Parttime
Gelderland
Geplaatst 14 uur geleden
30-10-2024

Vacature kenmerken

Categorie

SDG3, SDG8, SDG9

Startdatum

11-11-2024

Aantal uur per week

18 uur p/w

Einddatum

31-10-2025

Standplaats

Velp

Deadline

30-10-2024

Uurtarief

85 euro p/u

Sector

Inkoop, Overheid, Zorg en Welzijn



Ben jij startend op het gebied van contractmanagement sociaal domein met aandachtsgebieden Wmo, Jeugdhulp en P-wet, een netwerker en een ondernemend persoon die het werk zakelijk aanpakt? Toe aan de volgende stap in je carrière? Kom ons dan helpen om verder in control te komen waardoor het zorgaanbod voor de Rhedense inwoners nog beter wordt! Wij hebben een mooie kans voor jou!

 

Wie zijn wij?

Als team beleid Samenleving (ca. 30 collega’s) leveren wij samen een bijdrage om onze inwoners gezond en gelukkig te laten te werken, te recreëren, te ontmoeten, te ontspannen en (langer thuis) te laten wonen. Het team is een gedreven team met enthousiaste mensen die hun passie, kennis en ervaring met elkaar delen om samen tot de meest effectieve beleidslijnen te komen. Hierbij werken wij nauw samen met onze uitvoeringsteams.
De te werven contractmanagers (senior en junior) werken samen met de contractbeheerder. Samen vormen jullie een klein team binnen team beleid Samenleving. Jullie helpen elkaar, zijn elkaars achtervang en niet te vergeten, jullie hebben plezier. 

Verantwoordelijkheden

Dit ga je doen

Als junior contractmanager ondersteun je de senior contractmanager. Samen met de senior contractmanager en de contractbeheerder ben je verantwoordelijk voor alle contracten Jeugdzorg, Wmo en Participatiewet. Je werkt hierbij ook samen met de contractmanagers van het regionale inkoopbureau en zorgt zo als ondersteuner van de senior contractmanager voor de lokale verbinding met de regio en passende zorg. Jouw hoofdtaak is de directe ondersteuner zijn van de senior contractmanager en ondersteunen met contractafspraken. Je fungeert als vraagbaak voor de uitvoering en verzamelt en analyseert signalen over zorgaanbieders. Deze signalen bespreek je met de senior contractmanager en onderneemt actie om tot kwaliteitsverbetering te komen.

De kandidaat is inzetbaar vanaf 11 november 2024 tot en met 31 oktober 2025 voor 18 uur per week.De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Eisen



  • De kandidaat is inzetbaar vanaf 11 november 2024 tot en met 31 oktober 2025 voor 18 uur per week.De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

  • Een afgeronde contractmanagement opleiding of 1 jaar aantoonbare relevante werk ervaring op dit vakgebied

  • Ervaring met het werken met jeugd lump-sum.

  • Gezien de aard van deze opdracht in verhouding tot de wet DBA, leent deze aanvraag zich niet voor ZZP'ers

  • Relevante kennis van het sociaal domein, Wmo, Jeugdwet en Participatiewet.

  • U voegt een cv van maximaal 5 pagina's A4 toe. U dient gebruik te maken van het bijgevoegde template en alle gevraagde onderdelen in te vullen.


Wensen



  • Goed cijfermatig inzicht (financieel en data) en kunt deze goed vertalen naar beleidsvorming en uitvoering.

  • Kennis van de Rhedense en regionale situatie (Rheden e.o.)


Vul je gegevens hieronder in, dan nemen we binnen 2 uur contact met je op om samen te kijken of er een match is. Heb je nog vragen? Bel ons op 030-249 66 96 of stuur een e-mail naar info@sdginterim.nl We helpen je graag verder!

Online solliciteren

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is verplicht.

Ons team

Ons team staat dagelijks voor je klaar ter ondersteuning.

Niek Ros

Accountmanager

+31 6 57 48 86 15

Sofie van Rooijen

Recruiter

+31 6 13 97 02 98

Eelco Grunenberg

Accountmanager

+31 6 43 49 90 88

Hoe werkt het?

1. Keuze Opdracht

Zoek jouw droomopdracht op onze site en klik op reageren.

2. Voorbereiding

Samen zorgen we ervoor dat de motivatie en CV aansluiten bij de opdracht.

3. Gesprek

Indien gewenst kunnen we helpen bij het voorbereiden van het gesprek.

4. Uitslag

Van de opdrachtgever horen we of de opdracht aan je gegund is.