Parttime
Gelderland
Geplaatst 2 maanden geleden

Vacature kenmerken

Categorie

SDG3

Startdatum

13-09-2024

Aantal uur per week

24 uur p/w

Einddatum

01-01-2025

Standplaats

Ede

Deadline

29-08-2024

Uurtarief

90 euro p/u

Sector

Overheid, Zorg en Welzijn



Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden (VGGM) werkt 24 uur per dag, 7 dagen per week aan publieke veiligheid en gezondheid. Wij zijn de Brandweer, GGD, Ambulancezorg, GHOR en Veilig Thuis in de regio Gelderland Midden en staan 24/7 klaar voor onze ruim 700.000 inwoners uit de 15 gemeenten. www.vggm.nl.

De Jeugdgezondheidszorg (JGZ) van GGD Gelderland-Midden heeft alle kinderen van 0-18 jaar in beeld: kinderen waar het goed mee gaat én kinderen waar (tijdelijk) zorgen over zijn. We staan naast de kinderen en hun ouder(s)/verzorger(s) en gaan uit van hun eigen kracht. Daarbij geven we extra aandacht en zorg aan ouders en kinderen die dat nodig hebben. Wij zetten ons in om kinderen een gezonde en veilige basis te geven voor hun verdere leven. We richten ons zowel op het kind als op zijn/haar leefomgeving in de brede zin: thuis, voorschoolse voorzieningen, school en omgeving.

Wat ga je voor ons doen?

Als jeugdarts ben je flexibel inzetbaar in verschillende consultatiebureaus ter vervanging van afwezige collega-artsen door ziekte of verlof binnen onze regio. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de individuele en collectieve jeugdgezondheidszorg aan kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar en hun ouders. Je werkt nauw samen in een team van jeugdartsen, jeugdverpleegkundigen, assistentes en met andere disciplines binnen de GGD. Extern is de samenwerking met ketenpartners van groot belang.

De interviews voor deze opdracht zullen plaatsvinden op 10 september 2024. Gelieve hier rekening mee te houden.

Verantwoordelijkheden

  • Je bent BIG-geregistreerd arts, het profiel Jeugdarts KNMG is een pré;

  • Je bent analytisch sterk en tegelijk in staat om op gelijkwaardige en respectvolle wijze gesprekken te voeren met kinderen en ouders;

  • Je ziet het belang in van preventieve gezondheidszorg en je hebt duidelijk affiniteit met de doelgroep;

  • Je bent initiatiefrijk, besluitvaardig, veerkrachtig en je kunt je aanpassen in een organisatie en omgeving die in beweging is;

  • Je bent gewend om in teamverband te werken en gericht op samenwerking;

  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;

  • Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto;

  • Je kan worden ingezet binnen het gehele werkgebied bij RVP sessies, de zorg voor asielzoekers of andere doelgroepen.


Je bent inzetbaar vanaf 13 september 2024 tot 1 januari 2025 voor 24 uur per week. De ingangsdatum van de opdracht is op 13 september 2024. . De inhuuropdracht kan, onder gelijkblijvende voorwaarden, optioneel worden verlengd (4x maximaal 6 maanden). De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Eisen



  • Je bent inzetbaar vanaf 13 september 2024 tot 1 januari 2025 voor 24 uur per week. De ingangsdatum van de opdracht is op 13 september 2024. .De inhuuropdracht kan, onder gelijkblijvende voorwaarden, optioneel worden verlengd (4x maximaal 6 maanden). De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

  • Je bent minimaal een BIG-geregistreerd basisarts.Benoem de naam van het opleidingsinstituut, de plaats, de afstudeerrichting, het
    afstudeerjaar en je BIG-registratienummer.

  • Je dient in het bezit te zijn VOG, profiel 45. Wanneer je in aanmerking komt voor de opdracht dan dien je een kopie van de VOG te overleggen.

  • Je hebt aantoonbaar, in de periode 2020-heden, minimaal twee jaar werkervaring opgedaan
    als jeugdarts bij een GGD.Benoem en beschrijf concreet (geen abstracte termen) in de toelichting de ervaring waaruit
    blijkt dat je aan de eis voldoet.

  • Je voegt een cv van maximaal 5 pagina's A4 toe.NB. Het CV dient louter ter verificatie van de bij de eisen en wensen gegeven antwoorden. Daarnaast dien je, indien van toepassing, bij alle eisen en gunningscriteria kwaliteit de antwoorden/beschrijvingen in het bijbehorende veld "toelichting" van de applicatie in te vullen. Verwijzingen naar alleen het CV en/of andere documenten bij de toelichting op de eisen en de gunningscriteria kwaliteit zal leiden tot uitsluiting.

  • Jij hebt recent, in de periode 2020-heden, ervaring opgedaan met het werken in teamverband en je bent gericht op samenwerking.Benoem en beschrijf concreet (geen abstracte termen) in de toelichting de ervaring waaruit
    blijkt dat je aan de eis voldoet. Beschrijf wat jouw rol is geweest, gedurende welke periode
    en voor hoeveel uur gemiddeld per week je ingezet bent geweest.


Wensen



  • Je beschikt aantoonbaar over recente ervaring waaruit blijkt dat je de rol van belangrijke
    medische vraagbaak hebt vervuld voor je collega's en voortdurend bevraagd bent geweest
    vanwege jouw uitgebreide kennis op dit gebied. Aan te tonen met praktijkvoorbeelden. Geef
    concreet aan wat is gedaan en welke uitdagingen zijn opgelost.Uit de beantwoording op deze vraag blijkt dat je veel ervaring hebt 5 punten. Voldoende ervaring 3 punten. Weinig ervaring 1 punten en geen ervaring 0 punten.

  • Je beschikt aantoonbaar over recente ervaring waaruit blijkt dat je in staat bent vragen en lastige thema’s binnen jouw functie van jeugdarts 0-4 aan te kunnen en op te lossen. Aan te tonen met praktijkvoorbeelden.Uit de beantwoording op deze vraag blijkt dat je veel ervaring hebt 5 punten. Voldoende ervaring 3 punten. Weinig ervaring 1 punten en geen ervaring 0 punten.

  • Je hebt een heldere motivatie om deze opdracht uit te voeren. Wij vinden het belangrijk om te horen waarom deze opdracht jou aanspreekt en wat jij hieraan kan bijdragen. Wat zijn jouw belangrijke eigenschappen die deze opdracht tot een succes kunnen maken.- Volledig en heldere motivatie, specifiek gemaakt voor VGGM (5 punten)
    - Motivatie is deels volledig en helder (2 punten)
    - Motivatie is onvolledig en onduidelijk (0 punten)


Vul je gegevens hieronder in, dan nemen we binnen 2 uur contact met je op om samen te kijken of er een match is. Heb je nog vragen? Bel ons op 030-249 66 96 of stuur een e-mail naar info@sdginterim.nl We helpen je graag verder!

Online solliciteren

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is verplicht.

Ons team

Ons team staat dagelijks voor je klaar ter ondersteuning.

Niek Ros

Accountmanager

+31 6 57 48 86 15

Sofie van Rooijen

Recruiter

+31 6 13 97 02 98

Eelco Grunenberg

Accountmanager

+31 6 43 49 90 88

Hoe werkt het?

1. Keuze Opdracht

Zoek jouw droomopdracht op onze site en klik op reageren.

2. Voorbereiding

Samen zorgen we ervoor dat de motivatie en CV aansluiten bij de opdracht.

3. Gesprek

Indien gewenst kunnen we helpen bij het voorbereiden van het gesprek.

4. Uitslag

Van de opdrachtgever horen we of de opdracht aan je gegund is.