Parttime
Zuid-Holland
Geplaatst 14 uur geleden
10-11-2024

Vacature kenmerken

Categorie

SDG11, SDG13, SDG15

Startdatum

11-11-2024

Aantal uur per week

0 uur p/w

Einddatum

11-11-2024

Standplaats

Den Haag

Deadline

10-11-2024

Uurtarief

Geen max uurtarief

Sector

Overheid, Project- en Programmamanagement



De Provincie Zuid-Holland (hierna ‘PZH’) heeft behoefte aan de inzet van een externe kandidaat voor de opdracht Programmasecretaris Natuur.

Omschrijving van de opdracht De opdracht heeft als doel het verbeteren van natuur en landschap, zowel op het platteland als in de stad. Dit doen we via beleid voor het verbeteren van de leefgebieden van verschillende soorten zoals boerenlandvogels, en met aanleg van groenblauwe dooradering en bos en bomen. We verbinden zo de bestaande natuur- en recreatiegebieden en versterken de natuur in het landelijk gebied en de in de steden. Op die manier werken we toe naar een gezonde leefomgeving omgeving waarin soorten behouden blijven of terugkomen. Als programmasecretaris ondersteun je de opdrachtgever en het team. Je zorgt voor overzicht en structuur, daartoe ondersteun je in de voorbereiding van de tweewekelijkse teamvergaderingen en de follow-up, draag je bij aan het maken van voortgangsrapportages en planning en control producten. Je organiseert bijeenkomsten en vergaderingen die plaatsvinden vanuit de verschillende deelopdrachten en ondersteunt de beleidsadviseurs bij het opstellen van producten, zoals bestuurlijke besluitvormingsstukken, workflows, brieven, etc. Omdat er veel samenhang is met andere opdrachten, verbind je op dossiers, mensen en processen, en legt contacten tussen teams die binnen de provincie ook werken aan opdrachten in relatie tot natuur.

Eisen



  • o Eis 6.2 Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring als project/programmasecretaris in de afgelopen 8 jaar;
    o Eis 6.3 Aantoonbare kennis van en ervaring met het functioneren van openbaar bestuur en de daarmee samenhangende (bestuurlijke) besluitvormingsprocessen


Vul je gegevens hieronder in, dan nemen we binnen 2 uur contact met je op om samen te kijken of er een match is. Heb je nog vragen? Bel ons op 030-249 66 96 of stuur een e-mail naar info@sdginterim.nl We helpen je graag verder!

Online solliciteren

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is verplicht.

Ons team

Ons team staat dagelijks voor je klaar ter ondersteuning.

Niek Ros

Accountmanager

+31 6 57 48 86 15

Sofie van Rooijen

Recruiter

+31 6 13 97 02 98

Eelco Grunenberg

Accountmanager

+31 6 43 49 90 88

Hoe werkt het?

1. Keuze Opdracht

Zoek jouw droomopdracht op onze site en klik op reageren.

2. Voorbereiding

Samen zorgen we ervoor dat de motivatie en CV aansluiten bij de opdracht.

3. Gesprek

Indien gewenst kunnen we helpen bij het voorbereiden van het gesprek.

4. Uitslag

Van de opdrachtgever horen we of de opdracht aan je gegund is.