Parttime
Zeeland
Geplaatst 2 maanden geleden

Vacature kenmerken

Categorie

SDG12, SDG15, SDG9

Startdatum

26-08-2024

Aantal uur per week

24 uur p/w

Einddatum

31-08-2025

Standplaats

Middelburg

Deadline

25-08-2024

Uurtarief

111 euro p/u

Sector

Bouwkunde- en Civiele techniek, Inkoop



Rijkswaterstaat is de uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en werkt dagelijks aan een veilig, leefbaar en bereikbaar Nederland.

Opdrachtomschrijving:
Het Programmateam KRW ZN/Grensmaas van Rijkswaterstaat houdt zich bezig met de voorbereiding en realisatie van Kaderrichtlijn Water en Grensmaas projecten. Dit omvat het realiseren van natuurvriendelijke oevers, aanleggen van ondiepe geulen, uiterwaard vergravingen en verbeteren van de vismigratie. Ook brengt Rijkswaterstaat samen met de waterschappen de beekmondingen langs de Maas weer zoveel mogelijk in natuurlijke staat terug. De totale KRW opgave loopt nog door tot en met 2027. Om dit mogelijk te maken, sluiten we overeenkomsten af met diverse (markt)partijen. Het team inkoop- en contractmanagement zorgt voor het tot stand komen en de beheersing van deze overeenkomsten. Wij werken met een breed pallet aan contractvormen, zoals realisatiecontracten onder UAV-gc, dienstenovereenkomsten en raamcontracten. Dit alles binnen de kaders zoals afgesproken bij Rijkswaterstaat. Wij zijn op zoek naar een ervaren contractmanager die de aanbesteding en realisatie kan begeleiden van een van deze cultuur- civieltechnische projecten.

Binnen je projectteam trek je samen op met je collega-contractmanagers. Van het vaststellen van inkoopstrategieën en contractvoorbereiding tot aan de aanbesteding en uitvoering van projecten: jij pakt het samen met jouw contractteam op. In overleg met de senior contractmanager voer je de regie op afgesloten contracten. Je bent verantwoordelijk voor contractbeheersing, meestal via systeem-, proces- en producttoetsen, en stelt jezelf steeds de vraag of de opdrachtnemer voldoet aan de contracteisen. En of de opdrachtnemer dit werk veilig uitvoert zodat er geen ongevallen plaatsvinden. Wordt aan bepaalde eisen rondom tijd, geld en kwaliteit niet voldaan of worden afspraken niet nagekomen, dan ga je om tafel met de aannemer.

Voor de contracten die je onder je hoede hebt, ben jij het aanspreekpunt. Je bespreekt de stand van zaken binnen jouw contracten met de leden van jouw projectteam en deelt hier je kennis en ervaring. Ook ga je regelmatig in gesprek met onder meer de interne opdrachtgever van het contract en met interne stakeholders zoals de beheerders van onze infrastructuur. Het mede realiseren van maatschappelijke doelstellingen, zoals circulaire economie en innovatief inkopen met als uitgangspunt een veilige werkomgeving, maakt jouw werk extra uitdagend.

Resultaat opdracht:
Het te behalen resultaat is een succesvolle aanbesteding en het conform de eisen van het realisatiecontract binnen tijd, budget en kwaliteit veilig en duurzaam realiseren (door de opdrachtnemer) hiervan. Betalingen aan opdrachtnemers zijn aantoonbaar rechtmatig.

Meest essentiële competenties: Je bent resultaatgericht, analytisch sterk, nauwkeurig in je werk en weet zelfstandig jouw taken uit te voeren. Je bent een teamspeler, bereidt om uit te helpen waar mogelijk en vindt het leuk om te plannen en organiseren. Je hebt respect voor je collega’s en onze opdrachtnemers. Je staat open voor nieuwe ontwikkelingen, begrijpt wat er binnen een organisatie speelt en kunt daarop inspelen.

Eisen:
1 Kandidaat beschikt minimaal over een afgeronde HBO opleiding, in de richting van technische bedrijfskunde of civiele techniek of cultuurtechniek.
2 Kandidaat beschikt aantoonbaar over minimaal 5 jaren werkervaring met het geven van sturing aan teams en met contractmanagement in het werkproces aanleg en onderhoud.
3 De kandidaat heeft kennis van en ten minste 5 jaar ervaring met UAV-GC in de GWW, systeemgerichte contractbeheersing van contracten onder de UAV-gc en ISO 9001.
4 De kandidaat heeft ervaring met het werken in een Integraal Project Management (IPM) team
5 De kandidaat is in het bezit van een VCA-certificaat 'Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VCU' (VOL-VCA).

Wensen:
1 Mate waarin de kandidaat aantoonbare basiskennis heeft van de aanbestedingswetgeving.
2 Mate waarin de kandidaat aantoonbare kennis heeft van en ervaring met het werken volgens de Werkwijze Aanleg en Onderhoud van Rijkswaterstaat.
3 Mate waarin de kandidaat aantoonbare kennis heeft van relevante informatiesystemen zoals SAP, share-point en Relatics.
4 Mate waarin de kandidaat aantoonbare kennis heeft van en ervaring met het Systeemgerichte Contract Beheersing.
5 Mate waarin de kandidaat beschikt over de genoemde competenties en vaardigheden (toetsbaar op basis van CV, motivatiebrief en/of mogelijk sollicitatiegesprek).

Vul je gegevens hieronder in, dan nemen we binnen 2 uur contact met je op om samen te kijken of er een match is. Heb je nog vragen? Bel ons op 030-249 66 96 of stuur een e-mail naar info@sdginterim.nl We helpen je graag verder!

Online solliciteren

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is verplicht.

Ons team

Ons team staat dagelijks voor je klaar ter ondersteuning.

Niek Ros

Accountmanager

+31 6 57 48 86 15

Sofie van Rooijen

Recruiter

+31 6 13 97 02 98

Eelco Grunenberg

Accountmanager

+31 6 43 49 90 88

Hoe werkt het?

1. Keuze Opdracht

Zoek jouw droomopdracht op onze site en klik op reageren.

2. Voorbereiding

Samen zorgen we ervoor dat de motivatie en CV aansluiten bij de opdracht.

3. Gesprek

Indien gewenst kunnen we helpen bij het voorbereiden van het gesprek.

4. Uitslag

Van de opdrachtgever horen we of de opdracht aan je gegund is.