Parttime
Gelderland
Geplaatst 3 maanden geleden

Vacature kenmerken

Categorie

SDG11, SDG3, SDG9

Startdatum

01-10-2024

Aantal uur per week

0 uur p/w

Einddatum

31-12-2024

Standplaats

Arnhem

Deadline

11-08-2024

Uurtarief

100 euro p/u

Sector

Openbare orde en veiligheid



Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden (VGGM) werkt 24 uur per dag, 7 dagen per week aan publieke veiligheid en gezondheid. Wij zijn de Brandweer, GGD, Ambulancezorg, GHOR en Veilig Thuis in de regio Gelderland Midden en staan 24/7 klaar voor onze ruim 700.000 inwoners uit de 15 gemeenten. www.vggm.nl.

De afdeling Risicobeheersing van de sector Brandweer houdt zich bezig met de brand-, en omgevingsveiligheid voor mensen en hun directe leef- en werkomgeving. Hierbij is het doel het voorkomen van slachtoffers en het beperken van schade. Waarbij het niet alleen gaat om wat er binnen gebouwen gebeurt, maar ook in de omgeving. Binnen de afdeling Risicobeheersing zijn een groot aantal collega’s dagelijks bezig om adviezen uit te brengen en toezicht te houden op het dagelijks gebruik. Daarnaast is het geven van voorlichting over veiligheid een belangrijke taak.

Wat ga je voor ons doen? 

Binnen de afdeling Risicobeheersing zijn wij op zoek naar tijdelijke ondersteuning in de rol van Bouwplantoetser brandveiligheid.

Het is mogelijk dat deze opdracht door één of meerdere mensen wordt ingevuld. Afhankelijk van de inschrijvingen zal VGGM besluiten om de opdracht aan één of meerdere personen te gunnen. Bij de Eisen onder het kopje beschikbaarheid kan je aangeven wat je gemiddelde inzetbaarheid is.

De interviews voor deze opdracht zullen plaatsvinden op dinsdagmiddag 20 augustus 2024. Gelieve hier rekening mee te houden.

De huidige opdracht is (bijna) afgerond en kan niet nader worden verlengd. Deze uitvraag betreft een nieuwe opdracht i.v.m. niet ingevulde vacatureruimte. Met deze toelichting in de uitvraag willen we graag transparant de markt benaderen en de huidige situatie weergeven. Deze opdracht staat voor iedereen vrij om te reageren en de inschrijvingen zullen worden beoordeeld op de gestelde criteria voor deze specifieke opdracht.

Verantwoordelijkheden 

Je voert werkzaamheden uit rond nieuw te verlenen vergunningen;

Je behandelt een melding brandveilig gebruik en voert controles uit op brandveilig gebruik;

Je geeft adviezen voor een vergunning brandveilig gebruik en voert controles uit op brandveilig gebruik;

Je geeft adviezen over en voert controles uit op bouwplannen.

Je bent inzetbaar voor 3 maanden voor minimaal 16 tot 30 uur gemiddeld per week (afhankelijk van werkaanbod). De ingangsdatum van de opdracht is op 1 oktober 2024. De inhuuropdracht kan, onder gelijkblijvende voorwaarden, optioneel worden verlengd (4x max 6 maanden).

Eisen



  • Je beschikt aantoonbaar over een aan het vakgebied-gerelateerd hbo diploma
    (bijvoorbeeld bouwkunde).Benoem de naam van het opleidingsinstituut, de plaats, de afstudeerrichting en het afstudeerjaar.

  • Je beschikt aantoonbaar over het NIPV diploma specialist/brandmeester/onderofficier brandpreventie.Benoem de naam van het opleidingsinstituut, de plaats en het afstudeerjaar.

  • Je dient in het bezit te zijn VOG, profiel 45. Wanneer je in aanmerking komt voor de opdracht dan dien je een kopie van de VOG te overleggen.

  • Je dient in het bezit te zijn van het rijbewijs B. Indien je in aanmerking komt voor de opdracht
    dan dien je een kopie van je rijbewijs te overleggen.

  • Je hebt recent, in de periode 2022-heden, aantoonbaar werkervaring opgedaan als bouwplantoetser brandveiligheid bij een veiligheidsregio met het zaaksysteem RX Mission.Benoem en beschrijf concreet (geen abstracte termen) in de toelichting de ervaring waaruit blijkt dat je aan de eis voldoet.

  • Je voegt een cv van maximaal 5 pagina's A4 toe.


Wensen



  • Je hebt een heldere motivatie om deze opdracht uit te voeren. Wij vinden het belangrijk om te horen waarom deze opdracht jou aanspreekt en wat jij hieraan kan bijdragen. Wat zijn jouw belangrijke eigenschappen die deze opdracht tot een succes kunnen maken.- Volledig en heldere motivatie, specifiek gemaakt voor VGGM (5 punten)
    - Motivatie is deels volledig en helder (2 punten)
    - Motivatie is onvolledig en onduidelijk (0 punten)

  • Je hebt recent, in de periode 2022-heden, ervaring met het beoordelen en adviseren van complexe vraagstukken (op basis van gelijkwaardigheid en risicogerichtheid) in het kader van brandveiligheid.Aan te tonen met praktijkvoorbeelden (geef aan wat concreet is gedaan en welke uitdagingen zijn opgelost).

    Uit de beantwoording op deze vraag blijkt dat je veel ervaring hebt 5 punten. Voldoende ervaring 3 punten. Weinig ervaring 1 punten en geen ervaring 0 punten.

  • Je hebt recent, in de periode 2022-heden, ervaring met het beoordelen en adviseren van complexe vraagstukken (op basis van gelijkwaardigheid en risicogerichtheid) in het kader van meldingen brandveilig gebruik.Aan te tonen met praktijkvoorbeelden (geef aan wat concreet is gedaan en welke uitdagingen zijn opgelost).

    Uit de beantwoording op deze vraag blijkt dat je veel ervaring hebt 5 punten. Voldoende
    ervaring 3 punten. Weinig ervaring 1 punten en geen ervaring 0 punten.


Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op om te kijken of er een match is. Heb je nog aanvullende vragen? Neem dan contact op met Eelco Grunenberg op +31 6 43 499 088 of via info@sdginterim.nl

Online solliciteren

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is verplicht.

Ons team

Ons team staat dagelijks voor je klaar ter ondersteuning.

Niek Ros

Accountmanager

+31 6 57 48 86 15

Sofie van Rooijen

Recruiter

+31 6 13 97 02 98

Eelco Grunenberg

Accountmanager

+31 6 43 49 90 88

Hoe werkt het?

1. Keuze Opdracht

Zoek jouw droomopdracht op onze site en klik op reageren.

2. Voorbereiding

Samen zorgen we ervoor dat de motivatie en CV aansluiten bij de opdracht.

3. Gesprek

Indien gewenst kunnen we helpen bij het voorbereiden van het gesprek.

4. Uitslag

Van de opdrachtgever horen we of de opdracht aan je gegund is.