Parttime
Noord-Brabant
Geplaatst 1 dag geleden
04-11-2024

Vacature kenmerken

Categorie

SDG17, SDG4, SDG9

Startdatum

05-11-2024

Aantal uur per week

0 uur p/w

Einddatum

05-11-2024

Standplaats

Eindhoven

Deadline

04-11-2024

Uurtarief

Geen max uurtarief

Sector

Marketing, Onderwijs Wetenschap Cultuur, Voorlichting en Communicatie



De TU/e is op zoek naar iemand die onze huidige communicatieadviseur tijdelijk kan vervangen tijdens haar zwangerschapsverlof. Je wordt onderdeel van het team Onderwijsmarketing binnen de communicatieafdeling van de TU/e. Vanuit daar word je gedetacheerd naar de faculteit Industrial Engineering & Innovation Sciences (IE&IS), waar je deel uitmaakt van het team Education and Student Affairs (ESA) Je bent de brug tussen studiekiezers, faculteit en de universiteit. Je zet de juiste strategie in om lopende en nieuwe projecten en acties op onderwijscommunicatiegebied op te pakken en je werkt zeker ook mee aan het uitdragen van het algemene beleid van de faculteit. Dit doe je samen met je collega interne communicatie en je collega die onderzoekscommunicatie voor zijn rekening neemt. Je bent een belangrijke sparringpartner van de opleidingsdirecteur als een zelfstandig opererende communicatieprofessional die de ambities van de faculteit weet te verwoorden in plannen, evenementen en communicatieuitingen. Je stuurt studentassistenten aan om samen zorg te dragen voor adequate uitvoering van de onderwijsmarketing en –communicatiestrategie. We zoeken een proactieve, initiatiefrijke en flexibele marketing- en communicatieadviseur. Je hebt brede vakkennis, houdt van denken en doen, maar weet ook wanneer er tijd nodig is om een stap terug te doen voor strategische reflectie. Het is een functie waarin je binnen kaders veel vrijheid krijgt. Je bent niet bang om aan te pakken en weet wanneer je even ruggenspraak moet zoeken. • Aansturen van facultair studententeam voor wervingsactiviteiten; • Je houdt actief een vinger aan de pols omtrent marktontwikkelingen en de wervingsactiviteiten van concurrerende instellingen; • (Mede-) organiseren van wervingsevenementen als de Master Open Dag, de online open dag en meeloopdagen; • Verantwoordelijk voor het signaleren van communicatiebehoeften binnen de faculteit passend bij de verschillende onderwijsdoelgroepen en uitvoering hiervan; • Schrijven en redigeren van (web)teksten en productiebegeleiding van andere middelen voor studievoorlichting die aansluiten bij de verschillende doelgroepen; • Je zorgt mede voor een correcte weergave van informatie in repositories voor onderwijsdata zoals Studiekeuze123.

Eisen



  • Geen ZZP opdracht - Uittreksel HandelsregisterVoor onderhavige opdracht is het niet mogelijk om als zzp’er zelfstandig in te schrijven, aangezien deze opdracht als een arbeidsrelatie gezien zou kunnen worden. Inschrijving is alleen mogelijk op basis van detachering, dan wel als intermediair, waarbij de detacheerder/intermediair de  TU/e vrijwaart voor alle eventuele vorderingen van werknemers of derden die verband houden met een dienstbetrekking met TU/e.

  • Je Nederlands en Engels is uitstekend (in woord en geschrift).

  • Je bent energiek en doortastend en vindt het leuk om iets nieuws op te bouwen;
    • Je hebt een opleiding op hbo/wo-niveau, gericht op marketingcommunicatie;

  • Je hebt tenminste 3 jaar werkervaring in het marcom vak, bij voorkeur met verschillende facetten
    van marketingcommunicatie;

  • • Je bent een handige doener en een verbinder die gemakkelijk relaties bouwt;

  • • Je bent in staat om over soms abstracte of ingewikkelde wetenschappelijke onderwerpen en
    programma's helder en enthousiast te communiceren;

  • • Je hebt een heldere, bondige, actieve schrijfstijl en je hebt gevoel voor visuele communicatie en
    presenteren;


Wensen



  • G2. Kwaliteit
    ​​​​​​​Inschrijver wordt verzocht 2 documenten te uploaden:​​​​​​​1) CV en referenties
    Inschrijver wordt verzocht het C.V. van de in te zetten kandidaat te uploaden en de competenties van de kandidaat specifiek aan te geven met betrekking tot de opdracht zoals beschreven in deze offerteaanvraag.
    Relevante ervaring met betrekking tot deze opdracht dient uitgebreid uitgeschreven te worden in referentieopdrachten met contactgegevens van de referent.

    2) Persoonlijke motivatie en visie
    ​​​​​​​De kandidaat dient een persoonlijke motivatie te schrijven, specifiek voor deze opdracht.
    Kernvraag: Waarom is hij juist zo geschikt voor deze opdracht.


Vul je gegevens hieronder in, dan nemen we binnen 2 uur contact met je op om samen te kijken of er een match is. Heb je nog vragen? Bel ons op 030-249 66 96 of stuur een e-mail naar info@sdginterim.nl We helpen je graag verder!

Online solliciteren

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is verplicht.

Ons team

Ons team staat dagelijks voor je klaar ter ondersteuning.

Niek Ros

Accountmanager

+31 6 57 48 86 15

Sofie van Rooijen

Recruiter

+31 6 13 97 02 98

Eelco Grunenberg

Accountmanager

+31 6 43 49 90 88

Hoe werkt het?

1. Keuze Opdracht

Zoek jouw droomopdracht op onze site en klik op reageren.

2. Voorbereiding

Samen zorgen we ervoor dat de motivatie en CV aansluiten bij de opdracht.

3. Gesprek

Indien gewenst kunnen we helpen bij het voorbereiden van het gesprek.

4. Uitslag

Van de opdrachtgever horen we of de opdracht aan je gegund is.