Parttime
Zuid-Holland
Geplaatst 3 maanden geleden

Vacature kenmerken

Categorie

SDG13, SDG7, SDG9

Startdatum

01-09-2024

Aantal uur per week

24 uur p/w

Einddatum

31-03-2025

Standplaats

Rotterdam

Deadline

13-08-2024

Uurtarief

Geen max uurtarief

Sector

Juridisch



De energietransitie is in volle gang. Iedere dag komen er elektrische auto's bij, worden zonnepanelen geplaatst en maken gemeenten plannen om over te stappen naar duurzame alternatieven voor aardgas. Als netbeheerder zorgen wij ervoor dat onze netten geschikt zijn voor deze nieuwe energie. Dat is soms een flinke uitdaging want de snelle groei van bijvoorbeeld datacenters, windmolens en laadpleinen zorgt voor een enorme belasting op het net. Bij Stedin is het onze taak om te zorgen voor een betrouwbare energievoorziening. Nu en in de toekomst. Als Stedin Groep spelen we zodoende ook in op andere energievormen en hebben we een rol in warmte. Juridische Zaken speelt bij deze ontwikkelingen  een sleutelrol. Onze kennis en kunde dragen bij aan het realiseren van de strategie van Stedin Groep. Hoe we dat doen? Door uit te dagen, te sparren en mee te denken over gevraagde uitdagingen vanuit kansen en mogelijkheden. Goede ondersteuning van de juristen door een paralegal, die ook zelfstandig eerstelijnsvragen oppakt, is daarbij van groot belang. . Daar krijg je bij Stedin als paralegal  (24 uur/week) alle ruimte en vrijheid voor.

Zo ziet jouw dag als paralegal eruit bij Stedin.
Een typische werkdag bij Stedin zou voor jou kunnen bestaan uit een fysiek afdelingsoverleg, het beantwoorden van eerstelijns (advies)vragen uit de organisatie en het opstellen van rapportages of volmachten. Uiteraard begeleid door heerlijke koffie van de Stedin Barista en onderbroken door een wandeling over de markt of door het centrum van Rotterdam. Als paralegal ondersteun je de juridische afdeling proactief. Je werkt nauw samen met de overige juristen binnen Juridische Zaken, Legal Compliance en de afdeling Supply Chain.
Kortom, als paralegal:

  • ben je spin in het web voor juridische zaken en neem je deel aan de afdelingsoverleggen;

  • werk je nauw samen met andere afdelingen;

  • analyseer en behandel je eerstelijns juridische vraagstukken;

  • heb je contacten met advocaten- en notariskantoren

  • draag je zorg voor rapportages en kostenoverzichten


Jouw sterke punten. Worden wij blij van.
Als paralegal heb je een overtuigende, stevige persoonlijkheid met juridische bagage op HBO niveau. Door je organisatorische- en communicatieve vaardigheden ben je in staat om je collega’s, afdelingen en het management, te voorzien van de juiste informatie en hen aan elkaar te verbinden. Nauwkeurig werken en consequent handelen is jouw tweede natuur. Je bent ook in staat om pragmatisch te denken en te handelen. Naast dat je zelfstandig goed kan werken, werk jij graag samen in je team. Samen kom je immers verder. Wat jou verder onze interim paralegal maakt?

  • Je hebt een afgeronde juridische hbo-opleiding.

  • Je hebt minimaal een jaar relevante werkervaring,


Goed om te weten: Deze functie is voor 24 uur beschikbaar, van 1 september 2024 tot en met 31 maart 2025.

Een goed team. Daar hoor je bij.
Je maakt deel uit van het team Juridische Zaken, onderdeel van de afdeling Corporate Affairs. Een team van 12 juridische professionals die werken aan allerlei juridische vraagstukken en procedures. Rechtsgebieden die de afdeling beheerst zijn aanbestedingsrecht, energierecht (elektriciteit, gas, warmte), grondzaken (zakelijke rechten), verbintenissenrecht, bestuursrecht, omgevingsrecht, privacywetgeving, IT recht, cybersecuritywetgeving, ondernemingsrecht en aanbestedingsrecht. Twee keer per week heb je overleg met het team. Om de week is er een koffiemoment met heel Corporate Affairs, waar ook Bestuurlijke Zaken en Compliance & Integriteit onder vallen; zo houden we goed verbinding met elkaar.

Eisen



  • Het CV is voorzien van referenties (naam, functie en contactgegevens referent) of deze kunnen op aanvraag aangeleverd worden.

  • Kandidaat dient de Nederlandse taal machtig te zijn in woord en geschrift, een aanbieding op deze aanvraag is hierbij een akkoordverklaring

  • Kandidaat heeft minimaal een afgeronde juridische hbo-opleiding

  • Kandidaat heeft minimaal een jaar relevante werkervaring


Wensen



  • De kandidaat beschikt over onderstaande competenties. Deze kunnen worden getoetst in een gesprek met de opdrachtgever.- Goed kunnen plannen
    - Verantwoordelijkheidsgevoel
    - Flexibele instelling
    - Goede communicatieve vaardigheden
    - Resultaatgericht
    - Proactief
    - Luistervaardig

  • Is de kandidaat eerder werkzaam geweest binnen Stedin?Indien kandidaat eerder werkzaam is geweest binnen Stedin dan dient de reden van vertrek in het CV te staan. Tevens worden intern referenties ingewonnen.

  • Kandidaat is bekend en/of heeft gewerkt met de volgende systemen;
    o Custodian
    o Legal Manager
    o Outlook
    o SAP
    o Ariba
    o ValidSign


Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op om te kijken of er een match is. Heb je nog aanvullende vragen? Neem dan contact op met Eelco Grunenberg op +31 6 43 499 088 of via info@sdginterim.nl

Online solliciteren

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is verplicht.

Ons team

Ons team staat dagelijks voor je klaar ter ondersteuning.

Niek Ros

Accountmanager

+31 6 57 48 86 15

Sofie van Rooijen

Recruiter

+31 6 13 97 02 98

Eelco Grunenberg

Accountmanager

+31 6 43 49 90 88

Hoe werkt het?

1. Keuze Opdracht

Zoek jouw droomopdracht op onze site en klik op reageren.

2. Voorbereiding

Samen zorgen we ervoor dat de motivatie en CV aansluiten bij de opdracht.

3. Gesprek

Indien gewenst kunnen we helpen bij het voorbereiden van het gesprek.

4. Uitslag

Van de opdrachtgever horen we of de opdracht aan je gegund is.