Fulltime
Zuid-Holland
Geplaatst 3 maanden geleden

Vacature kenmerken

Categorie

SDG13, SDG7, SDG9

Startdatum

01-08-2024

Aantal uur per week

40 uur p/w

Einddatum

31-07-2025

Standplaats

Rotterdam

Deadline

24-07-2024

Uurtarief

65 euro p/u

Sector

Energie, Overheid, Techniek


Door de energietransitie komt er meer werk op ons af dan ooit. We stappen over op elektrische auto’s. Wekken zelf energie op en leveren deze terug aan het net. En willen liever geen gas meer. Dat vraagt om grote aanpassingen van het net. Verzwaringen, verlichtingen, aanleg en vervangingen. Ook bij onze afdeling Zakelijk Complex waar wij werken met hoogspanningsprojecten. Genoeg te doen dus voor een werkvoorbereider bij Zakelijk Complex.


Als werkvoorbereider bereid je elk soort aanvraag technisch inhoudelijk voor. Hoe complex ook, je zorgt dat het ontwerp tijdig wordt uitgewerkt, stuurt eventuele voorbereidende onderzoeken aan, initieert de vergunningaanvragen, bestelt de materialen, richt de administratieve systemen in, stemt de planning af, houdt risico overzichten bij en draagt bij aan actuele projectrapportages. Het budget is bij jou in goede handen. Je staat daarbij in nauw contact met alle betrokkenen, adviseert de projectleider en zorgt ervoor dat de klus snel geklaard kan worden. Zo lever je bij Stedin een belangrijke bijdrage aan energie die ook rekening houdt met de toekomstige generaties. En daar mag je best trots op zijn.



Jouw sterke punten. Worden wij blij van.


Je hebt technische kennis en een paar jaar meegedraaid in het veld. Je weet dus van aanpakken, maar pakt ook graag de kans om jezelf te ontwikkelen. Je bent een geboren regelaar en staat ook financieel/administratief sterk in je schoenen en je werkt gestructureerd. Van afwisseling en dynamiek word je blij. Je bent een echte  teamspeler, oplossingsgericht en communicatief sterk. Je helpt actief mee de beoogde doelen te realiseren, budgetten en planning te bewaken en spreekt anderen aan als het nodig is.
Dat alles, zodat je goed in staat bent tijdig en volledig het resultaat van jouw werk over te dragen aan de volgende collega in de keten.
Wat jou verder onze nieuwe senior werkvoorbereider maakt?





  • Je hebt een afgeronde MBO4 opleiding, het liefst richting Elektrotechniek.




  • Je hebt 2 jaar relevante ervaring met werkvoorbereiding; ervaring met reconstructiewerkzaamheden is een pre.




  • Je bent bekend met Microsoft Planning. (wens)




  • Je hebt praktische ervaring met SAP.(wens)




  • Je hebt technische kennis van laag- en/of middenspanning.




Een goed team. Daar hoor je bij.


Vanaf dag één maak je deel uit van de afdeling Werkvoorbereiding Projects. Met circa 65 collega’s (waaronder projectleiders, projectopzichters, en andere technisch specialisten) kom jij terecht in een open en hecht team, waarbij iedereen bereid is om elkaar te helpen.


Je werkt, ongeveer de helft van de tijd op ons kantoor in Goes, de plek waar jij je collega’s ontmoet. De andere helft van de tijd werk je thuis. Wel zo flexibel.


Door samen te werken, ontwikkelen en van elkaar te leren zodat je als team tot de beste oplossing komt. Hard werken en hart voor het werk hebben. En de successen samen vieren.



Eisen



  • Het CV is voorzien van referenties (naam, functie en contactgegevens referent) of deze kunnen op aanvraag aangeleverd worden.

  • Kandidaat dient de Nederlandse taal machtig te zijn in woord en geschrift, een aanbieding op deze aanvraag is hierbij een akkoordverklaring

  • Kandidaat heeft kennis van ondergrondse infra met voorkeur voor elektra

  • Kandidaat heeft minimaal 2 jaar relevante ervaring met werkvoorbereiding E.

  • Kandidaat heeft minimaal HBO werk- en denkniveau en een afgerond MBO4 diploma in de richting van Electrotechniek.


Wensen



  • De kandidaat beschikt over onderstaande competenties. Deze kunnen worden getoetst in een gesprek met de opdrachtgever.- Goed kunnen plannen
    - Verantwoordelijkheidsgevoel
    - Flexibele instelling
    - Goede communicatieve vaardigheden
    - Resultaatgericht
    - Proactief
    - Luistervaardig


Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op om te kijken of er een match is. Heb je nog aanvullende vragen? Neem dan contact op met Eelco Grunenberg op +31 6 43 499 088 of via info@sdginterim.nl

Online solliciteren

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is verplicht.

Ons team

Ons team staat dagelijks voor je klaar ter ondersteuning.

Niek Ros

Accountmanager

+31 6 57 48 86 15

Sofie van Rooijen

Recruiter

+31 6 13 97 02 98

Eelco Grunenberg

Accountmanager

+31 6 43 49 90 88

Hoe werkt het?

1. Keuze Opdracht

Zoek jouw droomopdracht op onze site en klik op reageren.

2. Voorbereiding

Samen zorgen we ervoor dat de motivatie en CV aansluiten bij de opdracht.

3. Gesprek

Indien gewenst kunnen we helpen bij het voorbereiden van het gesprek.

4. Uitslag

Van de opdrachtgever horen we of de opdracht aan je gegund is.