Fulltime
Zeeland
Geplaatst 2 maanden geleden

Vacature kenmerken

Categorie

SDG12, SDG16, SDG9

Startdatum

20-08-2024

Aantal uur per week

32 uur p/w

Einddatum

30-07-2026

Standplaats

Middelburg

Deadline

19-08-2024

Uurtarief

100 euro p/u

Sector

Beleid- en adviesdiensten, Bouwkunde- en Civiele techniek, Inkoop, Overheid



Rijkswaterstaat is de uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en werkt dagelijks aan een veilig, leefbaar en bereikbaar Nederland.

Opdrachtomschrijving:
RWS heeft 3 raamovereenkomsten (ROK’s) gesloten voor het uitvoeren van de Herberekeningen bruggen en viaducten, de ROK’s zijn toegewezen per discipline (Staal, Beton, Beweegbaar). Per ROK zijn meerdere ingenieursbureaus gecontracteerd. De feitelijke uitvoering van de herberekeningen voor de diverse objecten, zal middels een zogenaamde Nadere OvereenKomst (NOK) worden opgedragen aan een van de voorkeursleveranciers. Team Contractmanagement ROK is belast met het uitvragen, onderhandelen en contracteren van Nadere overeenkomsten onder de bovengenoemde ROK’s. De contractbeheersing van de NOK’s geschiedt in samenwerking met een projectbegeleider NOK (TM).

Wat verwachten we van een Inkoop-en Contractadviseur ROK herberekeningen: het aansturen en begeleiden van meerdere Offerteverzoeken Nadere overeenkomsten voor herberekenings-opdrachten constructieve veiligheid bruggen, vanaf het opstellen Nadere overeenkomst tot oplevering laatste product en betaling daarvan. Wat komt daar meer in detail bij kijken? Het zorgdragen voor het compleet maken van de Offertedossier (Vraagspecificatie + overige bijlagen) voor aanbesteding nadere overeenkomsten. Hiervoor schakel je onder andere; met een contractteam collega’s en team van specialisten op proces en inhoudelijk niveau voor de aanbesteding. Jij bent (mede) verantwoordelijk voor het Offerteverzoek proces t/m opdrachtverlening, alsmede overdracht van het dossier aan de inhoudelijke projectbegeleider; hierbij ben je verantwoordelijk voor het bewaken van de voortgang en inschakelen benodigde specialisten bij offerte beoordeling en inlichtingen bijeenkomsten. Tijdens de uitvoering ondersteun je de contractmanager in de contractbeheersing met het maken van toetsplannen voor systeemgerichte contractbeheersing op ROK niveaus en treed je op als toetscoördinator. Verder ben jij (mede) verantwoordelijk voor het VTW proces: opstellen, registreren en begeleiden van VTW’s n.a.v. de afwijkingen die vanuit de uitvoering van NOK’s optreden.

Resultaat
Proces van uitvragen, offerte trajecten en opdrachtverlening tot afronden NOK in control. Resultaat herberekening sluit aan bij verwachting opdrachtgever en klant, inkoopproces conform RWS beleid. ROK’’s en NOK’s beheerd en in control.

Leiding en toezicht
Er is geen vorm van leiding en toezicht betreffende de uitvoering van de opdracht. ON voert volledig zelfstandig werkzaamheden uit.

Meest essentiële competenties
Voor een goede invulling van deze opdracht, dient de inkoop-en contractadviseur over de volgende belangrijke competenties te beschikken:
- plannen en organiseren
- analytisch
- samenwerken
- proactief
- onafhankelijk
- helikopter view

Eisen
1 Je hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding met focus op inkoop of een diploma van inkoopopleiding Nevi of vergelijkbaar
2 Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met inkoop voor de overheid, waarbij je bij (meerdere) Europese/Nationale aanbestedingsprocedures en Raamovereenkomsten hebt doorlopen.

Wensen
1 Ervaring als inkoop/contract adviseur in de grond-, weg- en waterbouwsector
2 Ervaring met het contracteren van ingenieursdiensten voor de overheid; raamovereenkomst met meerdere partijen.
3 Ervaring met Systeemgerichte Contract Beheersing
4 Kennis van inkoop binnen Rijkswaterstaat

Eisen



  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met inkoop voor de overheid, waarbij je bij (meerdere) Europese/Nationale aanbestedingsprocedures en Raamovereenkomsten hebt doorlopen.

  • Je hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding met focus op inkoop of een diploma van inkoopopleiding Nevi of vergelijkbaar


Wensen



  • Ervaring als inkoop/contract adviseur in de grond-, weg- en waterbouwsector

  • Ervaring met Systeemgerichte Contract Beheersing

  • Ervaring met het contracteren van ingenieursdiensten voor de overheid; raamovereenkomst met meerdere partijen.

  • Kennis van inkoop binnen Rijkswaterstaat


Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op om te kijken of er een match is. Heb je nog aanvullende vragen? Neem dan contact op met Niek Ros op +31 6 57 488 615 of via info@sdginterim.nl

Online solliciteren

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is verplicht.

Ons team

Ons team staat dagelijks voor je klaar ter ondersteuning.

Niek Ros

Accountmanager

+31 6 57 48 86 15

Sofie van Rooijen

Recruiter

+31 6 13 97 02 98

Eelco Grunenberg

Accountmanager

+31 6 43 49 90 88

Hoe werkt het?

1. Keuze Opdracht

Zoek jouw droomopdracht op onze site en klik op reageren.

2. Voorbereiding

Samen zorgen we ervoor dat de motivatie en CV aansluiten bij de opdracht.

3. Gesprek

Indien gewenst kunnen we helpen bij het voorbereiden van het gesprek.

4. Uitslag

Van de opdrachtgever horen we of de opdracht aan je gegund is.