Parttime
Zuid-Holland
Geplaatst 2 maanden geleden

Vacature kenmerken

Categorie

SDG11, SDG16, SDG17

Startdatum

16-09-2024

Aantal uur per week

4 uur p/w

Einddatum

16-07-2025

Standplaats

Katwijk

Deadline

09-09-2024

Uurtarief

125 euro p/u

Sector

Juridisch, Overheid



Met ruim 65.000 inwoners vormt Gemeente Katwijk een krachtige gemeentelijke organisatie en is zij tegelijk in staat om dichtbij en samen met de inwoners van de vier kernen Katwijk aan Zee, Katwijk aan den Rijn, Rijnsburg en Valkenburg te werken aan de kwaliteit van werken, wonen en leven. Meer informatie is te vinden op www.katwijk.nl.

Opdracht omschrijving 

Als planjurist draag je zowel procesmatig als inhoudelijk bij aan de ruimtelijke ontwikkeling van onze veelzijdige gemeente. Je werkt zowel naar buiten toe, waarbij je initiatiefnemers begeleidt en adviseert, als intern aan veranderopgaven zoals de invoering van de Omgevingswet.

Verantwoordelijkheden

  • Planjurist omgevingsrecht binnen gemeentelijk ruimtelijk beleid (inclusief gebiedsontwikkeling Valkenhorst).

  • Coaching en (juridische) advisering bij integrale advisering.

  • Vertegenwoordigen van de gemeente bij gerechtelijke procedures, indien nodig.

  • Vraagbaak voor juridische vraagstukken binnen het werkveld Ruimtelijke Ontwikkeling.


Voor deze functie is belangrijk dat je de gemeentelijke organisatie goed kent. Je moet goed kunnen schakelen tussen bestuurlijke prioriteiten en belangen en de ambtelijke organisatie. Daarnaast is het van essentieel belang dat je goed kunt omgaan met de diverse belangen van stakeholders binnen de gemeente, waaronder inwoners, ondernemers en instellingen. Je zult je kennis van ruimtelijke opgaven combineren met vaardigheden op het gebied van participatietrajecten en sociale interactie, inclusief communicatie, advisering en facilitering.

De kandidaat is inzetbaar vanaf 16-9-2024 tot en met 16-7-2024 voor 4 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de start- en einddatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Eisen



  • 'Bring your own device’ is van toepassing. Dit houdt in dat de kandidaat die de opdracht gegund krijgt zelf een mobiele telefoon inclusief abonnement moet meenemen voor alle zakelijke contacten. Ditzelfde geldt voor een laptop cq iPad.

  • Afgeronde wo opleiding

  • De kandidaat is inzetbaar vanaf 16-9-2024 tot en met 16-7-2024 voor 4 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de start- en einddatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

  • U voegt een cv van maximaal 5 pagina's A4 toe.


Wensen



  • Je hebt een afgeronde wo-opleiding Planologie, Omgevingsrecht, Rechten, Bestuurskunde, of Ruimtelijke Ordening.

  • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in de laatste 7 jaar in het adviseren (coachen en vraagbaak) van gemeentelijke overheden op het gebied van omgevingsrecht .Benoem dit in het cv

  • Je hebt minimaal 6 jaar aantoonbare werkervaring als planjurist in omgevingsrecht bij een gemeentelijk organisatie

  • Minimaal 6 jaar aantoonbare werkervaring in het opstellen en beoordelen van principeverzoeken, ruimtelijke onderbouwingen, bestemmingsplannen en inspraak- en zienswijzennota’s (duidelijk weergeven in het cv).


Vul je gegevens hieronder in, dan nemen we binnen 2 uur contact met je op om samen te kijken of er een match is. Heb je nog vragen? Bel ons op 030-249 66 96 of stuur een e-mail naar info@sdginterim.nl We helpen je graag verder!

Online solliciteren

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is verplicht.

Ons team

Ons team staat dagelijks voor je klaar ter ondersteuning.

Niek Ros

Accountmanager

+31 6 57 48 86 15

Sofie van Rooijen

Recruiter

+31 6 13 97 02 98

Eelco Grunenberg

Accountmanager

+31 6 43 49 90 88

Hoe werkt het?

1. Keuze Opdracht

Zoek jouw droomopdracht op onze site en klik op reageren.

2. Voorbereiding

Samen zorgen we ervoor dat de motivatie en CV aansluiten bij de opdracht.

3. Gesprek

Indien gewenst kunnen we helpen bij het voorbereiden van het gesprek.

4. Uitslag

Van de opdrachtgever horen we of de opdracht aan je gegund is.