Fulltime
Zuid-Holland
Geplaatst 4 maanden geleden

Vacature kenmerken

Categorie

SDG11, SDG7, SDG9

Startdatum

01-08-2024

Aantal uur per week

40 uur p/w

Einddatum

30-11-2024

Standplaats

Rotterdam

Deadline

02-07-2024

Uurtarief

Geen max uurtarief

Sector

Energie, Project- en Programmamanagement


Dit is een boeiende tijd om bij Stedin te werken. De Energietransitie is een van de grootste strategische uitdagingen waar Nederland de komende jaren voor staat. Stedin bevindt zich midden in dit krachtenveld als een van de drie grote netbeheerders. Dit vereist een grote mate van wendbaarheid, creativiteit, nieuwe competenties, en goed inspelen op kansen en risico’s.


Deze positie is gestationeerd bij DNWG afdeling Projects in Goes. Deze afdeling draagt bij aan de “bouwdoelstelling van Stedin”: aanleggen, aanpassen en verzwaren van elektra-, gas- en waternetten in Zeeland.


Als Business Consultant denk je mee over complexe businessvraagstukken. Je geeft concreet advies over aanpak, je brengt de huidige situatie in kaart en je draagt oplossingsrichtingen aan voor de gewenste situatie. Daarnaast heb je een actieve rol bij implementatie van jouw verbetertraject. Je werkt zelfstandig en projectmatig aan het verbeteren en vernieuwen van processen en systemen die de business uitvoert en gebruikt. Dit doe je in nauwe samenwerking met collega’s vanuit de gehele projectenketen.


Jouw sterke punten. Worden wij blij van.


Je hebt ervaring als Business Consultant. Met jouw positieve instelling en resultaatgerichtheid draag je bij aan veranderingen in de keten / op de afdeling. Jij versnelt en doet dit op een bevlogen en verbindende wijze. Jij denkt 3 stappen vooruit zodat veranderingen goed worden geïmplementeerd en geborgd, en beoogde resultaten gerealiseerd worden. Door je open en onderzoekende houding en communicatieve kwaliteiten gaat het creëren van draagvlak voor veranderen je gemakkelijk af.


Veranderingen ga jij elke dag weer aan. Wat jou verder onze nieuwe business consultant maakt?





  • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding (technisch en/of bedrijfskundig);




  • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring met projecten, waarbij het realiseren en implementeren van o.a. tactische doelstellingen een belangrijke component is geweest;




  • Je hebt affiniteit en ervaring met de energie sector en/of technische onderwerpen;




  • Samenwerken is voor jou een no-brainer; je weet tot gedragen besluitvorming te komen door mensen om je heen te motiveren;




  • Je beschikt over een uitstekende set aan data- en analyse skills en je bent nieuwsgierig en gretig om te leren;




  • Je zet complexe vraagstukken om naar kleinere oplossingen die realiseerbaar zijn.




Een goed team. Daar hoor je bij.

Meteen vanaf dag één maak je deel uit van de afdeling Projects die infraprojecten uitvoert, in Zeeland en op Goeree Overflakkee. Binnen de afdeling maak je deel uit van het team Projects en werk je nauw samen met de teamleiders van deze afdeling en de met collega’s vanuit de gehele projectenketen.


Je gaat werken bij DNWG, het bedrijfsonderdeel van Stedin dat naast elektra- en gasnetten voor Stedin ook werkt aan het waternet van Evides. DNWG staat aan de vooravond van integratie met Stedin. Meewerken aan de voorbereiding van deze integratie zal dan ook tot het werkpakket behoren. Het betreft hier een tijdelijke functie. Deze functie wordt uitgezet voor de duur van 1 jaar. Later wordt herbezien hoe hier verder invulling aan gegeven gaat worden.



Eisen



  • Gelieve de vacaturetekst echt goed door te nemen en alleen kandidaten aanbieden welke ook daadwerkelijk geheel in het plaatje past.

  • Het CV is voorzien van referenties (naam, functie en contactgegevens referent) of deze kunnen op aanvraag aangeleverd worden.

  • Kandidaat beschikt over een uitstekende set aan data- en analyse skills en je bent nieuwsgierig en gretig om te leren;

  • Kandidaat dient de Nederlandse taal machtig te zijn in woord en geschrift, een aanbieding op deze aanvraag is hierbij een akkoordverklaring

  • Kandidaat heef taffiniteit en ervaring met de energie sector en/of technische onderwerpen;

  • Kandidaat heeft minimaal 5 jaar relevante werkervaring met projecten, waarbij het realiseren en implementeren van o.a. tactische doelstellingen een belangrijke component is geweest;

  • Kandidaat heeft minimaal een afgeronde hbo-opleiding (technisch en/of bedrijfskundig);


Wensen



  • Is de kandidaat eerder werkzaam geweest binnen Stedin?Indien kandidaat eerder werkzaam is geweest binnen Stedin dan dient de reden van vertrek in het CV te staan. Tevens worden intern referenties ingewonnen.


Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op om te kijken of er een match is. Heb je nog aanvullende vragen? Neem dan contact op met Eelco Grunenberg op +31 6 43 499 088 of via info@sdginterim.nl

Online solliciteren

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is verplicht.

Ons team

Ons team staat dagelijks voor je klaar ter ondersteuning.

Niek Ros

Accountmanager

+31 6 57 48 86 15

Sofie van Rooijen

Recruiter

+31 6 13 97 02 98

Eelco Grunenberg

Accountmanager

+31 6 43 49 90 88

Hoe werkt het?

1. Keuze Opdracht

Zoek jouw droomopdracht op onze site en klik op reageren.

2. Voorbereiding

Samen zorgen we ervoor dat de motivatie en CV aansluiten bij de opdracht.

3. Gesprek

Indien gewenst kunnen we helpen bij het voorbereiden van het gesprek.

4. Uitslag

Van de opdrachtgever horen we of de opdracht aan je gegund is.