Parttime
Gelderland
Geplaatst 2 maanden geleden

Vacature kenmerken

Categorie

SDG11, SDG7, SDG9

Startdatum

01-10-2024

Aantal uur per week

8 uur p/w

Einddatum

30-09-2025

Standplaats

Hattem

Deadline

04-09-2024

Uurtarief

120 euro p/u

Sector

Bouwkunde- en Civiele techniek, Energie, Overheid, Project- en Programmamanagement



Technisch projectleider verkabeling hoogspanning 

Hattem, gelegen in de stedelijke regio Zwolle, heeft een aantal ambitieuze woningbouwprojecten lopen. De drie grootste voegen samen ongeveer 15% extra woningen toe aan de bestaande voorraad. Welke gemeente kan dat zeggen?! Jij kunt daar een bijdrage aan leveren als technisch projectleider verkabeling hoogspanning bij de transformatie van bedrijventerrein ’t Veen naar gemengd woongebied.

Kun jij slim thema’s verbinden? Kijk je in de breedte naar reconstructies van het hoogspanningsnet? Ben je innovatief in het benutten van kansen? Dan gaan we graag met jou in gesprek!

Zo versterk je onze stad


De opgave Transformatie ’t Veen gaat over een organische verkleuring van een verouderd bedrijventerrein op loopafstand van de historische binnenstad, naar een circulaire en gezonde nieuwe woonwijk. Het gebied ligt naast natuur, naast jaren ’30 tuindorpbuurtjes en onder de hoogspanningsverbinding Dronten-Hattem. Een Chw-bestemmingsplan voor ’t Veen is voorbereid en wordt binnenkort vastgesteld. Er zit experimenteerruimte in t.a.v. milieuregels, regels kostenverhaal en planschaderegeling. In het plan wordt verkabeling van de hoogspanning meegenomen. Het plan respecteert bestaande rechten en maakt tegelijk ontwikkeling naar woningbouw onder voorwaarden mogelijk via een ‘ontwikkellaag’, waarvoor een Afwegingskader geldt. 

Je werkt aan de verkabeling van het 150 kV hoogspanningsnet Dronten-Hattem (tussen masten 4 en 9). Je bent eerste aanspreekpunt voor zowel TenneT en Qirion/Reddyn, als voor de interne (project)organisatie over dit deelproject binnen de hele transformatie van het bedrijventerrein.

Je voert de opdracht volledig zelfstandig uit, er is geen sprake van een gezagsverhouding. 

Jouw takenpakket bestaat in ieder geval uit:

  • Ondersteuning aan het projectteam Transformatie ’t Veen met betrekking tot de technische vraagstukken tijdens de huidige fase van Basisontwerp naar Definitief Ontwerp voor de verkabeling;

  • Toetsen van de technische aspecten van tussentijdse concepten en DO (inclusief de EMC berekeningen);

  • Begeleiden van het K+L verleggingsplan in de openbare ruimte ten bate van de realisatiefase;

  • Ondersteuning aan de gemeente op het vlak van algemene vergunningen, planologie, private rechten en publiekrechtelijke vergunningen tijdens de fase van DO en Realisatie;

  • Ondersteuning in omgevingsmanagement, w.o. het voorbereiden van en deelnemen aan gesprekken met stakeholders;

  • Indien gewenst aanwezig zijn bij (informatie)bijeenkomsten;

  • Deelnemen aan projectgroepoverleggen en organiseren van specifieke werkgroepoverleggen;

  • Adviseren van opgave-/projectmanager, bestuur en politiek inzake ontwikkelingen binnen en in relatie tot de verkabeling;

  • Ondersteunen bij de beantwoording van vragen (intern/extern) over zienswijzen en eventueel beroep tegen het Chw bestemmingsplan.


