Fulltime
Zuid-Holland
Geplaatst 11 uur geleden
03-11-2024

Vacature kenmerken

Categorie

SDG11, SDG8, SDG9

Startdatum

15-11-2024

Aantal uur per week

36 uur p/w

Einddatum

04-11-2024

Standplaats

Schiedam

Deadline

03-11-2024

Uurtarief

Geen max uurtarief

Sector

Beleid- en adviesdiensten, Bouwkunde- en Civiele techniek, Overheid



Met onderstaande kenmerken willen wij u een snelle eerste indruk geven over de offerteaanvraag. Hiermee kunt u direct bepalen of deze offerteaanvraag interessant is voor u en u wilt overgaan tot het opmaken van een offerte.

Eisen



  • Arbeidsverleden DCMRIn verband met wetgeving is het niet toegestaan om een kandidaat aan te bieden die op het moment van aanvang van de opdracht in de afgelopen 2 jaar een dienstverband met de DCMR heeft gehad.

    Leverancier verklaart bovenstaande te hebben gelezen en begrepen, en hiermee akkoord te gaan.

  • CVU voegt hierbij de CV toe van uw kandidaat. Het CV is opgesteld in het Nederlands en is maximaal 5 A4´s groot. Het CV dient enkel en alleen ter verificatie van de bij de eisen en wensen gegeven antwoorden.

    Indien het CV niet overeenkomt met de beantwoording op de vragen, kan een kandidaat alsnog uitgesloten worden. Dit ter beoordeling van DCMR.

  • ContactgegevensWij willen onderstaande gegevens van de door u  aangeboden kandidaat ontvangen. De gegevens worden onder andere gebruikt voor het uitnodigen van de kandidaat voor een interview.

    Naam kandidaat:
    Telefoonnummer kandidaat:
    Email-adres kandidaat:

  • Opleidingsniveau (eis)Uw kandidaat beschikt over een relevant afgeronde HBO of academische opleiding (bij voorkeur op het gebied van Ruimtelijke Ordening en Milieu.

    In de toelichting geeft u de afgeronde opleiding(en) aan en licht u kort toe op basis waarvan deze opleiding relevant is voor de functie van Adviseur RO.


Wensen



  • MotivatieGeef in een document van maximaal 2x A4 aan aan wat de motivatie van de kandidaat is om deze functie bij de DCMR te vervullen. Leg in de motivatie in ieder geval de koppeling tussen het door ons gevraagde profiel (inclusief competenties) en het CV van de kandidaat. In de motivatiebrief wordt door u onderbouwd  aangegeven waarom uw kandidaat past bij het door de DCMR gevraagde functieprofiel. De motivatiebrief vormt de brug tussen het door ons gevraagde profiel en het CV van uw kandidaat. De ingediende motivatie wordt beoordeeld op basis van mate waarin is onderbouwd hoe uw kandidaat aansluit op onze inhuurbehoefte.

  • Specifieke kennis (wens)Uw kandidaat beschikt over goede (diepgaande) kennis van milieuthema's geluid, externe veiligheid en lucht in samenhang met de uitvoeringspraktijk in het ruimtelijk domein.

    In de toelichting geeft u aan waarom uw kandidaat over deze kennis beschikt.

  • Specifieke kennis (wens)Uw kandidaat beschikt over goede kennis van actuele ontwikkelingen op het gebied van ruimtelijke planvorming, leefomgevingskwaliteit en de omgevingswet.
    In de toelichting geeft u aan waarom uw kandidaat over deze kennis beschikt.

  • Specifieke kennis (wens)Uw kandidaat beschikt over goede kennis van relevante wet- en regelgeving.

    In de toelichting geeft u aan waarom uw kandidaat over deze kennis beschikt.

  • Werkervaring (wens)Uw kandidaat beschikt over minimaal 5 jaar  aantoonbare ervaring met bovengenoemde werkzaamheden. Ervaring hiervan bij een lokale overheid (grotere gemeenten) is een pré.

    In de toelichting geeft u aan waarom uw kandidaat beschikt over deze ervaring.


Vul je gegevens hieronder in, dan nemen we binnen 2 uur contact met je op om samen te kijken of er een match is. Heb je nog vragen? Bel ons op 030-249 66 96 of stuur een e-mail naar info@sdginterim.nl We helpen je graag verder!

Online solliciteren

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is verplicht.

Ons team

Ons team staat dagelijks voor je klaar ter ondersteuning.

Niek Ros

Accountmanager

+31 6 57 48 86 15

Sofie van Rooijen

Recruiter

+31 6 13 97 02 98

Eelco Grunenberg

Accountmanager

+31 6 43 49 90 88

Hoe werkt het?

1. Keuze Opdracht

Zoek jouw droomopdracht op onze site en klik op reageren.

2. Voorbereiding

Samen zorgen we ervoor dat de motivatie en CV aansluiten bij de opdracht.

3. Gesprek

Indien gewenst kunnen we helpen bij het voorbereiden van het gesprek.

4. Uitslag

Van de opdrachtgever horen we of de opdracht aan je gegund is.