Fulltime
Zeeland
Geplaatst 2 maanden geleden

Vacature kenmerken

Categorie

SDG11, SDG12, SDG9

Startdatum

02-09-2024

Aantal uur per week

36 uur p/w

Einddatum

30-06-2026

Standplaats

Middelburg

Deadline

19-08-2024

Uurtarief

111 euro p/u

Sector

Beleid- en adviesdiensten, Inkoop, Overheid, Project- en Programmamanagement



Rijkswaterstaat is de uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en werkt dagelijks aan een veilig, leefbaar en bereikbaar Nederland.

Opdrachtomschrijving:
Binnen het project Zuid wordt je ingezet binnen het contractteam, dit is een Twee Fasen contract (DBM) op basis van de UAV-GCI 2019. Vanwege haar omvang is contract Zuid opgedeeld in een vijftal deelprojecten. Je bent onderdeel van het contractteam onder leiding van de (deel)contractmanager. De contractmanager zorgt waar nodig voor besluitvorming binnen het IPM-team, hierbij rekent de contractmanager op jouw inhoudelijke ondersteuning en advies. Vanuit het contractteam trek je nauw op met de (deel)contractmanagers, de VTW-coördinator, de contractsecretaris, de baseline manager, de jurist en andere projectteamleden. Binnen het contractteam speel je een cruciale ondersteunende rol als adviseur contractmanagement voor het hoofdcontract, verzorg je memo’s en notities daar waar nodig ter besluitvorming, verzorg je de afhandeling van VTW’s, ondersteun je bij het opstellen van de Prestatie Verklaringen (PV’s) en begeleidt je zo zelfstandig mogelijk de secundaire inkoop. Je ziet erop toe dat contracten voldoen aan de geldende kaders, richtlijnen en randvoorwaarden.

Je bent verantwoordelijk voor contractadvisering. Dit houdt in:
• Je bent binnen het contract team A27HH Zuid het eerste aanspreekpunt voor het secundaire inkopen binnen het contract. Hierbij bepaal je de inkoopbehoefte, stelt de inkoopstrategie op, stelt de contracten op, zorgt voor de aanbesteding en gunning volgens de geldende regels.
• Je bent het eerste aanspreekpunt en sparringpartner van de (deel)contractmanager als het gaat om de afhandeling van VTW’s.
• Je overlegt met de (deel)contractmanagers van RWS overziet daarbij de raakvlakken tussen de verschillende disciplines en hebt hierin een coördinerende rol.
• Je hebt oog voor de belangen van de andere disciplines binnen het projectteam van RWS, zoals omgevingsmanagement en contractmanagement, en betrekt hen tijdig bij eventuele vragen, issues of raakvlakken.
• Je zorgt ervoor dat vragen en taken integraal, op tijd, kundig en adequaat binnen het contract worden opgepakt.
• Je rapporteert op de voortgang, signaleert mogelijke issues en kaart deze aan en adviseert aan de (deel)contract manager.
• Je ondersteunt de (deel)contractmanager inhoudelijk bij het voorbereiden van besluitvorming. Omdat we als opdrachtgever eenduidig en helder naar buiten communiceren vinden we het belangrijk dat ook externe medewerkers vanuit hun Rijkswaterstaat-account werken en communiceren. Dit is tevens belangrijk voor vlotte samenwerking en het plannen van afspraken. We stellen dit als vereiste.

Eisen:
1 De aangeboden kandidaat beschikt minimaal over een afgerond HBO diploma in een technische, bedrijfskundige of economische richting.
2 De aangeboden kandidaat heeft aantoonbare kennis van en ervaring met projectmatig werken in een project met een bouwsom van minimaal 25 miljoen Euro in de realisatiefase.
3 De aangeboden kandidaat heeft kennis van en minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als contractadviseur binnen de grond-, weg- en waterbouwsector.
4 De kandidaat is in het bezit van een VCA-certificaat 'Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VCU' (VOL-VCA).

