Parttime
Flevoland
Geplaatst 5 maanden geleden

Vacature kenmerken

Categorie

SDG11, SDG14, SDG9

Startdatum

20-06-2024

Aantal uur per week

8 uur p/w

Einddatum

20-06-2025

Standplaats

Lelystad

Deadline

19-06-2024

Uurtarief

112 euro p/u

Sector

Beleid- en adviesdiensten, Overheid



In Flevoland ligt circa 200 Km. vaarten. Deze vaarten hebben een belangrijke functie. Ze zorgen dat de provincie bereikbaar is via het water. De oevers van de vaarten spelen een cruciale rol in het waarborgen van een veilige scheepvaart, de doorstroming van het water en de bescherming van het achterland. Het overgrote deel van de oeverbeschermingsconstructies is in de jaren ’60 en ’70 van de vorige eeuw aangelegd. Deze constructies bereiken inmiddels het eind van hun technische levensduur.

Op basis van een inventarisatie van alle vaarten in de provincie is besloten de vaarten gefaseerd en risico gestuurd aan te pakken middels het meerjarenprogramma (MJP) Oeverbescherming. Dit programma heeft tot doel op een zo effectief en efficiënt mogelijke manier grootschalig onderhoud en waar nodig vervanging te realiseren. Vanuit de afdeling Infra is het IPM-team van het MJP Oeverbescherming de voorbereiding van het eerste project gestart. Het programma is momenteel bezig om ook het tweede project op te starten.

Opdracht
Ter uitbreiding van de programmabeheersing is het programma op zoek naar een Programma Risicomanager. Als Programma Risicomanager ga je werken binnen het team Programmabeheersing dat bestaat uit een Manager Programmabeheersing, Programma Planner en een Secretaris.

Competenties

  • Proactief;

  • Teamspeler;

  • Gestructureerd;

  • Nauwgezet.


Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende dagen: Dinsdagochtend fysiek aanwezig op het kantoor van de provincie in Lelystad. De overige uren zijn flexibel.

De opdracht zal worden uitgevoerd gedurende een periode van 48 weken. Gedurende deze periode wordt rekening gehouden met een verlofperiode van 4 weken waarin de Opdrachtnemer niet actief zal zijn. Voor eventuele verlengingen van de opdracht zal een periode van 24 weken worden aangehouden, waarin 2 weken verlof zijn opgenomen."

De gesprekken bij de provincie zijn gepland op dinsdag 25 juni 2024 tussen 09.00 uur en 12.00 uur. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk maandag 24 juni 2024 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de uitkomst van de procedure.

Eisen



  • Aanwezigheid in ieder geval dinsdagochtend op het provinciehuis in Lelystad, overige uren zijn in overleg;

  • Beschikbaar per 1 juli 2024 voor 8 uren per week gedurende de looptijd van de opdracht.

  • Bij uitvoering van de opdracht worden geen IT-middelen ter beschikking gesteld, Onder IT-middelen wordt verstaan: laptop en toebehoren. Indien nodig stelt de opdrachtgever een token ter beschikking;


Wensen



  • Aantoonbare afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau;

  • Aantoonbare ervaring bij minimaal 2 projecten met traditionele- en moderne/geïntegreerde contractvormen met bouwteams;

  • Aantoonbare werkervaring aan opdrachtgeverszijde met het IPM-model;

  • Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring met probabilistisch ramen.

  • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met de RISMAN-methodiek;

  • Minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring met risicomanagement bij infrastructurele programma’s en/of -projecten aan opdrachtgeverszijde;


Vul hieronder je gegevens in en we nemen binnen 24 uur contact met je op om te kijken of er een match is. Heb je nog aanvullende vragen? Neem dan contact op met Eelco Grunenberg op +31 6 43 499 088 of via info@sdginterim.nl

Online solliciteren

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is verplicht.

Ons team

Ons team staat dagelijks voor je klaar ter ondersteuning.

Niek Ros

Accountmanager

+31 6 57 48 86 15

Sofie van Rooijen

Recruiter

+31 6 13 97 02 98

Eelco Grunenberg

Accountmanager

+31 6 43 49 90 88

Hoe werkt het?

1. Keuze Opdracht

Zoek jouw droomopdracht op onze site en klik op reageren.

2. Voorbereiding

Samen zorgen we ervoor dat de motivatie en CV aansluiten bij de opdracht.

3. Gesprek

Indien gewenst kunnen we helpen bij het voorbereiden van het gesprek.

4. Uitslag

Van de opdrachtgever horen we of de opdracht aan je gegund is.