Fulltime
Gelderland
Geplaatst 1 dag geleden
06-11-2024

Vacature kenmerken

Categorie

SDG11, SDG8, SDG9

Startdatum

18-11-2024

Aantal uur per week

36 uur p/w

Einddatum

30-06-2025

Standplaats

Barneveld

Deadline

06-11-2024

Uurtarief

120 euro p/u

Sector

Beleid- en adviesdiensten, Financieel Economisch, Management, Overheid



Als Strategisch Adviseur Economie speel je een cruciale rol in het sturen van de economische ontwikkeling van de gemeente Barneveld. Je vormt onze visie en agenda op lokale economische vraagstukken en programmeert bedrijventerreinen. Jouw taken omvatten onder andere:

  • Analyse en Beleid: Je signaleert en analyseert (lokaal en regionaal) ruimtelijk economische vraagstukken en zet deze om in uitvoerbaar beleid en strategieën. Je maakt van complexe vraagstukken duidelijke beleidsadviezen en kijkt daarbij vanuit verschillende perspectieven naar kansen en mogelijkheden.

  • Ondersteuning en Advies: Je ondersteunt ons management en collega's met kennis, advies, rapportages en het signaleren van trends en knelpunten. Je fungeert als het aanspreekpunt voor vragen op het gebied van economie.

  • Relatiebeheer: Je onderhoudt duurzame relaties met externe stakeholders en bouwt bruggen tussen hun plannen en de gemeentelijke organisatie. Je werkt intensief samen met het accountmanagement van de gemeente om gezamenlijk oplossingen te vinden en breed draagvlak te creëren voor jouw ideeën.

  • Uitvoeringsprogramma: Je stelt een uitvoeringsprogramma op voor de economische visie van Barneveld en coördineert de uitvoering daarvan.

  • Sectorfocus: Je richt je op belangrijke sectoren binnen Barneveld, zoals de maakindustrie, recreatie & toerisme en centrumondernemers, en ondersteunt hun groei en ontwikkeling.

  • Regionale Samenwerking: Je werkt in regionaal verband samen met collega's om de regionale economie te versterken en ontwikkelt daarnaast algemeen economisch beleid.

  • Integrale Projecten: Je levert een actieve bijdrage aan gemeentelijke projecten en integrale opgaven, zoals de ontwikkeling van nieuwe bedrijventerreinen en het thema 'ruimte voor ondernemerschap' binnen de omgevingsvisie van de gemeente.


Eisen



  • Affiniteit met het openbaar bestuur en ervaring in procesmanagement (op cv aantoonbaar).

  • De kandidaat is inzetbaar vanaf 18 november 2024 tot en met 30 juni 2025 voor 36 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

  • HBO/WO- werk- en denkniveau (op cv aantoonbaar).

  • Je voegt een cv van maximaal 3 pagina’s A4 toe. In de cv neem je privé e-mailadres en mobiel telefoonnummer van de kandidaat op. De kennismakinggesprekken vinden fysiek op het gemeentehuis plaats.De kandidaat die wordt geselecteerd, wordt gevraagd een VOG te overleggen.

  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring op het gebied van economische en ruimtelijke vraagstukken (op cv aantoonbaar).


Wensen



  • Ervaring binnen een gemeentelijke organisatie (op cv aantoonbaar).

  • HBO-/WO-diploma Economische geografie of vergelijkbaar.

  • Kennis van/ervaring met de economische situatie in de gemeente Barneveld.


Vul je gegevens hieronder in, dan nemen we binnen 2 uur contact met je op om samen te kijken of er een match is. Heb je nog vragen? Bel ons op 030-249 66 96 of stuur een e-mail naar info@sdginterim.nl We helpen je graag verder!

Online solliciteren

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is verplicht.

Ons team

Ons team staat dagelijks voor je klaar ter ondersteuning.

Niek Ros

Accountmanager

+31 6 57 48 86 15

Sofie van Rooijen

Recruiter

+31 6 13 97 02 98

Eelco Grunenberg

Accountmanager

+31 6 43 49 90 88

Hoe werkt het?

1. Keuze Opdracht

Zoek jouw droomopdracht op onze site en klik op reageren.

2. Voorbereiding

Samen zorgen we ervoor dat de motivatie en CV aansluiten bij de opdracht.

3. Gesprek

Indien gewenst kunnen we helpen bij het voorbereiden van het gesprek.

4. Uitslag

Van de opdrachtgever horen we of de opdracht aan je gegund is.