Wie je bent


We vragen van jou:

  • Aantoonbaar HBO werk- en denkniveau; 

  • Een opleiding in innovatieve wetenschappen, natuurwetenschappen of eventueel civiele techniek; 

  • Minimaal 5 jaar werkervaring in de afgelopen 7 jaar als adviseur en projectleider voor energie-infrastructuur, energietransitie en/of reconstructies binnen en/of in opdracht van overheidsorganisaties; 

  • Ervaring met netbeheerder TenneT; 

  • Specifieke cursussen t.a.v. veilig werken in energie-infrastructuurprojecten strekt tot aanbeveling;

  • Affiniteit met onderzoek, advies en data-analyse; 

  • Ervaring in een kleine gemeente strekt tot aanbeveling.


Werk van nu in historisch Hattem


Wandel je door de Dijkpoort Hattem in, dan ga je zomaar eeuwen terug in de tijd. Maar schijn bedriegt, want je vindt er eigentijdse winkels en horeca. Ook de gemeente is een werkgever van nu. We zijn misschien klein, maar we werken aan grote maatschappelijke opgaven, zoals duurzaamheid, wonen en inclusiviteit. We krijgen het vertrouwen om het beste te doen voor Hattem. Deze uitdaging pakken we samen op. We zijn een moderne organisatie met korte lijnen, een flinke dosis eigen verantwoordelijkheid en veel vrijheid.
Bij gemeente Hattem maak je impact op onze bijna 13.000 inwoners en ondernemers, want vanuit persoonlijke aandacht en verbinding bieden we maatwerk en versterken we onze stad. 
Ontdek de eigen charme en identiteit van Hattem; een fijne plek om te leven, wonen en werken, met prachtige natuurgebieden, terrassen en musea.

Eisen



  • Aantoonbaar HBO werk- en denkniveau d.m.v. een opleiding in innovatieve wetenschappen, natuurwetenschappen of eventueel civiele techniek.

  • Akkoord procedure en inhuurvoorwaarden (o.a. all-in tariefstelling wat betreft reiskosten woon-werk)

  • Minimaal 5 jaar in de afgelopen 7 jaar werkervaring als adviseur en projectleider voor energie-infrastructuur, energietransitie en/of reconstructies binnen en/of in opdracht van overheidsorganisaties.

  • Op CV aantoonbare ervaring met netbeheerder TenneT


Wensen



  • Affiniteit met onderzoek, advies en data-analyse.

  • De kandidaat beschikt over onderstaande competenties. Dit kan samen met kennis vertrouwen en ervaring worden getoetst in een persoonlijk gesprek.- slim thema’s kunnen verbinden
    - in de breedte kijken naar reconstructies van het hoogspanningsnet
    - innovatief in het benutten van kansen

  • Ervaring in een kleine gemeente (<30.000 inwoners) strekt tot aanbeveling. Gelieve hieronder aan te geven welke gemeentelijke ervaring van kandidaat hieraan voldoet.

  • Specifieke cursussen t.a.v. veilig werken in energie-infrastructuurprojecten strekt tot aanbeveling.


Vul je gegevens hieronder in, dan nemen we binnen 2 uur contact met je op om samen te kijken of er een match is. Heb je nog vragen? Bel ons op 030-249 66 96 of stuur een e-mail naar info@sdginterim.nl We helpen je graag verder!

Online solliciteren

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is verplicht.

Ons team

Ons team staat dagelijks voor je klaar ter ondersteuning.

Niek Ros

Accountmanager

+31 6 57 48 86 15

Sofie van Rooijen

Recruiter

+31 6 13 97 02 98

Eelco Grunenberg

Accountmanager

+31 6 43 49 90 88

Hoe werkt het?

1. Keuze Opdracht

Zoek jouw droomopdracht op onze site en klik op reageren.

2. Voorbereiding

Samen zorgen we ervoor dat de motivatie en CV aansluiten bij de opdracht.

3. Gesprek

Indien gewenst kunnen we helpen bij het voorbereiden van het gesprek.

4. Uitslag

Van de opdrachtgever horen we of de opdracht aan je gegund is.