Fulltime
Zuid-Holland
Geplaatst 2 dagen geleden
31-10-2024

Vacature kenmerken

Categorie

SDG11, SDG17, SDG9

Startdatum

01-12-2024

Aantal uur per week

40 uur p/w

Einddatum

01-12-2025

Standplaats

Rotterdam

Deadline

31-10-2024

Uurtarief

75 euro p/u

Sector

Overheid, Project- en Programmamanagement



Jij bent van het bieden van de perfecte ondersteuning. Met jouw ervaring weet jij als geen ander wat er nodig is om het project naar het gewenste resultaat te leiden. Jij zorgt ervoor dat het project in alle fases soepel verloopt en dat alle partijen op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen en belangrijke informatie.

Jouw functie

Het Ingenieursbureau van de gemeente Rotterdam is op zoek naar een nieuwe collega die mee wil helpen de projecten die er worden gedaan in goede banen te leiden. Samen met jou zorgen wij ervoor dat wijken, wegen en groen in topconditie blijven en dat bewoners, bezoekers en bedrijven Rotterdam een prettige stad vinden om in te wonen, te werken en te ontspannen. Het Ingenieursbureau zoekt niet alleen voortdurend naar innovatieve oplossingen maar streeft ook naar continue verbetering van de eigen werkprocessen. Jij kunt daar een belangrijke bijdrage aan leveren.

De volgende werkzaamheden behoren tot het takenpakket:

Het verzorgen van de omgevingscommunicatie;

Het beheren van een projectenpostbus;

Agendabeheer;

Het maken van afspraken;

Het voorbereiden van overleggen;

Het maken van verslagen;

Het opstellen van actie- en besluitenlijsten;

Het maken en bewaken van planningen;

Het bewaken van acties en zo nodig het begeleiden ervan.

Jouw profiel

Je bent een teamspeler die anderen graag ontzorgt. Je bent zorgvuldig en precies bij het uitvoeren van je taken, levert tijdig het afgesproken resultaat en koppelt op tijd terug (accuratesse). Je anticipeert op veranderende omstandigheden en schakelt gemakkelijk tussen je eigen werk en dat van anderen (flexibiliteit). Bij contacten van verschillende niveaus houd je rekening met verschillende behoeften en belangen, herkent tegenstellingen en kiest een geschikte aanpak. In een gesprek neem je zo nodig het initiatief en je luistert actief, vat samen, vraagt na bij de ander en maakt gevoelens bespreekbaar (communiceren). Je weet personen met uiteenlopende belangen op één lijn te krijgen. Je maakt en houdt je aan afspraken en bewaakt naleving van afspraken van anderen in de werkomgeving. Je bent in staat eigen en andermans werkzaamheden te benoemen in concrete doelen (resultaatgerichtheid), een realistische planning op te stellen en het werk van anderen te structureren (planmatig werken) en de planning en voortgang te bewaken en zo nodig in te grijpen (voortgang bewaken). Tot slot beschik je over een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.

Eisen



  • De aangeboden kandidaat wordt niet als ZZP-er aangeboden.
    Gelet op de aard van de opdracht in relatie tot naleving van de wet WWZ en DBA is inzet op ZZP basis niet mogelijk. Inzet van een ZZP'er die aangeboden wordt middels een doorleenconstructie via een bureau is ook niet mogelijk. Een kandidaat die wordt aangeboden via een bureau dient bij het desbetreffende bureau in loondienst te zijn.Is aangeboden kandidaat in loondienst bij Inschrijver?

  • Je hebt een technische HBO-opleiding afgerond met minimaal 2 jaar relevante werkervaring (soortgelijke rol), opgedaan in de afgelopen 5 jaar.

  • Je hebt ervaring in het organiseren van afspraken en bijeenkomsten met externe partijen.

  • Je hebt kennis van projectmatig werken en projectbeheersing.


Wensen



  • Ervaring in de gevraagde functieGeef aan in welke mate de kandidaat in relatie tot deze uitvraag aantoonbaar beschikt over de volgende ervaring:

    Indien u verklaart dat de kandidaat over de genoemde ervaring beschikt dient hij aantoonbaar over de genoemde ervaring te beschikken zodat dit leidt tot een redelijk te verwachten professionele uitvoering van de opdracht en/of vervulling van de functie.

    - De afgelopen 5 jaar gewerkt bij een overheidsingenieursbureau
    - Ervaring met civieltechnische projecten die in uitvoering zijn
    - Geen van bovenstaande

  • Je hebt binnen de afgelopen 5 jaar gewerkt bij een overheidsingenieursbureau

  • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding Civiele techniek

  • Je hebt ervaring met civieltechnische projecten die in uitvoering zijn

  • OpleidingsniveauGeef aan of de kandidaat een afgeronde HBO-opleiding Civiele techniek heeft.


Vul je gegevens hieronder in, dan nemen we binnen 2 uur contact met je op om samen te kijken of er een match is. Heb je nog vragen? Bel ons op 030-249 66 96 of stuur een e-mail naar info@sdginterim.nl We helpen je graag verder!

Online solliciteren

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is verplicht.

Ons team

Ons team staat dagelijks voor je klaar ter ondersteuning.

Niek Ros

Accountmanager

+31 6 57 48 86 15

Sofie van Rooijen

Recruiter

+31 6 13 97 02 98

Eelco Grunenberg

Accountmanager

+31 6 43 49 90 88

Hoe werkt het?

1. Keuze Opdracht

Zoek jouw droomopdracht op onze site en klik op reageren.

2. Voorbereiding

Samen zorgen we ervoor dat de motivatie en CV aansluiten bij de opdracht.

3. Gesprek

Indien gewenst kunnen we helpen bij het voorbereiden van het gesprek.

4. Uitslag

Van de opdrachtgever horen we of de opdracht aan je gegund is.