Fulltime
Zuid-Holland
Geplaatst 5 dagen geleden
2024-10-22

Vacature kenmerken

Categorie

SDG1, SDG10, SDG8

Startdatum

28-10-2023

Aantal uur per week

40 uur p/w

Einddatum

23-12-2024

Standplaats

Rotterdam

Deadline

22-10-2024

Uurtarief

70 euro p/u

Sector

Administratief Secretarieel, Financieel Economisch, Overheid



Jij bent van het echte mensenwerk en voor jou telt iédereen mee. Jij bent een kei in gespreksvoering en je weet in een gesprek de Rotterdammer op zijn gemak te stellen om ze de informatie te vergaren die nodig is voor het onderzoek. Je bent goed in staat om financiële informatie van de Rotterdammer snel te analyseren. Je bent goed in staat om de rechten en plichten van de bijstandsgerechtigde duidelijk in begrijpelijke taal aan de Rotterdammer uit te leggen. Ben jij dé inkomensconsulent heronderzoek voor onze Rotterdammers? Grijp dan nu je kans.

Jouw functie

Als Rotterdam willen we er zijn voor mensen die een steuntje in de rug nodig hebben om werk en inkomen te vinden. Jij hebt daarom passie om Rotterdammers in hun basisbehoefte te voorzien. Je kan een luisterend oor bieden en een klantsituatie adequaat analyseren, zodat je de hulpvraag van de burger goed in beeld kunt brengen. Je rechtvaardigheid en rechtmatigheid is in balans met inlevingsvermogen waardoor je rekening kan houden met de individuele situatie van de burger. Communiceren met mensen met uiteenlopende achtergronden is voor jou geen probleem. Je denkt in oplossingen en bent behulpzaam. Je kan een pittig gesprek voeren, maar blijft de menselijke maat in het oog houden.

Dit ga je doen:

- Je voert dagelijks meerdere gesprekken met bijstandsgerechtigden die zijn uitgenodigd voor een heronderzoek

- Je voert telefonisch gesprekken met bijstansgerechtigden waarom zijn niet op de afspraak zijn verschenen en maakt een nieuwe afspraak

- Je anaylyseert bankafschriften op eventuele onrechtmatigheden

- Je schriijft de bevindingen van het gesprek en de bankafschriftenanalyse in een rapportage.

- Je werkt samen met de reguliere inkomensconsulenten Heronderzoeken om de uiteindelijke afhandeling van een Heronderzoek.

Jouw profiel

Jij weet wat nodig is en durft verantwoordelijkheid te nemen. Je neemt initiatief werkt planmatig en structureert je eigen werkproces, maakt een planning met realistische doelen en behoudt het overzicht. Daarnaast werk je integer en haal en geef je informatie aan doelgroepen over hun persoonlijke inkomenssituatie. Dit doe jij door je te verdiepen in de situatie of vraag van de burger. Klantgerichtheid staat voorop tijdens het toetsen en beoordelen van de vraagstukken die de burger bij jou neerlegt.

Je bent besluitvaardig ook bij conflicterende belangen. Je bent communicatief vaardig en weet als geen ander hoe het is om onder tijdsdruk beslissingen te nemen of neemt een standpunt in zodra de belangrijkste informatie voorhanden is. Je werkt graag samen met collega’s binnen en buiten je team en zij zijn op hun beurt blij met jouw flexibiliteit.

Eisen



  • De aangeboden kandidaat wordt niet als ZZP-er aangeboden. Gelet op de aard van de opdracht in relatie tot naleving van de wet WWZ en DBA is inzet op ZZP basis niet mogelijk. Inzet van een ZZP'er die aangeboden wordt middels een doorleenconstructie via een bureau is ook niet mogelijk. Een kandidaat die wordt aangeboden via een bureau dient bij het desbetreffende bureau in loondienst te zijn.Is aangeboden kandidaat in loondienst bij Inschrijver?

  • Je bent in staat om dagelijks op kantoor te werken.

  • Je hebt de training Participatiewet: Algemene kennis van de wet, boete en maatregelen, belastingen en toeslagen afgerond;

  • Je hebt in de afgelopen twee jaar minimaal zes maanden werkervaring opgedaan als Inkomensconsulent in het domein Inkomen;

  • Je hebt minimaal een mbo-niveau 4 opleiding afgerond;

  • Je hebt werkervaring met het voeren van gesprekken met klanten/burgers;

  • Schrijft u als Inschrijver zelfstandig in?
    (zijnde; niet in combinatie)


Wensen



  • Je hebt een training gesprekstechnieken afgerond;

  • Je hebt een training omgaan met emotie en agressie afgerond.

  • Je hebt een training/opleiding Inkomensconsulent, of Klantmanager maar dan wel Inkomen afgerond;

  • TrainingenGeef aan of de kandidaat de onderstaande trainingen heeft gevolgd:

    - Je hebt een training gesprekstechnieken afgerond
    - Je hebt een training/opleiding Inkomensconsulent, of Klantmanager maar dan wel Inkomen afgerond
    - Je hebt een training omgaan met emotie en agressie afgerond
    - Geen van bovenstaande


Vul je gegevens hieronder in, dan nemen we binnen 2 uur contact met je op om samen te kijken of er een match is. Heb je nog vragen? Bel ons op 030-249 66 96 of stuur een e-mail naar info@sdginterim.nl We helpen je graag verder!
Deze opdracht is gesloten, je kan niet meer reageren.

Ons team

Ons team staat dagelijks voor je klaar ter ondersteuning.

Niek Ros

Accountmanager

+31 6 57 48 86 15

Sofie van Rooijen

Recruiter

+31 6 13 97 02 98

Eelco Grunenberg

Accountmanager

+31 6 43 49 90 88

Hoe werkt het?

1. Keuze Opdracht

Zoek jouw droomopdracht op onze site en klik op reageren.

2. Voorbereiding

Samen zorgen we ervoor dat de motivatie en CV aansluiten bij de opdracht.

3. Gesprek

Indien gewenst kunnen we helpen bij het voorbereiden van het gesprek.

4. Uitslag

Van de opdrachtgever horen we of de opdracht aan je gegund is.