft aantoonbare kennis van en ervaring met multidisciplinaire grootschalige renovatiewerkzaamheden in relatie (praktische) uitvoerbaarheid en constructieve veiligheid van de brug.

  • De aangeboden kandidaat heeft aantoonbare kennis van en ervaring met staalbetonbruggen


Vul je gegevens hieronder in, dan nemen we binnen 2 uur contact met je op om samen te kijken of er een match is. Heb je nog vragen? Bel ons op 030-249 66 96 of stuur een e-mail naar info@sdginterim.nl We helpen je graag verder!

Online solliciteren

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is verplicht.

Ons team

Ons team staat dagelijks voor je klaar ter ondersteuning.

Niek Ros

Accountmanager

+31 6 57 48 86 15

Sofie van Rooijen

Recruiter

+31 6 13 97 02 98

Eelco Grunenberg

Accountmanager

+31 6 43 49 90 88

Hoe werkt het?

1. Keuze Opdracht

Zoek jouw droomopdracht op onze site en klik op reageren.

2. Voorbereiding

Samen zorgen we ervoor dat de motivatie en CV aansluiten bij de opdracht.

3. Gesprek

Indien gewenst kunnen we helpen bij het voorbereiden van het gesprek.

4. Uitslag

Van de opdrachtgever horen we of de opdracht aan je gegund is.