Fulltime
Noord-Holland
Geplaatst 4 maanden geleden

Vacature kenmerken

Categorie

SDG11, SDG9

Startdatum

22-07-2024

Aantal uur per week

36 uur p/w

Einddatum

22-10-2024

Standplaats

Hilversum

Deadline

21-07-2024

Uurtarief

Geen max uurtarief

Sector

Beleid- en adviesdiensten, Overheid



Werken voor Hilversum betekent werken voor een ambitieuze gemeente. Op het gebied van parkeren betekent dat een bijdrage leveren aan het uitvoeren van het nieuwe parkeerbeleid, het optimaliseren van het gereguleerd parkeren en werken met nieuwe up-to-date parkeernormen en adviseren over grote projecten zoals het Arenapark, Mediapark en Stationsgebied. Wil jij hieraan een bijdrage leveren? Lees dan verder en solliciteer op deze functie!

Opdracht
Wij zoeken een tijdelijke nieuwe collega die op de volle breedte deskundig is op het vakgebied parkeren. Als adviseur parkeren ben je nauw betrokken bij de uitvoering van het nieuwe vastgestelde parkeerbeleid zoals het implementeren van betaald en vergunning parkeren in de uitbreidingsgebieden. Daarnaast ga je ons parkeerbeleid verder optimaliseren en verbeteren in samenwerking met de Coöperatie ParkeerService die o.a. verantwoordelijk is voor de parkeercontrole, de vergunningverlening en het garagebeheer namens de gemeente. Dit is een grote opgave, waardoor wij merken dat we ondanks recent ingevulde opdrachten via Flextender nog meer hulp nodig hebben. We zoeken nu op korte termijn nog één tijdelijke collega.

In deze rol weet je op een creatieve en innovatieve manier om te gaan met de schaarse (parkeer)ruimte in de gemeente Hilversum. In een periode van één jaar tijd gaan we het betaald parkeergebied meer dan verdubbelen. Dit levert veel vragen op vanuit de samenleving. Je maakt continu verbinding met bewoners en ondernemers en je neemt hen mee in het parkeerbeleid van de gemeente Hilversum. Het is daarbij belangrijk om de finesses en emoties omtrent parkeren te begrijpen. Daarnaast draag jij bij in de uitvoering van het (nieuwe) contract tussen de gemeente en de Coöperatie ParkeerService. Tot slot signaleer jij mogelijkheden voor het optimaliseren van het parkeerbeleid en -uitvoering en vertaal je dit naar concrete voorstellen.

Functieschaal
Deze functie is ingedeeld in functieschaal 10. Deze functieschaal is (eventueel) verbonden aan de desbetreffende CAO van de opdrachtgever inzake de inlenersbeloning.

Benodigd aantal professionals
1.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: Ma – Di – Wo – Do – Vr.

Planning
De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op maandag 29 juli 2024 van 13.30 uur tot 17.00 uur. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op donderdag 25 juli 2024 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze aanvraag.

Eisen



  • Een aantoonbare afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau;

  • Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring bij een gemeentelijke organisatie op het vakgebied parkeren;


Wensen



  • Beschikbaar per 5 augustus 2024 voor minimaal 32 uur.

  • Een aantoonbare afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau in de richting van planologie of verkeerskunde;

  • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring binnen een gemeente op het vakgebied;


Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op om te kijken of er een match is. Heb je nog aanvullende vragen? Neem dan contact op met Eelco Grunenberg op +31 6 43 499 088 of via info@sdginterim.nl

Online solliciteren

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is verplicht.

Ons team

Ons team staat dagelijks voor je klaar ter ondersteuning.

Niek Ros

Accountmanager

+31 6 57 48 86 15

Sofie van Rooijen

Recruiter

+31 6 13 97 02 98

Eelco Grunenberg

Accountmanager

+31 6 43 49 90 88

Hoe werkt het?

1. Keuze Opdracht

Zoek jouw droomopdracht op onze site en klik op reageren.

2. Voorbereiding

Samen zorgen we ervoor dat de motivatie en CV aansluiten bij de opdracht.

3. Gesprek

Indien gewenst kunnen we helpen bij het voorbereiden van het gesprek.

4. Uitslag

Van de opdrachtgever horen we of de opdracht aan je gegund is.