Fulltime
Overijssel
Geplaatst 2 maanden geleden

Vacature kenmerken

Categorie

SDG11, SDG17, SDG9

Startdatum

01-10-2024

Aantal uur per week

36 uur p/w

Einddatum

01-10-2025

Standplaats

Zwolle

Deadline

25-08-2024

Uurtarief

115 euro p/u

Sector

Bouwkunde- en Civiele techniek, Infra, Project- en Programmamanagement



Vanuit jouw deskundigheid en talenten:

  • Ben jij integraal verantwoordelijk voor de voorbereiding, aanbesteding en uitvoering van de aan jou toevertrouwde projecten;

  • Bewaak jij het project, het proces en de financiële kaders;

  • Draag jij zorg voor het aanvragen van alle benodigde vergunningen;

  • Ben jij verantwoordelijke voor het aansturen van de voor de duur van de projecten toegewezen eigen en ingehuurde (project)medewerkers en stimuleer je een constructieve samenwerking;

  • Beoordeel je de kwaliteit van de geleverde diensten en werken;

  • Ben jij verantwoordelijk voor het afstemmen met de bij het project betrokken teams, eenheden, bestuurders, bedrijven, burgers en overige belanghebbenden;

  • Draai jij je hand niet om voor belangentegenstellingen die kunnen spelen binnen jouw project;

  • Leg jij inhoudelijk verantwoording af aan de programmamanager door middel van een maandelijkse projectvoortgangsrapportage.


Je past de vastgestelde processen toe, toont eigenaarschap en verantwoordelijkheid, je kunt loslaten, maar ook aanspreken en escaleren. Je zorgt dat het project “in control” blijft en je werkt binnen de kaders van de projectopdracht.

Met de groep projectleiders binnen de doe je aan kennisuitwisseling. Van jou wordt naast het projectleiderschap ook een ambassadeursrol verwacht binnen en buiten de provinciale organisatie.

Wij werken volgens ons assetmanagementsysteem en daarin zijn voor een projectleider de volgende kwaliteiten van belang: oordeelsvorming, oog voor kosten/baten en conceptueel denken.

Verantwoordelijkheden / Resultaten

Je bent verantwoordelijk voor het bereiken van projectresultaten binnen vooraf gestelde randvoorwaarden en legt hierover verantwoording af aan de programmamanager.

De eenheid Wegen en Kanalen heeft binnen de provincie Overijssel de zorg voor de provinciale infrastructuur. De eenheid is verantwoordelijk voor het bouwen en beheren van de provinciale wegen, waterwegen, bruggen en sluizen. De eenheid zorgt ervoor dat de benodigde infrastructurele voorzieningen worden gerealiseerd en dat het benodigde onderhoud wordt uitgevoerd.

De eenheid bestaat uit de volgende teams: Project Sturing, Project Advies, Ontwikkeling en Expertise, Verkeer- en Infra Beheer.

Deze opdracht valt binnen het team Project Sturing. Dit team zorgt voor het Dagelijks onderhoud van ons areaal en projectmanagement van groot onderhoud projecten.

Als Projectleider groot onderhoud lever jij een belangrijke bijdrage aan het voorbereiden en realiseren van groot onderhoud aan onze assets. Denk aan het aanbrengen van nieuw asfalt op onze wegen, het vervangen van beschoeiingen langs onze kanalen en het constructief versterken of vervangen van onze kunstwerken.

Het zwaartepunt in deze uitvraag zal liggen op het groot onderhoud aan asfalt.

Jij zorgt ervoor dat de aan jou toevertrouwde projecten worden voorbereid, aanbesteed en uitgevoerd. Dit doe je samen met jouw projectteam waarin jij als verbinder zorgt voor een goed samenwerking binnen het team. Je komt terecht in een team dat bestaat uit projectleiders,  toezichthouders, ondersteuners, omgevingsmanagers en contractadviseurs. Jij bent het aanspreekpunt voor de opdrachtgever (programmamanager).

Eisen



  • De Kandidaat is inzetbaar vanaf 01-10-2024 tot en met 01-10-2025 voor 28 tot 36 uur per week. Voor de mogelijkheid of de inhuuropdracht (Overeenkomst) kan worden verlengd wordt verwezen naar hetgeen hierover is opgenomen in het functieprofiel.

