Parttime
Drenthe
Geplaatst 4 maanden geleden

Vacature kenmerken

Categorie

SDG1, SDG10, SDG16

Startdatum

01-08-2024

Aantal uur per week

24 uur p/w

Einddatum

31-03-2025

Standplaats

Diever

Deadline

23-06-2024

Uurtarief

65 euro p/u

Sector

Overheid, Zorg en Welzijn



De gemeente Rheden heeft sinds 2022 drie opvanglocaties voor vluchtelingen uit Oekraïne geopend en crisisnoodopvang voor asielzoekers geboden. De Gemeente wenst met een gedreven team de komende jaren de opvang voor vluchtelingen in meerdere opvanglocaties te continueren.
Ben jij een teamspeler met hands-on mentaliteit, kunt je je inleven in mensen én ben je flexibel inzetbaar, dan horen we graag van jou hoe jij deze opdracht uitvoert.

Verantwoordelijkheden

Als algemeen medewerker:

  • verwelkom je de vluchtelingen;

  • registreer je de vluchtelingen bij binnenkomst; verzorg je check-out voor hen die vertrekken;

  • ben je eerste aanspreekpunt voor de vluchtelingen en help je hen bij alledaagse zaken (papieren invullen, wegwijs maken in het openbaar vervoer) of verwijst hen door naar de juiste personen;

  • draag je bij aan een veilig en leefbaar woonklimaat op de opvanglocatie;

  • ondersteun je bij coördinatie van voorzieningen zoals bijvoorbeeld het gebruik van fietsen; toeleiden naar werk- en/of sportactiviteiten;

  • registreer je de uitgifte van artikelen;

  • zorg je voor ordentelijkheid van de opvanglocaties, en spreek je bewoners aan op het naleven van de huisregels;

  • Waar nodig voer je eenvoudige herstelwerkzaamheden uit of zorgt dat deze worden opgepakt;

  • werk je onder aansturing van een locatiecoordinator;

  • signaleer je bijzonderheden en spanningen op de opvanglocatie en geeft dit door aan de locatiecoördinator;

  • werk je samen in een team en met externe partners van de gemeentelijke opvanglocatie.


De kandidaat is inzetbaar vanaf 1-8-24 tot en met 31-3-25 voor minimaal 24 en maximaal 36 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Eisen



  • De kandidaat is inzetbaar vanaf 1-8-24 tot en met 31-3-25 voor minimaal 24 en maximaal 36 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

  • Je bent in het bezit van een geldig BHV certificaat. Benoem en beschrijf concreet in de toelichting waar en wanneer je deze hebt behaald. Of je bent bereid dit binnen 8 weken na aanvang op eigen gelegenheid te halen.

  • Je hebt aantoonbaar recente ervaring met werken bij een (semi-)overheidsinstantie. Licht toe waaruit dit blijkt.

  • Je hebt recent, in de periode april 2023 tot heden, aantoonbaar ervaring opgedaan binnen het thema vluchtelingenopvang. Je bent aantoonbaar op de hoogte van de taakstellingen rondom de opvang van vluchtelingen en de daarbij horende wetgeving en regelingen. Benoem en beschrijf concreet in de toelichting de ervaring waaruit blijkt dat je aan de eis voldoet. Beschrijf het soort project, de looptijd van het project en de gemiddelde tijdsbesteding per week van het project.

  • Je kunt een Verklaring Omtrent Gedrag overleggen binnen 8 weken na aanvang.

  • Mbo werk- en denkniveau, aantoonbaar middels opleiding of werkervaring. Benoem de naam van het opleidingsinstituut, de plaats, de afstudeerrichting en het afstudeerjaar. Of benoem waaruit het werkniveau blijkt door naam van de werkgever, de plaats, het aantal uren in de week, het functieprofiel en het schaalniveau in de toelichting te vermelden.

  • U voegt een cv van maximaal 5 pagina's A4 toe. Uit het CV blijkt voldoende dat het profiel van de kandidaat aansluit bij de opdracht en de verantwoordelijkheden die daarbij horen.NB. Het CV dient louter ter verificatie van de bij de eisen en wensen gegeven antwoorden. Daarnaast dien je, indien van toepassing, bij alle eisen en gunningscriteria kwaliteit de antwoorden/beschrijvingen in het bijbehorende veld "toelichting" van de applicatie in te vullen. Verwijzingen naar alleen het CV en/of andere documenten bij de toelichting op de eisen en de gunningscriteria kwaliteit zal leiden tot uitsluiting.


Wensen



  • Je hebt aantoonbaar ervaring in het werken in de vluchtelingenopvang. Geef concreet aan wat is gedaan en welke uitdagingen zijn opgelost. Uit de beantwoording op deze vraag blijkt dat je veel ervaring hebt 5 punten. Voldoende ervaring 3 punten. Weinig ervaring 1 punten en geen ervaring 0 punten.

  • Je hebt aantoonbaar ervaring in het werken in een soms hectische en stressvolle werkomgeving. Uit de beantwoording op deze vraag blijkt dat je veel ervaring hebt 5 punten. Voldoende ervaring 3 punten. Weinig ervaring 1 punten en geen ervaring 0 punten.

  • Je hebt aantoonbaar relevante ervaring in het werken met of bij (een) gemeente(n). Geef concreet aan in welke functie en hoe de samenwerking eruit zag. Uit de beantwoording op deze vraag blijkt dat je veel ervaring hebt 5 punten. Voldoende ervaring 3 punten. Weinig ervaring 1 punten en geen ervaring 0 punten.

  • Je hebt een duidelijke en uitgesproken motivatie bij de opdracht en de uitvoering daarvan. Je maakt helder wat jou aantrekt in de opdracht, hoe je invulling aan de opdracht gaat geven en waarom jij naar eigen mening een geschikte kandidaat bent.- Volledig en heldere motivatie, specifiek gemaakt voor gemeente Rheden (5 punten)
    - Motivatie is deels volledig en helder (2 punten)
    - Motivatie is onvolledig en onduidelijk (0 punten)


Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op om te kijken of er een match is. Heb je nog aanvullende vragen? Neem dan contact op met Eelco Grunenberg op +31 6 43 499 088 of via info@sdginterim.nl

Online solliciteren

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is verplicht.

Ons team

Ons team staat dagelijks voor je klaar ter ondersteuning.

Niek Ros

Accountmanager

+31 6 57 48 86 15

Sofie van Rooijen

Recruiter

+31 6 13 97 02 98

Eelco Grunenberg

Accountmanager

+31 6 43 49 90 88

Hoe werkt het?

1. Keuze Opdracht

Zoek jouw droomopdracht op onze site en klik op reageren.

2. Voorbereiding

Samen zorgen we ervoor dat de motivatie en CV aansluiten bij de opdracht.

3. Gesprek

Indien gewenst kunnen we helpen bij het voorbereiden van het gesprek.

4. Uitslag

Van de opdrachtgever horen we of de opdracht aan je gegund is.