Fulltime
Zuid-Holland
Geplaatst 4 maanden geleden

Vacature kenmerken

Categorie

SDG11, SDG7, SDG9

Startdatum

05-08-2024

Aantal uur per week

40 uur p/w

Einddatum

07-08-2025

Standplaats

Rotterdam

Deadline

20-06-2024

Uurtarief

Geen max uurtarief

Sector

Energie, Project- en Programmamanagement


Door de energietransitie komt er meer werk op ons af dan ooit. Er rijden straks veel meer elektrische auto’s. Huizen en wijken gaan van het gas af. En we leveren massaal zelf opgewekte energie terug. Vragen van onze klanten worden daardoor steeds complexer en in het net zijn grote aanpassingen nodig. Genoeg te doen dus voor een projectleider!


Als projectleider ben je actief in de productgroep Netgedreven Elektra (PION E). Je coördineert de werkzaamheden vanaf moment van aanvraag tot en met de financiële afsluiting. De klant staat voorop en je doet alles wat nodig is om de klant te helpen. Je stuurt projectcoördinatoren aan en schakelt en onderhandelt met ketenpartners, zoals aannemers en andere interne afdelingen. Je delegeert en onderhandelt daar waar mogelijk. Je stuurt je project op GOKIT (Geld, Organisatie, Kwaliteit, Informatie en Tijd). Geen enkel project is hetzelfde. Jij past je projectmanagementvaardigheden toe op verschillende niveaus. Op zoek naar uitdaging? Genoeg te doen voor een projectleider!


Jouw sterke punten. Worden we blij van.

Je bent een aanpakker, bent communicatief sterk en neemt betrokkenen makkelijk mee in je plannen. Je bent iemand die graag en goed de regie voert, besluitvaardig is en veiligheid altijd voorop heeft staan. Sturen op resultaat is je tweede natuur. Omdat je voorop gaat lopen in de energietransitie, houd je van vernieuwende aanpakken in technologie, kick je op creatieve oplossingen en durf je door te vragen. Jij kijkt overstijgend naar bepaalde zaken. En is er nood? Dan kunnen we op je rekenen.


Wat jou verder misschien wel onze nieuwe projectleider maakt?





  • Je hebt minimaal hbo werk- en denkniveau en een opleiding afgerond in de richting van bijvoorbeeld (technische) bedrijfskunde, elektrotechniek of bouwkunde.




  • Je hebt kennis van de aanleg van ondergrondse netten (kabels en leidingen).




  • Je hebt gedegen kennis en ruime, recente ervaring met projectmanagement (IPMA of gelijkwaardig) en met projecten op het gebied van elektra.




  • Je hebt ervaring met het leiden van combiprojecten en/of projecten met een groot aantal stakeholders.




Een goed team. Daar hoor je bij.

Meteen vanaf dag één maak je deel uit van een projectteam van de productgroep Netgedreven in Utrecht. Alle teams zijn een mix van jonge mensen en collega’s met jarenlange ervaring, zodat je veel van elkaar leert en samen tot de beste oplossing komt. We werken hard en hebben hart voor het werk dat we doen. En zie je de oplossing niet? Er is altijd iemand die je op weg helpt met een verfrissend inzicht.



Eisen



  • Het CV is voorzien van referenties (naam, functie en contactgegevens referent) of deze kunnen op aanvraag aangeleverd worden.

  • Kandidaat dient de Nederlandse taal machtig te zijn in woord en geschrift, een aanbieding op deze aanvraag is hierbij een akkoordverklaring

  • Kandidaat heeft aantoonbare ervaring systeemkennis van:

  • Kandidaat heeft ervaring met het leiden van combiprojecten en/of projecten met een groot aantal stakeholders.

  • Kandidaat heeft gedegen kennis en ruime, recente ervaring met projectmanagement (IPMA of gelijkwaardig) en met projecten op het gebied van elektra.

  • Kandidaat heeft kennis van de aanleg van ondergrondse netten (kabels en leidingen).

  • Kandidaat heeft minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in het leiden van projecten.

  • Kandidaat heeft minimaal HBO werk- en denkniveau en een opleiding afgerond in de richting van bijvoorbeeld (technische) bedrijfskunde, elektrotechniek of bouwkunde.


Wensen



  • De kandidaat beschikt over onderstaande competenties. Deze kunnen worden getoetst in een gesprek met de opdrachtgever.- Goed kunnen plannen
    - Verantwoordelijkheidsgevoel
    - Flexibele instelling
    - Goede communicatieve vaardigheden
    - Resultaatgericht
    - Proactief
    - Luistervaardig

  • Is de kandidaat eerder werkzaam geweest binnen Stedin?Indien kandidaat eerder werkzaam is geweest binnen Stedin dan dient de reden van vertrek in het CV te staan. Tevens worden intern referenties ingewonnen.


Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op om te kijken of er een match is. Heb je nog aanvullende vragen? Neem dan contact op met Eelco Grunenberg op +31 6 43 499 088 of via info@sdginterim.nl

Online solliciteren

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is verplicht.

Ons team

Ons team staat dagelijks voor je klaar ter ondersteuning.

Niek Ros

Accountmanager

+31 6 57 48 86 15

Sofie van Rooijen

Recruiter

+31 6 13 97 02 98

Eelco Grunenberg

Accountmanager

+31 6 43 49 90 88

Hoe werkt het?

1. Keuze Opdracht

Zoek jouw droomopdracht op onze site en klik op reageren.

2. Voorbereiding

Samen zorgen we ervoor dat de motivatie en CV aansluiten bij de opdracht.

3. Gesprek

Indien gewenst kunnen we helpen bij het voorbereiden van het gesprek.

4. Uitslag

Van de opdrachtgever horen we of de opdracht aan je gegund is.