Wensen:
1 De aangeboden kandidaat heeft aantoonbaar kennis van en ervaring met Twee-fasen-contracten, D&C (Design & Construct) en de UAV-GC en/of in regie uitgevoerde werkzaamheden.
2 De aangeboden kandidaat heeft vanuit opdrachtgeverszijde minimaal 2 jaar opgedaan in de afgelopen 5 jaar kennis van en ervaring met het VtW-proces en betaalproces mede in relatie tot systeemgerichte contractbeheersing.
3 De aangeboden kandidaat heeft aantoonbaar kennis van en ervaring met technische (contract-)voorbereiding en het zelfstandig begeleiden van Europese aanbestedingen in de GWW-sector.
4 De aangeboden kandidaat heeft aantoonbaar kennis van en ervaring met Relatics/ Grip en Sap

Eisen



  • De aangeboden kandidaat beschikt minimaal over een afgerond HBO diploma in een technische, bedrijfskundige of economische richting.

  • De aangeboden kandidaat heeft aantoonbare kennis van en ervaring met projectmatig werken in een project met een bouwsom van minimaal 25 miljoen Euro in de realisatiefase.

  • De aangeboden kandidaat heeft kennis van en minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als contractadviseur binnen de grond-, weg- en waterbouwsector.

  • De kandidaat is in het bezit van een VCA-certificaat 'Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VCU' (VOL-VCA).

  • Overige:
    • Bij voortijdige beëindiging geldt dat een opzegtermijn van minimaal 1 maand in acht wordt genomen;
    • BELANGRIJK!: Vul alle kandidaat gegevens juist in. Bij het voorstellen: CV in PDF met voor- en achternaam en vul bij “woonplaats” de woonplaats in van de kandidaat. Dit zijn gegevens die de klant wil ontvangen met de aanbieding;
    • Bijzonderheden AVG: Géén foto. Géén persoonsgegevens zoals (mail)adres, telefoonnummer, geboortedatum, nationaliteit of LinkedIn. Géén leveranciersgegevens (enkel de bedrijfsnaam en logo mogen zichtbaar zijn op het format).


Wensen



  • De aangeboden kandidaat heeft aantoonbaar kennis van en ervaring met Relatics/ Grip en Sap

  • De aangeboden kandidaat heeft aantoonbaar kennis van en ervaring met Twee-fasen-contracten, D&C (Design & Construct) en de UAV-GC en/of in regie uitgevoerde werkzaamheden.

  • De aangeboden kandidaat heeft aantoonbaar kennis van en ervaring met technische (contract-)voorbereiding en het zelfstandig begeleiden van Europese aanbestedingen in de GWW-sector.

  • De aangeboden kandidaat heeft vanuit opdrachtgeverszijde minimaal 2 jaar opgedaan in de afgelopen 5 jaar kennis van en ervaring met het VtW-proces en betaalproces mede in relatie tot systeemgerichte contractbeheersing.


Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op om te kijken of er een match is. Heb je nog aanvullende vragen? Neem dan contact op met Niek Ros op +31 6 57 488 615 of via info@sdginterim.nl

Online solliciteren

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is verplicht.

Ons team

Ons team staat dagelijks voor je klaar ter ondersteuning.

Niek Ros

Accountmanager

+31 6 57 48 86 15

Sofie van Rooijen

Recruiter

+31 6 13 97 02 98

Eelco Grunenberg

Accountmanager

+31 6 43 49 90 88

Hoe werkt het?

1. Keuze Opdracht

Zoek jouw droomopdracht op onze site en klik op reageren.

2. Voorbereiding

Samen zorgen we ervoor dat de motivatie en CV aansluiten bij de opdracht.

3. Gesprek

Indien gewenst kunnen we helpen bij het voorbereiden van het gesprek.

4. Uitslag

Van de opdrachtgever horen we of de opdracht aan je gegund is.