  • De kandidaat heeft de afgelopen twee jaar geen arbeidsovereenkomst of geen tijdelijke arbeidsovereenkomst bij de provincie Overijssel gehad.

  • EIS
    Aantoonbare kennis en ervaring op het gebied van RAW-contracten en UAV-GC contracten.Benoem en beschrijf concreet (geen abstracte termen) in uw toelichting dat u met betrekking tot de gevraagde werkervaring aan deze eis voldoet.

  • EIS
    De Kandidaat beschikt aantoonbaar over minimaal 8 jaar werkervaring als projectleider, technisch manager of gelijkwaardig in de periode: 2010 – heden op het gebied van infrastructurele projecten waaronder asfaltwerken.Benoem en beschrijf concreet (geen abstracte termen) in uw toelichting dat u met betrekking tot de gevraagde werkervaring aan deze eis voldoet.

  • EIS
    De Kandidaat levert een volledige CV aan. Van de relevante projecten worden de rol, verantwoordelijkheden en de fase van het project benoemd.

  • EIS
    De kandidaat beschikt aantoonbaar over tenminste een afgeronde technische HBO-opleiding.Benoem de naam van het opleidingsinstituut, de plaats, de afstudeerrichting en het afstudeerjaar.

  • U voegt een CV van maximaal 3 pagina's A4, enkelzijdig, lettergrootte 10 toe.


Wensen



  • WENS
    Beschrijf in de toelichting beknopt waarom u deze opdracht graag wilt doen en welke aspecten deze opdracht aantrekkelijk voor u maken.Aan de hand van uw toelichting waardeert de provincie Overijssel uw kwaliteiten met 0%, 20%, 40%, 60%, 80% of 100% van het maximaal aantal te behalen punten voor deze wens.

  • WENS
    In de rol als projectleider kom je samen met je projectteam tot een resultaat. Motiveer hoe je dat vormgeeft.Aan de hand van uw toelichting waardeert de provincie Overijssel uw kwaliteiten met 0%, 20%, 40%, 60%, 80% of 100% van het maximaal aantal te behalen punten voor deze wens.

  • WENS
    Je bent projectleider en de inhoudelijke ervaringsdeskundige die de processen vanuit het projectteam aanstuurt en bewaakt. Beschrijf vanuit jouw ervaring in vergelijkbare projecten wat jij hierin meebrengt.Aan de hand van uw toelichting waardeert de provincie Overijssel uw kwaliteiten met 0%, 20%, 40%, 60%, 80% of 100% van het maximaal aantal te behalen punten voor deze wens.

  • WENS
    Kennis en ervaring in het werken binnen IPM teams is een pre. Toon aan welke ervaring de kandidaat hierin heeft.Aan de hand van uw toelichting waardeert de provincie Overijssel uw kwaliteiten met 0%, 20%, 40%, 60%, 80% of 100% van het maximaal aantal te behalen punten voor deze wens.

  • WENS
    Mogelijk beschikt u over aanvullende ‘toegevoegde waarde’ voor de opdracht of de opdrachtnemer. In dat geval kunt u die in de toelichting beknopt beschrijven.Aan de hand van uw toelichting waardeert de provincie Overijssel uw kwaliteiten met 0%, 20%, 40%, 60%, 80% of 100% van het maximaal aantal te behalen punten voor deze wens.


Vul je gegevens hieronder in, dan nemen we binnen 2 uur contact met je op om samen te kijken of er een match is. Heb je nog vragen? Bel ons op 030-249 66 96 of stuur een e-mail naar info@sdginterim.nl We helpen je graag verder!

Online solliciteren

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is verplicht.

Ons team

Ons team staat dagelijks voor je klaar ter ondersteuning.

Niek Ros

Accountmanager

+31 6 57 48 86 15

Sofie van Rooijen

Recruiter

+31 6 13 97 02 98

Eelco Grunenberg

Accountmanager

+31 6 43 49 90 88

Hoe werkt het?

1. Keuze Opdracht

Zoek jouw droomopdracht op onze site en klik op reageren.

2. Voorbereiding

Samen zorgen we ervoor dat de motivatie en CV aansluiten bij de opdracht.

3. Gesprek

Indien gewenst kunnen we helpen bij het voorbereiden van het gesprek.

4. Uitslag

Van de opdrachtgever horen we of de opdracht aan je gegund is.