Parttime
Gelderland
Geplaatst 5 uur geleden
30-10-2024

Vacature kenmerken

Categorie

SDG16, SDG17, SDG9

Startdatum

01-11-2024

Aantal uur per week

24 uur p/w

Einddatum

31-03-2025

Standplaats

Apeldoorn

Deadline

30-10-2024

Uurtarief

110 euro p/u

Sector

ICT Informatievoorziening, Juridisch, Management, Overheid



Wij zijn op zoek naar een ervaren Information Security Officer die tijdelijk ons team kan komen versterken. Wij zijn opzoek naar een Information Security Officer (ISO) die onder meer helpt bij het opzetten en uitvoeren van een bewustzijnsprogramma (awareness) en een screeningsbeleid. Je stelt het beleid en de planning voor de invoering op, ondersteunt bij de ontwikkeling van (in- en uitdienst) procedures en begeleidt de implementatie hiervan binnen de organisatie. Je helpt bij het verbeteren van de interne informatievoorziening voor security & privacy, de e-learning omgeving, het verbeteren van het intranet en de verschillende communicatiekanalen. Je begeleidt verschillende projecten, stelt (nieuwe) gedragsregels op en zorgt voor communicatie-inhoud. Daarbij werk je samen met onze collega’s aan het ontwikkelen en organiseren van ondersteunende activiteiten.

Met bijna 600 medewerkers werken wij iedere dag aan veilige dijken, gezuiverd afvalwater en schoon en voldoende water in sloten, beken en kanalen. Dat doen we voor 1,1 miljoen mensen die wonen in ons gebied verspreid over 37 gemeenten. Als waterschap verwerken wij veel informatie en hebben we heel veel verschillende systemen die vitaal zijn voor onze inwoners. Van kantoorapplicaties tot aansturingen van gemalen en sluizen – het is allemaal essentieel om ons werk goed te kunnen uitvoeren. Het beschermen van onze informatie, persoonsgegevens en die systemen is evenzo belangrijk.

Als ISO kom je te werken in het Team JZ/GZ. Je werkt nauw samen met de andere (technische) ISO’s binnen de het Team Informatiemanagement (IM) en het Team Operationele techniek (OT). Daarnaast werk je samen met de Security Manager Fysieke beveiliging, de Privacy Officers en collega’s van KAM en Communicatie. Uiteraard werk je daarnaast samen met de Chief Information Security Officer.

Wat breng je mee
Jij bent van nature onderzoekend en leergierig. Je bouwt mee aan een informatiebewuste en veilige organisatie. Je bent zelfstartend, deskundig, proactief en zelfstandig, vindt makkelijk je weg in de organisatie en hebt een hands-on mentaliteit.

Eisen



  • Nederlandse taal machtig in woord en geschrift

  • ervaring met het opzetten van een informatiebeveiliging bewustzijnsprogramma

  • kennis van de BIO, ISO 27001/27002, NIS2, AVG

  • minimaal HBO werk- en denkniveau


Wensen



  • het is een pré als je CISSP of IEC-62443 vergelijkbare certificaten hebt

  • het is een pré als je al werkervaring hebt als ISO

  • hybride werken is mogelijk, altijd in overleg

  • je bent 24 uur beschikbaar


Vul je gegevens hieronder in, dan nemen we binnen 2 uur contact met je op om samen te kijken of er een match is. Heb je nog vragen? Bel ons op 030-249 66 96 of stuur een e-mail naar info@sdginterim.nl We helpen je graag verder!

Online solliciteren

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is verplicht.

Ons team

Ons team staat dagelijks voor je klaar ter ondersteuning.

Niek Ros

Accountmanager

+31 6 57 48 86 15

Sofie van Rooijen

Recruiter

+31 6 13 97 02 98

Eelco Grunenberg

Accountmanager

+31 6 43 49 90 88

Hoe werkt het?

1. Keuze Opdracht

Zoek jouw droomopdracht op onze site en klik op reageren.

2. Voorbereiding

Samen zorgen we ervoor dat de motivatie en CV aansluiten bij de opdracht.

3. Gesprek

Indien gewenst kunnen we helpen bij het voorbereiden van het gesprek.

4. Uitslag

Van de opdrachtgever horen we of de opdracht aan je gegund is.