Parttime
Gelderland
Geplaatst 2 maanden geleden

Vacature kenmerken

Categorie

SDG11, SDG13, SDG9

Startdatum

09-09-2024

Aantal uur per week

16 uur p/w

Einddatum

31-12-2026

Standplaats

Apeldoorn

Deadline

01-09-2024

Uurtarief

102 euro p/u

Sector

Energie, Inkoop, Project- en Programmamanagement



Wil jij werken aan innovatieve projecten die bijdragen aan een duurzaam en energieneutraal Nederland? Duik in de wereld van Waterschap Vallei en Veluwe. Met 600 medewerkers werken wij iedere dag aan veilige dijken, gezuiverd afvalwater en schoon en voldoende water in sloten, beken en kanalen. Onze projecten spelen daarbij een belangrijke rol.

Water verandert je wereld
Als contractmanager ga je aan de slag in een compleet IPM team en daarnaast zal je onderdeel zijn van het projectbureau van Waterschap vallei en Veluwe, specifiek in het Team Project Beheering, Contract Managent en Project ondersteuning. In dit team werken enthousiaste collega’s, die een bijdrage leveren aan projecten om de opgaven van onze Programma’s Wonen en Zuiveren, Landelijk gebied, Waterveiligheid en Duurzaam Vernieuwen op een goede manier te realiseren. Binnen Waterschap Vallei en Veluwe worden projecten uitgevoerd op basis van het IPM-model (Integraal Project Management).

Voor deze aanvraag zijn we op zoek naar een contractmanager voor het project "Zuivering Bennekom".

Binnen het IPM-model vervul jij de rol van contractmanager in projectteams ten behoeve van de voorbereiding en realisatie van de opgaven van onze programma’s. Het bepalen van de juiste strategie voor marktbenadering en de daadwerkelijke marktbenadering en contractering is je op het lijf geschreven. Jij zorgt dat het contract wordt opgesteld, aanbesteed en beheerst.
Hierbij zie je erop toe dat contracten voldoen aan de geldende kaders, richtlijnen en randvoorwaarden. Je verricht controles en je voert systeem- en procestoetsen uit en/of stuurt deze aan. Jij hebt daarbij een signalerende en adviserende rol. Risico’s heb je scherp in beeld en je adviseert betrokkenen tijdig over impact en maatregelen.
Als onderdeel van het IPM-team werk je samen met de andere projectteamleden aan het behalen van de projectdoelen. Je kent daarin jouw verantwoordelijkheid, maar voelt je ook verantwoordelijk voor het gehele project en bent ook bereid om over je eigen werkveld heen te kijken. Je bouwt en onderhoudt een goed netwerk en weet wanneer je het in moet zetten op het gebied van kennisdeling.
Bovendien werk je ook nog in dienst van de natuur en aan een duurzame wereld van morgen. Dat geeft je werk een heel ander perspectief. We zeggen niet voor niets water verandert je wereld. Ook voor jou als contractmanager.

Wat breng jij mee?

  • Afgeronde HBO opleiding in relevante richting;

  • Binnen projectteams heb je in ieder geval enkele jaren het contractmanagement vervuld (opstellen, aanbesteden en beheersen van contracten);

  • Kennis en ervaring bouwteamcontructies

  • Kennis en ervaring UAV-GC;

  • Jouw kennis van de wet- en regelgeving op het gebied van aanbestedings- en bouwrecht (ARVODI of AWVODI), Systeemgerichte Contractbeheersing (SCB) van kwaliteitssystemen, zoals ISO 9001 is actueel;

  • Ervaring met werken in IPM-teams is een pré.

  • Kennis-/Ervaring binnen waterzuiveringen is een pre;


Als persoon ben je een enthousiaste en gedreven persoonlijkheid, die proactief, constructief kritisch en resultaatgericht te werk gaat. Persoonlijk leiderschap, conceptueel denken en adaptief vermogen behoren tot jouw natuurlijke kwaliteiten. Samenwerken op verschillende niveaus, zowel binnen als buiten de eigen organisatie, is voor jou een natuurlijke werkwijze. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en hebt overtuigingskracht. Naast dit alles ben je ondernemend, analytisch, nauwkeurig en kostenbewust.

En verder:

  • Het betreft een langdurig project voor 16 uur per week

  • Thuiswerken is mogelijk in overleg


Eisen



  • Afgeronde HBO opleiding in relevante richting

  • Binnen projectteams heb je in ieder geval enkele jaren het contractmanagement vervuld (opstellen, aanbesteden en beheersen van contracten)

  • Jouw kennis van de wet- en regelgeving op het gebied van aanbestedings- en bouwrecht (ARVODI of AWVODI), Systeemgerichte Contractbeheersing (SCB) van kwaliteitssystemen, zoals ISO 9001 is actueel

  • Kennis en ervaring UAV-GC

  • Kennis en ervaring bouwteamcontructies


Wensen



  • Ervaring met werken in IPM-teams is een pré

  • Kennis-/Ervaring binnen waterzuiveringen is een pre


Vul je gegevens hieronder in, dan nemen we binnen 2 uur contact met je op om samen te kijken of er een match is. Heb je nog vragen? Bel ons op 030-249 66 96 of stuur een e-mail naar info@sdginterim.nl We helpen je graag verder!

Online solliciteren

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is verplicht.

Ons team

Ons team staat dagelijks voor je klaar ter ondersteuning.

Niek Ros

Accountmanager

+31 6 57 48 86 15

Sofie van Rooijen

Recruiter

+31 6 13 97 02 98

Eelco Grunenberg

Accountmanager

+31 6 43 49 90 88

Hoe werkt het?

1. Keuze Opdracht

Zoek jouw droomopdracht op onze site en klik op reageren.

2. Voorbereiding

Samen zorgen we ervoor dat de motivatie en CV aansluiten bij de opdracht.

3. Gesprek

Indien gewenst kunnen we helpen bij het voorbereiden van het gesprek.

4. Uitslag

Van de opdrachtgever horen we of de opdracht aan je gegund is.